Frozen meadows

Project SileNce... | 11.11.2003 | Classical
2:38

Tällänen "klassinen" fiilistely..Tätä taas vähän vaivaa sellanen tunkkaisuus mutta nopeesti hutasin.. Arvostelkaa ja kommentoikaa!!

8.50   564 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Michikawa 29.11.2005
Ohoh, tuo kommentti oli tarkoitettu siis Bad Newsille. Tässä kappaleessa kaikua ei ole lainkaan liikaa ja sointukuviokin elää selvästi monimuotoisemmin. Soundit ovat vain aika pahasti general midimäiset, mikä ei oikein riitä nostamaan kappaleen muuten hienoja musiikillisia ideoita ansaitulle tasolle. Jos tämän saisi laadukkaammilla soundeilla höystettynä niin toimisi jo huomattavasti paremmin. Mutta näistä kappaleista kuulee kyllä yhtenäisen ja tyylikkään vision. Hyvää työtä kaiken kaikkiaan.
0   +1 +2
 
Michikawa 29.11.2005
Tuo kaiku on tosiaan viety hieman ylimitoitetuksi, mutta se on helppo korjata. Tässä on hieman samanlainen rakenne ja musiikillinen ideamaailma kuin tuossa uusimmassa kappaleessa. Kaunis ja kuulas, mutta ehkä kuitenkin piirun verran liiankin yksinkertainen - kokonaisuus tuntuu hieman junnaavalta. Jos sointukuviot laittaisi kehittymään näistä nykyisistä vähän eteenpäin, kappaleen mielenkiinto nousisi selkeästi. Pohjaideat kuulostavat hyviltä ja toimivilta, ja toteutus on hyvässä kuosissa muilta osin.
0   +1 +2
 
10
Ei tää ainkaan tunnu sutaistulta, sä osaat ja hallitset. Olet kait pianisti alkujaan?
Tässä biisissä mä en huomannut tunkkaisuuta lainkaan vaan aukean pellon jonka laitaa sä kuljet onnellisena .
Noi syna soundit ovat myös hyvät.
0   +1 +2
 
Artturi 11.11.2003
Final Fantasy X pelin teema skipale nousi aika vahvasti mieleen tästä. Biisi oli ihan ok, joskin toisti itseään... Jos itse soitit pianoa, niin ihan mallikaasti sitä soitit. Tuo tunkkaisuus ongelma on minulle erittäinkin tuttu. Ja jos sitä yrittää korjata, biiseistä tulee sähiseviä rutjakkeita. Siis ainakin minun tapauksessani.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat