Qtio - Sulle (ft. Jussi Aho)

Qtio | 09.04.2004 | Hip-Hop
3:09

Ok. Komediaräppiä, jossa tavoitteena on MikserinHuonoimmanBändin arvonimi.

Matteus, Markus, Luukas, Johannes, Jeesuksen veli Jaakob, Taddeus, Simon Pietari, Simon Kiivailija, Juudas, Tuomas, toinen Jaakob, Bartolomeus. Kaikki nuo muistavat. Myös Tarkkis ja Utu muistaa.
Maailma ei unohda koskaan.
Kuolleelle ystä... sielunkumppanille.

Me muistetaan ikuisesti.
(10th wonderin ylijäämäbiitti. Kiitos)

7.28   3267 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Sä olet Devan kaveri ja se on hyvä. Sun musasi on myös hyvää rappia.
Mä en osaa oikein arvostella sua mutta 8 irtoo.Ja se on lähinnä kompista.
0   +1 +2
 
4
Anarky 31.12.2004
Biitti oli oikeesti ayks hyvä puoli........... mut biisin voi pilata huonoilla lyriikoilla, huonolla flow:lla ja aiheella joka ei sovi biittiin tai huono ilmaisu aiheesta............ silti toinen aihe ois parempi
0   +1 +2
 
devastaatio 21.12.2004
Jumalation että on muuten meikäläiseen toimivaa huumoria! (vaikkapa se nyt tuskin ketään kiinnostaa)

Kylläpä toi paronin biitti on todella hyvänkuulonen ja sopii todella mainiosti tähän aiheeseen. Melodia on ainakin todella toimiva ja rummut on tarpeeksi iskevät tällaiseen biittiin. Kaikki toimii biitissä, niinkuin paronilla yleensä toimiikin. Prkl kun en näitä biittejä osaa mitenkään kommentoida.

Kyllä tämä tosiaan on helvetin toimivaa huumoria minun mieleeni. Kuka helkutti on Jussi Aho? Mahdollisesti tuo jääkiekkokuuluttaja tuossa yhdessä kohdassa? Nuo Korpisalo ja ässäjutut tuolla on todella tiputtavia läppiä. Argh! Vittu kun tätä on vaikea kommentoida. No mutta huumorin takia helvetin kova biisi!

Niin ja jos tästä nyt täytyy kaivaa se, kumpi räpäyttelee paremmin, niin kyllä tarkkis iskee enemmän.
0   +1 +2
 
9
Salminen 26.05.2004
Parodia on huumorin ehkä haastavin tyylilaji. Vähän liikaa jos korostaa homman nimeä ei lopputulos naurata ketään, ja toiseen suutaan mentäessä on vaara että vitsi jää ymmärtämättä ja tekijät leimataan vaan hölmöiksi. Tässä kappaleessa liikutaan aika lähellä tuota mystistä viivaa, ja lopputulos tuotti suurta hupia ainakin allekirjoittaneelle.

Toteutusta olisi sen verran voinut parantaa, että sanoista olisi saanut paremmin selvää, mutta tässäkin muodossa villakoiran ydin tuli ainakin omasta mielestäni riittävän hyvin esille. Kommentteja lukiessa ei voi välttyä tunteelta, että näin ei ole käynyt kaikkien kohdalla. Siitä huolimatta piristävä kappale, joka tulee varmasti myöhemminkin kuunneltua.
0   +1 +2
 
7
Jou-ni 24.05.2004
ohoh, sonera lagaa
0   +1 +2
 
7
Jou-ni 24.05.2004
Ääh, toi biitti oli ihan kohtalainen, siitä toi 1 piste, muuten biisi oli tosi huono.
0   +1 +2
 
7
Jou-ni 24.05.2004
Ääh, toi biitti oli ihan kohtalainen, siitä toi 1 piste, muuten biisi oli tosi huono.
0   +1 +2
 
7
thenuke 19.05.2004
Ihan hyvin tää läppä kestää loppuun asti. Tämän sanomanhan voi tulkita monella tavalla, ja monella tasolla. Itselleni tuli mieleen nämä kuolleille kavereille omistetut rappi-biisit, mitä Suomessakin monia tullut vastaan. Mutta eipä tässä nyt analysoida kuitenkaan, sen saa jokainen tehdä itse...

Kun taustakin on varsin laadukasta tasoa niin tälle ei tosiaankaan voi antaa tuota huonoimman bändin arvonimeä. Mutta jos nyt sitten kritisoidaan tuota heittelevää äänenvoimakkuutta vielä, vaikka sitä tuolla mainittiinkin jo. Mutta komediahip-hop ei yleensä ole näinkään pitkäkestoista, verrattuna esim. Petri Nygårdiin.
0   +1 +2
 
7
Stocco 18.05.2004
Aika hurja aihe. Jeesus-huudahdus toimii. Tän stoorin tietää kaikki mut te ootte saanu siihe eloa. Lätkäselostukset on aina hyvä piriste.
0   +1 +2
 
4
Jamico 03.05.2004
JEESUS RÄPPI ON SYVÄLTÄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta