veahcak

Popinski | 31.07.2007 | Breakbeat
4:47

Tämä biisi syntyi eräänä iltana Utsjoella. Omistettu sille ihmiselle joka sai tämän minusta ulos.

9.29   946 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
SpeaK 17.01.2008
Oikein hyvät fiilikset heti alusta. Lepponen breikki jossa on mukavasti stereokuvaa ja raikkautta, voisi ehkä hitusen enemmän alataajuuksia sisältää, mutta toimii näinkin. (alun 5th-sointumelodialeadi oli tosin hieman kuluneen oloinen, mutta toimi silti todella hyvin)

Todella mukavia melodioita ja pädejä, joskin tuo sahapaukulta kuulostava syna kuulostaa korviini hieman mielikuvituksettomalta. Bassolinja on mukavan gruuvaava ja erottuva. Kivat flangerit tuomassa vähän eloa biittiin, vaikka sitä olisikin voinut vähän läpinäkyvämmin/vähemmän käyttää. (vaikka automaatiolla välillä pois päältä)

Rakenne toimii hyvin, mitään isoja build-uppeja ole eikä tarvikkaan, silti mukavan leppoisasti biisi kehittyy eteenpäin, tuoden lisää tunnelmallista melodiakamaa mukaan, tosin jälleen tuolla mielestäni hieman kuluneella sahasoundilla.

Ysi tästä kyllä jo irtoaa, vähän rohkeampia soundivalintoja mukaan, ja ehkä miksauksesta hieman täyteläisempi (keskiäänet tuntuivat olevan vähän vaisuja?), niin kymppiinkin jo yltäisi. Kyllä tästä jo kovin nautti. :)
0   +1 +2
 
9
Maarit_ 14.08.2007
Scratchin kans samaa mieltä. Kuulostaa erittäin kunnianhimoiselta musiikkimaun alalajilta, josta tulisi vielä kunnolla makunystyröitä hiomalla aivan jotakin Pendulumin tasoista, joka lie tässä tyylilajissa maailman parhaita. Keep going!
0   +1 +2
 
9
rewind 02.08.2007
Tässä on jotenkin hienosti kaikki tasapainossa. Melodiat ovat mukavan rauhalliset ja basso murisee taustalla vaativasti. Tuotanto huippuluokkaa.
0   +1 +2
 
9
scratch 01.08.2007
vakuuttava alku ja meininki, mutta jotain jäi puuttumaan. jungle hellistä pidin vähän enemmän, mutta tosi hyvää biitiä :)
0   +1 +2
 
10
Adiamessari 31.07.2007
Pohjoistuuli on puhaltanut tähän kipaleeseen oman voimansa ja biisi saikin kylmät väreet kulkemaan läpi kehon. Helkutin upea biisi, joka tuo mieleen lapin rauhalliset erämaat ja tundrat. Biitit ovat todella mukaansa tempaavia ja melodiat saavat aikaan rauhallisen leijailevan tunnelman. Kaikin puolin mestarillinen teos! Ei tälle voi muuta arvosanaa antaa, kuin 10.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta