Lux

pohjoiskorea | 08.11.2006 | Rock
3:05
9.50   661 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Begemot 23.03.2007
Olitte samassa Soundin demoarvostelussa kuin oma yhtyeeni, joten pitihän se tsekata mikäs yhtye "päihitti" meidät:). Täytyy kyllä myöntää, että yllätyin kyllä kovasti: Tämähän parasta suomenkielistä musaa, mitä olen aikoihin kuullut!

Suhteutettuna mun musamakuun, niin tässä on paketti kohdillaan. Sanat ovat kauttaaltaan hyviä, jotkut pikkujutut välillä häiritsevät, mutta sehän tekee teksteistä vielä mielenkiintoisemman; muodollinen ja sisällöllinen "täydellisyys" on tylsää.

Ja kerrankin suomeksi laulava yhtye, jolla on pop-elitistiset vaikutteet: kaikki klassikkoyhtyeet on listatta vaikutteisiin ja plussaa siitä, että ne kuuluvat myös musassa. Eivät ole siis sanahelinää tai prässäilyä.

Eniten tästä kuuluu kai sellainen britti-uusiaalto aka 1980-luvun alun kulmikkaat kitarat ja synkistely yms. Tätähän tehdään popimmin ja enkuksi nyt hieman liikaakin, joten kielivalinta on tässäkin suhteessa voitto teille.

Jos hakemalla hakee jotain moitittavaa, niin laulu- ja äänityspuolella ehkä vielä pientä hiomista. Vaikka laulu aluksi tuntui hieman epävireiseltä, niin aika nopeasti siihen tottui. Ja eipä nuo alkuperäsetkään aina niin puhtaasti vetäneet. vrt. Ian Curtis. Ja enpä ole niin varma tuosta äänityspuolen kritisoimisesta, hyvältähän tuo loppupeleissä kuulostaa, ja kajarinikin ovat melko paskat. Lähinnä aluksi ihmettelin haikkasoundia.

Ja koska musiikkitoiminta ei ole pelkkiä nuotteja, niin täytyy vielä lisätä, että dikkailen teidän yleismeiningistä esim. bändinnimistä, valokuvattomuudesta, kotivisujen teksteistä yms.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat