love let loose

Popinski | 10.05.2006 | Jungle
6:26

emotional jungle.

9.00   1347 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

INTRIGA 01.09.2006
Sweet. En sitten ole aikoihin täällä pyörinyt ja nyt kun vihdoin päätin korjata erheeni, uudelleen löysin suuria suunnittelmatta heti jotain hyvin mielenkiintoista... Lisää. Positiivista.

Tulee mieleen jotkut finalfantasy kokkariseedee systeemiltä tutut "project majestic" mixit... Meniköhän tuo oikein.

Kuitenkin.

Hauskaa on.

Siitä huolimatta.
0   +1 +2
 
9
pjburnhill 26.05.2006
Tää on nättii. Kyllä ei vaan apacheen vaan kyllästy, maistuu biitit kyllä vaikka onkin aika lempeät. Mutta kaippa se tarkoitus olikin. Ehkä kaipais vähän enemmän kilistimiä/shakereitä? Makuasia tuokin. Basso vaan takoo leppeästi ja padi ja leadi luo tunnelmaa hyvin. Meikä tykkää kovasti tosta filter reverse effektistä! Taitaa soida ekan kerran n.2:05 kohdalla. Mikä se on?

Muuten täällä ollaan samassa tilanteessa kuin siellä, tää kuu taitaa olla erokuu.

Karun leppeää musiikkia, mutta totta. Nautittavaa. Tagitettu.
0   +1 +2
 
10
Infratuna 14.05.2006
Mielenkiintosella tavalla on haikeat ja ehkäpä jopa ahdistuneet tunteen virrat tulleet ulos. Biisistä haistaa pettyneen surun, mutta biisissä on kuitenki vieno eteenpäin jatkamisen tuoksu. Sen verran tunteikas biisi, että näinkin maalailevaa tekstiä syntyy kommentoidessa. Perkeleen loistavaa! 11½
0   +1 +2
 
8
rewind 10.05.2006
Vähän tulee sellanen ajatuksenvirta-meininki mieleen, varsinaista selkeää rakennetta ei oikeastaan ole vaan fiilistellään soundimeressä. Luureilla kuunneltuna miksauksessa ei mitään vikaa tunnu olevan, kaapeilla voi jotain esiintyäkin.

1:30 kohdilla tulevan instrun voisi vaihtaa foniin tai vastaavaan, mielestäni sopisi tunnelmaan paremmin. Muuten ihan kelpo biisi, harmi vaan ettei junkka iske nykyään enää niin kuin ennen.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta