Cruel and Mighty

Planeth | 07.01.2005 | Progressive Metal
2:58

Kitaravetoinen instrumentaalibiisi. Kuuluu sarjaan "tämä piti saada ulos systeemistä".
Koska tämän projektin linjaksi näyttää muodostuneen tietynlainen linjattomuus, niin sekaan sopinee myös yksi tällainen teos...

9.29   3135 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Purple Helmet 24.05.2006
Hieno rytmi ja tyylikäs progressiivis-metallinen kappale. Ei välttämättä kaipaa ollenkaan laulua. Tällaistahan kuulisi mielellään lisääkin.
0   +1 +2
 
9
Timo JM 09.04.2006
Heh, tää on blues-fuusio-metallia! Kyllähän tällainen vanhaa kitaransoittajaa lämmittää. Palasi mieleen ajat kun nuorempana kuuntelin Jeff Beckin levyjä. Wau-wau!
0   +1 +2
 
9
digius 22.03.2006
On päässyt jäämään väliin tämä ralli, mutta korjataas tilanne nyt:

Sopivan jymäkällä riffittelyllä alkaa tämä kitaristin toiveuni.
Oikeestaan tällanen on yks mun lempparivedoista. (pieni soolokitaristi ku oon, ja tuun kai aina olemaan..;)
Soundit aivan poskettoman hyvät, esim. beisi jyllää just oikeella murisevalla tyylillä, rumpuohjelmointi esimerkillistä jne..

Biisiin oot istuttanu sopivia suvantokohtia, joissa teema säilyy, oli sitten asialla koskettimet tai skeba, tai molemmat. Ja ei tuo "uutistenlukijakaan" huono idis ole..kaikenkaikkiaan mainio pläjäytys.

Jännä loppumiksaus, jossa vielä kerrataan kuinka "cruel&mighty" asenne tämänlaisessa instrumentaalissa pitää olla!
Ja hei, pituuskin oli sekunnilleen oikea!
0   +1 +2
 
10
AkiVee 13.03.2006
Kummallista, että tuosta vaikutelistasta ei löytynyt Jeff Beckiä, sillä tämä voisi hyvin olla miehelle räätälöity. Kitarassa hyvin Guitar Shop -levyn beckmäistä kokeilevampaa otetta myös sooloilussa saundia ja jippoja myöten (esim. nuo 01:17 stopparit). Myös Jan Hammerin Miami Vice -teemat tulevat mieleen.

Hieno ja monitasoinen sävellys ja hallittua, vivahteikasta kitaransoittoa, eikä tuo konerumpu häiritse lainkaan menoa. Progressiivisen metallin sijaan luen tämän kyllä enemmänkin rock-jazz -osastolle, joka on yksi omia suosikkigenrejäni.

Eivät kiilu dollarinkuvat herra "Suunnitelman" silmissä, kun tälläista ilmaiseksi jakelee. Biisi menis mainiosti toimintaleffan soundtrackina.
0   +1 +2
 
8
Musicisrock 22.01.2006
Alku aika peruskamaa, kuitenkin juuri tarpeeksi omaperäinen. Jatkokin on oikein professionaalisen kuuloista, mutta toistaa ehkä hieman liikaa samaa ideaa, vaikka soundien muutoksilla on koitettu saada vaihtelua. Vähän ennen loppua alkaa(minun mielestäni) väliosamainen juttu, jonka jälkeen olisi saanut tulla vielä tavaraa. Pron kuuloista, mutta toistaa liikaa samaa. enemmänkin jami kuin kunnon biisi. 8
0   +1 +2
 
10
tommimoilanen 31.12.2005
Noni.
0   +1 +2
 
10
lökö 30.09.2005
Hyvät saundit. Eihän näin hyvälle sooloilulle voi antaa muuta kuin kympin!
0   +1 +2
 
9
Siddhartha 12.07.2005
mureeta kun kunnolla haudutettu lihapata! basso pörisee todella mukavasti, ja kitara luo kivaa tunnelma päälle. mulle tulee kitaroinnista mieleen satriani, paitsi et tässä on enemmän kassia matkassa, basso pitää siitä huolen. lopetus hieno
0   +1 +2
 
8
jarpat 15.03.2005
Hyvä, eiku helkatan hyvä jyrä, mut jossain vaiheessa se jäi snadisti jonkun tunteellisemman kyräilyn jalkoihin, mist mä en niinku tiätsä niinku silleen oikein hiffannu tota asiayhteyttä tai silleen, mut jatkuhan se jyrä sielt sit ja toi lopetushan oli iha sika bueno, tuli sellanen visio tiätsä niinku et nauta saa teurastamolla napin otsaan ja putoo siit paikast jaloiltaan, et sillee tää biisi loppu ja must se oli upee loppu tälle biisille.
0   +1 +2
 
Antti Kaukomaa 02.03.2005
Todella rouhee alapaa ja bassolinjat yleensa. Todella mukavasti tuntuu vatsassa.

Skittassa uljaan hienoa linjausta. Todella hienosti soitettu. Ja loppu kruunaa komeuden. Hyva veto, hyva!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat