Matkalainen

Projekti 3 | 11.09.2005 | Trip-Hop
4:48

Joskus on parasta vain irtautua.

8.88   2095 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 09.11.2005
Todella, todella massiivinen ja pääosin oivasti miksattu soundimaailma tässä. Limitointipotikka on kyllä mielestäni käännetty vähän turhan kovalle, vähän enemmän saisi ehkä jäädä tilaa äänimaisemaan. Sävellyspuoli toimii oivasti, rytmiikka samoin, hauskaa jumitusta tyylillä. Kick-soundissa saisi olla enemmän botnea, tässä se on vähän tommonen töps-töps-henkinen. Vaan eipä tuo liikaa hajota. Lopun laskeutuminen on oiva, tunnelmallinen.

Tyylitajuista ja miellyttävää soundia kyllä. Eipä tällaista liian usein tule vastaan kuitenkaan. Ei maailman omaperäisintä mutta erittäin maukkaasti toteutettua tavaraa. Piän.
0   +1 +2
 
10
tyhjännauraja 09.10.2005
*aah*
0   +1 +2
 
trick_sky 29.09.2005
juu rinneradio vaikkutteita. meitsi diggaa :-)
0   +1 +2
 
9
Julpero 12.09.2005
iha timmi kipale.... aika letkee....
0   +1 +2
 
10
raaka-Ana 11.09.2005
Ai kuinka makee Sunnuntaiaamun biisi.Rinneradion hengessä kulkeva trippi, ihanien soundien maailmassa toimii mahtavasti.Melodia saa kuulian tuntemaan itsensä matkalaiseksi elämänvirrassa.Yksinkertainen totetutus vaan parantaa kokemusta.Ei mitään liikaa tai liian vähän.Slaavilainen melankolisuus huokuu läpi.Ajankohta tämän kuunteluun oli paras mahdollinen.Paremmin ei päivä voi alkaa.....:)
0   +1 +2
 
bze 12.09.2005
Rinneradio tulee kieltämättä mieleen. Ote on silti omaperäinen ja esikuvana voisi pitää enemmänkin sekal. indierockia kuin tuota suomalaisen äänimaiseman perikuvaa. Rummuissa voisi olla enemmän variaatiota kun tuntuma on muuten niin väreilevän eloisa. Täytyy nostaa imaginaarista hattua, en ymmärrä miten Buzzilla voi päästä tällaiseen lopputulokseen.

Ensimmäisenä kuitenkin särähtää korvaan tuo ns. kitarasoundi, se voisi toimisi imo paljon paremmin mikäli matala pääkin olisi mukana. Ronskimpi särökin olisi saattanut myös tuoda lisätekstuuria. Kekseliäs elementti mutta toteutus ei ole sen kohdalla mennyt ihan nappiin.

Biisi noin muuten on todella hieno. Äänet kerrostuvat kauniisti ja vankka biitin ja basson yhteistyö vie tätä kokonaisuutta eteenpäin tummenevan syksyisen illan tunnelmiin. Puutteita on ja ne rikkovat kokonaisuutta mutta kun ei anna sen häiritä niin tästä on todella helppo nauttia.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta