Hollow City

Project Divinity | 14.04.2006 | Chill Out
2:48

A short and simple electronic soundscape with mellow beat and movie-soundtrack feel. Floating in the world of Blade Runner.

9.50   9000 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 26.05.2006
Tunnelmallista ja tyylikästä, erinomaisia soundimaailmoja. Kirkkaat ja puhtaat soundit, jälleen. Liiankin kirkkaat, tuotantosi on jo sillä tasolla että soundit ovat liian kliinejä. Minä alan ihan toden teolla kaivata näihin analogista nuhjuisuutta tai mitä tahansa joka tekee vähän elävämmän kuuloiseksi, koska tällaisena nämä ovat jo liian steriileitä. Sinulla on todella paljon tuotannollisia kykyjä ja melodiantajusi on erinomainen, mutta se mitä minä itse lähtisin tuossa pisteessä kehittämään, on tosiaankin se eletyn elämän tuntu saundeissa, koska se saisi nämä nousemaan vielä korkeammalle tasolle.

Älä ota tätä minään murskakommenttina koska todellakin olen pitänyt kaikesta mitä olen sinulta kuullut, ja pidän myös tästä. Tämä vain olisi sellainen evoluutio jota minä ainakin ehdottomasti tahtoisin kuulla saundissasi.

Ja kyllähän se Blade Runner -fiilis siellä alla jossain on, Wait For Me -biisi erityisesti. Itse asiassa ko. soundtrackilla on hyvä esimerkki siitä nuhjuisuudesta jota minä tarkoitan. Ei saa olla liian laskelmoiva (tai no saa, mikä minä olen siitä sanomaan mitä saa olla, mutta mielestäni dynamiikka ja virheettömyyden välttäminen ovat kivoja asioita :)
0   +1 +2
 
odkid 24.05.2006
Ehkä tämä on niitä Blade Runnerin vapaapäiviä varten, sellaista ko. elokuvan synkkää cyberpunk-tunnelmaa en tästä tavoittanut. Tämä äänimaailma oli kiiltävämpi, ilmaltaan ja ilmapiiriltään puhtaampi paikka. Kiiltävät kromipinnat, ilma-automatkat korkeuksissa ja uudet uljaat avaruussiirtokunnat joissa on moitteettomasti toimiva keinotekoinen ekosysteemi tulivat tästä mieleeni.
0   +1 +2
 
9
wtsalmela 11.05.2006
Oikein miellyttävän maiseman luo tämä biisi. Juuri kun toivoin vaihtelua sointukulkuun, tulei se sieltä. Mietiskelevänä leijuskeluna toimii hyvin ainakin tämän mittaisena.
0   +1 +2
 
qso 21.04.2006
Pysähtynyttä tunnelmaa, maukasta chill out groovea. Nuo iskevät soinnut toimivat. Basso juuri sopivan taustalla. Rumpuihin, ehkäpä snareen, olisi kaivannut jotain variaatiota.
0   +1 +2
 
qso 21.04.2006
Pysähtynyttä tunnelmaa, maukasta chill out groovea. Nuo iskevät soinnut toimivat. Basso juuri sopivan taustalla. Rumpuihin, ehkäpä snareen, olisi kaivannut jotain variaatiota.
0   +1 +2
 
sumuhenkilö 14.04.2006
Toimii erinomaisen chillaavasti ja kauemminkin olisi tämän matkassa voinut viipyä. Tyylillisesti tästä tuli aluksi mieleen hiukkasen sellainen 'Thom Brennan kohtaa loungepoljennon' -fiilis. Tunnelma on sopivan häiritsemätön, mutta antoisasti viihteellinen, kun siihen uppoutuu. Ja kyllä tässä maisemassa myös satelee vettä hiljalleen, ikuisella vääjäämättömyydellä, kuten Blade Runnerin maailmassa ikään. Itse kun olen tällaisen uskaliaasti viihteellisten musajuttujen ystävä, niin enpä voi muuta lisätä, kuin hienolta kuulostaa.
0   +1 +2
 
Michikawa 14.04.2006
Kiitos täsmennyksestä, vaihdoin genren Chill Outiksi :)
0   +1 +2