Divine Bitterness

Purified | 06.01.2010 | Metal
4:16

Entrance-demon 3. biisi

9.25   2006 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
54ku 09.01.2011
perkele en antanukkaa vielä ;)
0   +1 +2
 
9
54ku 12.12.2010
Tää sitten taas alkaa iha loistavalla melodialla ja kitara lähtee tukemaa kivasti. Riffejä paiskottii vähä hitaammi ku alempana olevassa biisissä ja sehä on tietenki vaa hyvä että on erilaisia kipaleita. kahen mättöbiisin seassa tasottaa menoo hyvin ja heno kappale muutenki. Varmaa sen takia että muut biisit on liian hyviä, annan VAAN 9.
0   +1 +2
 
9
Ei kommentista tullutkaan paljoa lyhyempää kuin edellisestä, mutta onpahan luettavaa. Pitkät kommentit menee paremmin mieleen kuin lyhyet!
+2   +1 +2
 
9
Nonih, koetan nyt kirjoittaa vähän lyhyemmin kuin edelliseen, ettei romaania synny biisistä.
Tämä biisi oli selvästi melodisempi kipale kuin edellinen biisi, jonka arvostelin. Mutta ei suinkaan huonompi millään tavalla! Tässä mennään suht melodisella linjalla, mutta aggressiivisuutta ja vitutusta biisin luonteesta kuitenkin löytyy. Samoin pieni progressiivinen veto herätti. Tarkemmat kommentit tulevat nyt:

Ekana laulajasta, kun siitä on vähän sanottavaa. Laulaja onnistui tässä kappaleessa hyvin ja lauluääni oli aika yhtenäinen, joka on tietenkin plussaa. Vähän enemmän semmosta brutaalisuutta matalaan ääneen, niin olisi parempi. Se kehittyy sitten ajan myötä.
Kitarasoundi oli todella hyvä, kun ei ollut liian bassoinen eikä liian terävä, vaan juuri sopiva! Hyviä melodioita ja riffejä erottuu kappaleesta. Samoin kitarat eivät olleet tylsiä ja yhtäjakoista, vaan pieniä rytmimuutoksia oli siellä täällä, joka teki biisistä kiinnostavamman. Samoin kakkoskitara oli hyvässä asemassa tässä tukemassa ykköskitaraa, joten kitaroista en löydä mitään vikaa! Hyvältä näyttää ja kuulostaa!
Basso on edelleen kaiken alla, mutta jos basson tarkoitus on saada tässä kitarat kuulostamaan tykimmältä, kuten metallibändeissä se on pääpointtina, niin homma on sillä selvä. En verota pisteitä paljoa basson kuuluvuudesta, mutta jotain olisi voinut tehdä, jotta se kuuluisi paremmin! Muuten hyve.
Rumpali teki tarkkaa työtä eikä rumpusounditkaan olleet huonot millään tavalla. Vähän pidättyväistä soittoa käsien osalta, mutta basaarit olivat kohdallaan. Ei valittamista paljoa siis.
Jos vielä jotain lisäisi kappaleeseen, niin se olisi luultavasti vähän enemmän progea ja kokeiluvuutta menoon, jotta se takertuisi enemmän kuuntelijaan ja aiheuttaa tässä ihmetystä. Silloin musiikki alkaa todella kiinnostamaan!

Yhteenveto: Homma toimi lähes kaikin osapuolin. Soitto toimi, soundit toimivat, biisin rakenne kohdallaan jne. mutta jotain jäi vähän uupumaan. Kyse on vain minun musatottumuksestani, joten ei tarvitse lannistua. Mutta hyvin onnistunut biisi ansaitsee hyvän numeron, mutta paremman kuin edellisen. Eli annan 9.
+4   +1 +2
 
10
Gitara Uggeli 07.01.2010
eipäs tarvitse paljoa mitää sanoa... loistava biisi!
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta