Let the piano do talking

3:44

Tamppausbiisi IV skabaan kolmessa tunnissa väsätty biisi :) Kolmen tunnin aika loppui kesken miksauksen kohdalla, joten limitterit ja sidechainit vetää välillä saundin aika puuroksi :b Pitää katsoa, jos kisan jälkeen jossain vaiheessa tekis sitten kunnolla loppuunkin

9.00   201 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JM 19.02.2010
trancemiehiä en olkein ole minäkään, mutta tässä on kyllä selkeästi saatu tampattavuus ja trancemaiset kaauniit melodiat aikarajaan nähden sulautettua ihan kohtalaisen onnistuneeksi paketiksi. Genren huomiono ottaen vois olal väh. minuutin pidempikin. Ja bsssossaundi on ehkä hiukan mielenkiinnoton, tampattavuuden kannalta basso voisi olal selkeämpi ja "käskyttävämpi".
+2   +1 +2
 
accent 19.02.2010
Mainittakoon, etten ole oikein trancen suuri ystävä ollut enää moneen vuoteen löydettyäni mielenkiintoisempia tyylejä. Mutta onhan tämä genressään ja aikarajan huomioonottaen ihan jees. Ei ainakaan mitään isommin häiritseviä juttuja tule vastaan. Kannattaa tehdä kisan jälkeen jatkojalostettu versio kyllä. Melodisesti toimii vähintään kohtalaisesti ja saundit ovat sopivanlaiset. Ok jumputus.
+2   +1 +2
 
9
Bompaze 19.02.2010
Kiva melodia tässä. Tosta pianosetistä alkoi itsellekin tulemaan vaikka mitä ideoita. Kannattaa varmasti vielä ilman sitä aikarajoitusta vääntää tosta jotain. Potentiaalia on mun mielestä. Ja toinen mainitsemisenarvoinen alkoi tosta jostain 1.40 paikkeilta. Genren nähtyäni ajattelin ensin, ettei melodinen trance mitenkään voi olla tamppaavaa materiaalia mutta parin kuuntelun jälkeen totesin, että mikä jottei? :) Tosin hieman itse jäin kaipaan tohon bassoihin enemmän potkua, semmoista kunnon 'tunk tunk tunk tukutuku tunk' meininkiä. Hieman ajattelin, myös tota rakennetta, että aika nopeasti lähtee käyntiin, mutta vois toisaalta toimia jonkun trancemiksauksen osana hyvinkin. Mut ei todellakaan huono ollut, hyvät transsithan tästä lähtee ja semmonen mukavan leijaileva fiilis. Kehityskelpoista matskua ja kolmen tunnin aikaansaannokseksi ihan mielettömän hyvä! :)
+2   +1 +2