Im a Dj

Protush | 09.05.2005 | Eurotrance
6:02

YLI 1000 LATAUSTA/SOITTOA TÄÄLTÄ 13.12.2005
YLI 3400 LATAUSTA/SOITTOA TÄÄLTÄ 28.10.2008

9.04   4769 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
DJ Smash 29.01.2006
Hmm..alku on heti mielenkiintoinen, ja mukaansa tempaavan rauhallinen. Äänet taustalla saavat mukaansa. Pidin myös kohta seuraavasta rauhallisemmasta osasta ja vokalit toimii. Todella korkeatasoinen masterointi.. 1:44 kohdassa tulee melko hyvä melodiakohta ja se saa jalan väkisinkin vipattamaan. Mutta jotain jäin kaipaamaan tuosta kohtaa.. Basso toimii minusta tässä biisissä tosi hyvin. Tykkään siitä että melkein joka kohdassa kappaletta soi jonkinlaista melodista ääntelyä. Kappaleessa on hienoja rauhallisia kohtia, joista rullataan aina yhtä mielenkiintoisella tavalla siihen huipennukseen. Loppuhuipennusta alustellaan biisissä mahtavasti ja varsinainen loppuhuipennus on toiminut harvinaisen hyvin. Kuitenkin kappaleesta puuttui osa siitä "tunnelmasta" jota olisin ehkä tähän kaivannut. Mutta biisi toimii, ja on ysin arvoinen.
0   +1 +2
 
9
T-Sync 14.01.2006
ainiin :) mäkin olisin kommentin tarpeessa uuden biisin kanssa
0   +1 +2
 
9
T-Sync 14.01.2006
hienot roboäänet alussa. panhuilu kuulostaa hyvältä, ehkä vähän ois noita ylempii taajuuksii siitä saanu latistaa.. padit aika jännän kuulosia.
noi roboäänet ois saanu tos suvannossa olla monipuolisemmat, mutta ihan mukavaa piristystä. suvanto loppuu vähän seinään.. melodiat suvannon jälkeen on mukavaa jytää.

toki tää on sun vanhempaa tuotantoas, noi uudemmat biisit on aika paljon kehittyneempiä. 9-
0   +1 +2
 
9
techrono 15.07.2005
Jees, alkaa kuulostaa oikein hyvältä! Lead-soitin on oikein loistavan kuuloinen, ja melodiakin toimii. Bassot ja biitit toimivat hyvänä taustana ja myös yksinään ovat meneviä. Vokaalit ihan kivoja, mutta aika perus vocoderin oot laittanu. Jälleen breakbeat-kohta ja suvanto tuovat elävyyttä lisää, muttei se breakbiitti ole aivan yhtä hyvä kuin Rising Sunissa. Mutta kyllähän siinäkin fiilistelee. Nostatuskohdan melodiat ja varsinkin se taustan arpeggio-soitin kuulostavat aivan mahtavilta. Siinä on soundit kohdallaan. Miksauksesta ei edelleenkään mitään pahaa sanottavaa.
0   +1 +2
 
9
Holmström 08.06.2005
Teemana dj hässäkkä :) Spiikki ehkä voisi olla joitakin asteita matalammalla, mutta toimii kyllä näinkin. Teknisesti hyvin toteutettu. Hauska tuo huilu härpäkkä viritys... ja 1:35 --> mennään todella loistavalla menolla jota olisi voinut jatkaa vielä puoliminuuttia ennen suvantoa ja toisaalta sen uusinta tulee sopivan nopeasti... Eli kokonaisuuteen 30 sec. lisää ?
Melodia erittäin hyvä ja kohdallaan koko biisiin nähden.

