Summer 2004 inspiraatio live session 1

Playbees | 02.07.2004 | Melodic Trance
15:46

Part 1

8.50   878 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Matadori 09.07.2004
Mitä sitä tähän nyt sanois? Ei paskempi? :). Ei vaa... en vieläkään ymmärrä,miten tää voi olla näin sulava. Ja toi on kyllä hienoa, kun noi tyylit vaihtuu niin huomaamattomasti. Tätä vaan jaksaa kuunnella ja aina löytyy vielä uusi tunne. Not bad my fellas, not bad at all...
0   +1 +2
 
DjLime 30.07.2004
Hyvää kuunneltavaa, kun ottaa huomioon ettei tätä ole ennakkoon suunniteltu. Virheitähän tästä löytyy aikalailla, esim. tuossa yhdessä kohdassa melodia ja biitti ei kulkenut aivan käsikädessä.. suurin ihmetys oli, että sitä ei mitenkään yritetty korjata, vaan se jatkui yhtä perässä roikkuvana. Tai, noh. Noita biitiltä tippumisia on muutama selvempi. Ihan hauskaa kuunneltavaa silti. Täytyy jossain vaiheessa kuunnella lisää näitä sessioita. Hienoja live vetoja nämä kuitenkin.. täytyy jossain vaiheessa kuunnella nuo jatko-osatkin.
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 02.07.2004
Mielenkiinnolla tulin kuuntelemaan hieman itselleni uuden tyyppistä kuuntelukokemusta. Aika ovela idea improvisoida melodista trancea, eipä ole ennen tullut ainakaan tämän jampan mieleen.

Jeppistä sitten itse asiaan, alussa tämä sessio kuulosti vielä oikein lupaavaltakin. Täytyy kuitenkin valitettavasti todeta se tosiseikka, että trance on genrenä sellainen, että soundien yms. systeemin pitäisi olla niin viimesen päälle hiottua kuin vaan suinkin mahdollista. Tässä seikka häiritsee paikoitellen aika paljonkin. Ideasta kyllä todella täytyy plussaa laittaa kehiin.

Paikoitellen toimii ihan hyvinkin, vaikkakin soundit aina tahtovat puuroutua keskenään hieman liikaa ja vaadittavia efektejä ei ole mukana. Kukapa sitä EQta nyt sitten lennosta säätäisi. :P On tuossa pari oikeen mukavan tunnelmallista kohtaa, niin kuin tuo rauhallinen pianomelodia ja upeat padit taustalla. :) Siitä kohdasta voisi mahdollisesti vaikka tuottaa ihan oman 5 minuutin trancevedoksen... Ainakin mun korvaan sen verran mukavalta kuulostaa.

Hyviä puolia jälleen mainittava, että tämä pätkä tuo kivan kesäisiä fiiliksiä mieleen ja piristää kivasti tylsää duunipäivää. Loppuun saakka hiottuna ja uudelleen tuotettuna tämä olisi varmasti käsittämättömän hieno ja toimiva melodiailoittelu. Nyt kompit kosahtelee välillä ja bassojen atackit/releaset menee reisille, mutta ymmärrettävistä syistä.

Jokatapauksessa mielenkiinnolla kuuntelin loppuun saakka ja pakko on todeta että ovela on tyyli kyllä tehdä tämän tyyppistä musiikkia ja vielä onnistua siinä näinkin toimivasti. JEH! Pisteet hyvästä ideasta! :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat