Kumbayé

Planeth | 07.02.2005 | Ethnic
1:42

Rakkaat kuuntelijat! Pyydän anteeksi, että olen saattanut viime aikoina koetella kärsivällisyyttänne hieman kokeellisemmilla, vai sanoisinko vähemmän tosissaan puserretuilla teoksilla. Tämäkin on sellainen...

Ajatuksena oli nimittäin osallistua Haavan organisoimaan A Cappella -biisikisaan: Pystyykö vaatimattomia vokaaliraitoja kerrostamalla saamaan siedettävän kuuloista biisiä? En tiedä, sanokaa te! Tämä sävelkuvio alkoi soida eräänä iltana päässäni, mutta en mene vannomaan että se olisi ihan itse keksitty.

Haluatte varmaan tietää miten kisassa kävi? No, tämä biisi voitti... A cappella -biisikisaan liittyvä viestiketju löytyy täältä: http://www.mikseri.net...

Asiallisempaa materiaalia tulossa - toivottavasti lähiaikoina. Kiitos kärsivällisyydestänne! :)

9.13   2251 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Timo JM 09.04.2006
Herramunisä! Mitä tähän voi sanoa? Hyvät sanat :-D
0   +1 +2
 
9
jarpat 15.03.2005
Hei sehän mun piti kyllä vielä sanoa, että kaiken vaivannäön jälkeen ois ehkä tohon lopetukseenkin voinu enämpi panostaa, mut ei sniidailla, tää oli upeeta.
0   +1 +2
 
9
jarpat 15.03.2005
Voihan sviddendaali! Kiitos kun teit tämän. Mahtava ääniteos. Enpähän ehkä pystyisi samaan. Ysi ilman muuta (ja muut ilman). Siis jo toi tekeminen, kaikki laulut ja niiden miksaus, hhooah! Mitähän muuta on täällä?
0   +1 +2
 
9
--mono-- 06.03.2005
Oikein hieno äänimaisema, tosiaan! Afrikkalaisuutta löytyy, ehkä hitunen saamelaisuuttakin :). Näitä voisit vaikka tehdä lisääkin
0   +1 +2
 
LauriT 26.02.2005
Tämä kuulostaa kaikista eniten "oikealta" a cappella -musiikilta verrattuna noihin muihin entryihin. Siitä iso plussa. Strereokenttä on tässä biisissä oikein mukavasti käytössä ja kaikki laululinjat erottuvat yllättävän hyvin toisistaan ottaen huomioon compon tiukat säännöt. Musiikillisesti tämä on tätä afrikkalaistyylistä a cappellaa, joka nyt ei ehkä kuulu ihan jokapäiväisiin kuuntelutottumuksiini. Laulullisesti tämä biisi on erittäin korkeatasoinen verrattuna kaikkiin muihin entryihin. Minulle se on ainakin todella merkityksellinen seikka, jonka perusteella voisin sanoa, että IMO tämä jättää muut tähän mennessä lähetetyt entryt kauas taakseen.
0   +1 +2
 
jherrane 23.02.2005
Enpä ole tällaiseenkaan täällä aiemmin törmännyt. Afrikka tosiaan tulee mieleen. MIetin vain, että tuon laulun päälle vielä joku päävoksu olisi kuullostanut makeelta.. Siis, että siinä olisi ollut myös jonkinlainen tarina. Hienoltahan se kuullosti noinkin - ainakin minä pidän tuollaisista toimivankuuloisista lauluharmonioista hyvin paljon. Kyllä tolla varmaan transsiinp ääsis, jos puoli tuntia yhteen putkeen luukuttaisi :) Ei täällä ainakaan ole kärsivällisyys loppumassa!
0   +1 +2
 
10
Joni Koskimaa 12.02.2005
Tää on aikas lail samantapasta ku Nick Caven versiointi Black Bettystä. Toi melodia on kyl olluna jossani muuallaki. Heitän ilmaan veikkauksia: joku tunnettu gospelbiisi? Pink Floydin joku eksentrisempi osio jossai harvinaisen progessa biisissä? Kingston Wallin kitarariffi?? Juu, ja näin atmosfäärin täyttää arvoituksellinen katku.
0   +1 +2
 
9
anka 11.02.2005
Hieno teos. Perin omintakeinen.
0   +1 +2
 
10
Siddhartha 11.02.2005
no meitsille putoo kyl etninen tavara kun kone lockerby:ssä '88(anteeksi moraaliton vertaukseni), mut tää on vitun hyvä.
hatun nosto myös siinä mielessä et kovin moni ei uskalla lähtee tekee tämän tyylistä musaa, ja jos uskaltaa niin vielä harvempi tekee sitä näin hyvin. tosiaan tässä on sitä jotain mitä on tullut löydettyä eri kirjastojen etnisen osastojen hyllystäkin...on se musiikki rajaton riemu.
0   +1 +2
 
10
makes69 08.02.2005
Afrikkaan mennään että heilahtaa eräs arikkalainen heimo laulaa melkeimpä indenttistä laulua. Olet ehkä katsonut Ali vs. Foreman afrikassa....jossa porukat toistaa Ali Kumbaye, Ali Kumbaye.....kuitenkin jos tuo on kummunnut sinun sielusi syvyyksistä ilman edellämainittua documenttiä...niin annan kympin. Vaikka olisitkin katsonut annan silti kympin. Haluan että voitat sen kisan. Paitsi jos tuo Izzy the snake tekee paremman;)...sillon möreempi ääni;).
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2