Hieno tuotos ja kannustan tuottajaa jatkamaan sekä rakentelemaan piakkoin lisää uutta...
0   +1 +2
 
9
DJ Mihailov 29.05.2005
Hmm...Aika jännästi alkoi. Todella mielenkiintoisella melodiasaundilla lähti liikkeelle. Puheen pätkästä jota käytät tässä huomaa jo että masteroinnissa olet päässyt todella korkealle tasolle. Tätä on todella kiva kuunnella. Vaikka melodia aikalailla toistavaa mallistoa on niin todella menevää biittiä. Komppi on todella mahtava. 3:09 kohdalla alkava tunnelmallinen kohta on ehkä biisin paras. Jotain muuta melodian poikasta kun siihen olisit vielä saanut ahdettua mukaan ennen kuin jytinä lähti taas käyntiin niin kympin oisit saanut heti. Nyt saat kymppi miikan, mutta harmi kun tässä ei ole semmoisia mahdollisuuksia antaa kyseistä arvosanaa niin mahtava ysi tulee ja playlistille lähti!
0   +1 +2
 
8
D-Vision 27.05.2005
Vau...... Mahtava alku. Meininki on kohdillaan heti alusta lähtien. Harmi että meno latistuu hieman biisin edetessä. Efektit ovat hienot ja kipaleen parasta antia. Jotkut soundit taas ovat jotenkin hieman omituisia. Melodiatkin ovat ehkäpä hieman mitäänsanomattomia, mutta niistä löytyy onneksi raikasta kikkailua. Hienoja kohtia löytyy kuten siinä kolmen minuutin paikkeilla, ja alku on kerrassaan UPEA huilun mukaan tuloon asti. Toisaalta nuo hitaat osuudet ovat aika laimeita..

Kokonaisuutena kappale on ihan ok, mutta olisin kaivannut melodioilta hieman enemmän. Joidenkin soundien kovuus myös hieman verottaa arvosanaa. Päälinjat ovat kuitenkin kunnossa, joten samaan malliin eiks je.
0   +1 +2
 
8
termite 17.05.2005
hi ! Miksaus toimii ihan ok varsinkii tos padis mikä on tos puheen taustal..tos kohas 1.28 toi liidi on sinänsä ihan ok mut oisin ehkä laittan siihen dilsaa tai reverbii vähä henemmän nyt se kuulostaa vähän liian terävältä ja tulee liikaa esille.. Noi panhuilut on kivankuuloset ja tos 3.10 kohalla sisään tuleva padi on todella hyvä. Bassoon vähän ponnekkuutta ja mainliidi kuntoon ni loistava kipale.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 16.05.2005
Parasta menoa tähän mennessä sulta, alku oikein hyvän kuuloinen. Vocoder-vokaalit oikeastaan nostavat tunnelmaa tässä semmosen puolen numeron verran että ihan hyvä että tähän saatiin sellaiset mukaan, koska muuten meno olisi ollut hieman tylsempää. Melodiat tuntuisivat toimivan suht hyvin, huilu ainakin, kuten myös taustapadi. Pääleadi aika kökön kuuloinen, parempaa soundia kehiin ja delaykin tuntuu olevan säädetty vähän kehnosti. Rummut toimivat perusvarmasti. Basari potkii sopivasti ja muutenkin ihan mukavaa menoa. Taitaa siellä vähän olla kikkailuakin jos oikein kuulen. Rakenne toimii, eipä siinä juurikaan moittimista. Efektejä voisi olla pari kappaletta lisää tehostamassa kokonaisuutta. Jeps, kyllä tässä on jo mukavaa menoa, mutta päälead latistaa kyllä tunnelmaa aika paljon, muuten tämä olisi ehkäpä ollut jo kiitettävää tasoa. Nyt jää vielä vähän siitä, mutta hyvää menoa silti ja mukava kuulla tällaisia selkeitä vocodereita mukana. 8+
0   +1 +2
 
10
Dj Kerkkooposse 13.05.2005
Tosi siisti vocoder tossa alussa ja muutenkin kappale lähtee tosi kivasti. Massiiviset soundit kuulostaa kivoille. Ehkä tuohon pädiin olisi voinut koittaa hieman muuta soundia mutta melodian hoitava syntsa toimii todella hyvin. Tässä kappaleessa on kunnon meininki. En ole aivan varma, mutta paikkapaikoin olin kuulevinani hieman säröä, en tiedä johtuuko se sitten kaiuttimista.

Eipä minulla ainakaan tullut mieleen mitääjn isompaa valittamisen aihetta eli kyllä tästä ainakin minulta kymppi heruupi ja köykäsee..
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2