What's Wrong With The World

5:41

Something a bit different this time.

Almost trance'ey nuskool breakz track, very synth-heavy.

7.75   1988 kuuntelua

Kappaleen sanat

-- Part 1

Irrelevant? What could be more relevant than this?
Which puts its finger on the basic problem?

What good is it..
to keep continually rushing around curing fevers
and never stop to analyze the disease?

This is what's going on in our day:
There's a serious disease at work in the human race
and it breaks out all the time.


Irrelevant? What could be more relevant than this?

WHAT'S WRONG WITH THE WORLD?

-- Part 2

This is what's going on in our day:
There's a serious disease at work in the human race
and it breaks out all the time, in little fevers.

But if we contend ourselves by
running around from place to place giving asperin for the fever
and never once start talking about what the disease is,
we've wasted our time!

Talk about relevancy, this is what is relevant!


Irrelevant? What could be more relevant than this?

WHAT'S WRONG WITH THE WORLD?

-- Part 1 Again

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Uskari 21.05.2007
Tästä tuli semmonen positiivinen ilmava pilvien halki lentely, joku miekkonen siellä kommentoi väliin, voisi ehkä tiivistää äijän puheosuuksia ja joitain karsia, ettei vie liikaa huomiota mukavan biisin fiilistelystä. Syna-leadi saundi on hyvä kantava voima, mutta toistuu liikaa, se voisi vaikka kertoa jonkun toisenkin kantavan teeman. Biisi rakentuu sulavasti, ei töki vaan kulkee luonnollisesti. Ehkä biisi kasvaisi täyteen voimaansa jos siinä tulisi voimakkaampi yllättävä osio uusilla saundeilla joka toisi uuden kulman. Miksaus kuulostaa hallitulta ja tasapainoiselta, näin kuulokkeisiin, ja leveältä joka juuri auttaa tähän lentotunteiluun. Hyvin tehty silti!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 12.03.2007
Soinnuttelut herätti semmosen hyvän ysärikoneääni- tai amigademoscenefiiliksen. Erittäin positiivista se. Muutenkin hyvää meininkiä.

Kaipaisin vielä ärjympiä saundeja, ja liekittävämpää fiilistä mutta olihan tämä kuitenkin oikein hienoa fiilistelyä näinkin. Peukkua.
0   +1 +2
 
9
Jonesss 18.01.2007
Mukavan kirkkaat on soundit.

Bassari iskee ja kovasti. Bassokikkailut on aika übersiistit. Tuo taustalla pyörivä synapimputus on vähän puuduttava. Padit toimii hyvin. Puheista en pitänyt, eivät jotenkin sopineet taustaan, varsinkin alkupuolella kuulosti epämiellyttävältä. Crashi on ihan tyhmä.

Rakenne on hemmetin toimiva, tosin turhankin chilli, jonkinnäköistä nostatusta olisin kanssa toivonut. Lisää kikkailuja tarvis, pientä kivaa mikä tuo ilmavuutta, ainoastaan basso ylsi tähän. Esim. haitsut on tosi tylsät.

Mutta mutta, kriittisyys loppui nyt, kokonaisuus on hemmetin hyvä ja soundit hiotut ja ammattimaisen kuuloiset. Jäbä on pro!
0   +1 +2
 
pjburnhill 23.08.2006
Kiitos paljon asiallisista ja rehellisista kommenteista conaysto, taytyy myontaa etta biisi livahti juuri ja juuri karsinta-tangon ali ja sivuille ja osaksi sen takia just et tuli kaytettya aikaa biisin hiomiseen.

Pitaa vaan olla enemman rehellinen ittensa kanssa tulevaisuudessa.

Taa raita taidetaan kylla karsia kunhan saadaan freshimpaa kamaa sivuille.
0   +1 +2
 
8
sakke-makke 22.08.2006
no hienot ja hyvin miksatut soundit. tykkäsin noista synapoppihommista tossa alussa. vokaalit pelitti myös pirun hyvin. ainoa mikä jäi kaivamaan otsalohkoa oli se, että odotin todella tuossa 1:11 kohdassa sellaista _pärskäystä_ tai _PURSKAHDUSTA_ tai semmosta ketsuppipulloefektiä, että lähtis oikein kunnolla! vokaalit ja rakentelu tohon ensimmäiseen "kertsiin" lähti nääs sen verran hienosti, että jotain olisi voinut astua isommalla kädellä kuvioihin.. nyt jäi sellainen nuivahko kertsintapainen käteen, jota itse asiassa pyöritelläänkin enemmän ja vähemmän koko loppubiisin ajan. niinpä tässä loppua kohden veisu alkaa käydä vähän tylsähköksi. hienoa ideaa ja loisteliaita breikkejä, ja kuten jo sanottu, timmit ja ajan tasalla olevat, freshit soundit oot valinnut, mutta tää kertsi jonka ympärillä sen reilun minuutin jälkeen pyöritään koko loppubiisin ajan, ei säväytä kylliksi. neljän minuutin kohdalla alkoi jo hieman puuduttaa, mutta onneksi sitte tulee noi hyvät padit, jotka maalaa biisiä just sen verran, että jaksan veivata tämän loppuun asti.

oot käyttäny varmasti paljon aikaa soundimaailman hiomiseen ja efektikikkailuun. rakennettakin oot takuulla pohtinut kovasti, mutta jotenkin se jäi aivan liian tavanomaiseksi. kertosäe ei myöskään räjähtänyt kylliksi, joten tässä on sellaista pitkäsoiton seiskabiisin makua. toimii, muttei kuitenkaan pärise.

niukka kasi ja se nasahtaa tuoreista äänivalinnoista ja pitkäjänteisestä miksauksen hiomisesta.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat