Searching the sun

Pitch Alert | 05.06.2004 | Hardtrance
3:26

Aina niin ehanaa pianolla pimputusta mitä on koko kiintolevy täynnä. Basslineen kokeilin hieman erilaista tekelettä ja ei tuo nyt ainakaan epäonnistunut. Tosin siitä voi olla montaa mieltä mutta subbariin puhaltaa mukavasti. Niin ja löytyyhän tästäkin taas sitä tuttua ja turvallista tb-303 vinguttelua. Tähän on kirjotettu lyriikatkin jotka lojuu edelleen pöytälaatikossa ootellessa parempia päiviä. Saa nähdä tullaanko niitä koskaan nauhalle asti saamaan.

9.50   2932 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
techrono 16.07.2005
Jees, kyllä taas mennään vankasti hardien leadien voimalla. Soundi puskee päälle todella energisesti. Yleensä en näin 'kiksua' musaa kuuntele, mutta tämä kyllä iskee ja lujaa! Aika paljolti Caater-tyylistä tosiaan. Hyvin perinteisesti mennään tosin tyylilajin ehdoilla, jotain omaperäisyyttäkin saa olla... Piano on toki piristävä lisä.
0   +1 +2
 
9
Dj Papa 22.03.2005
Tässäkin kauniit melodiat erityisesti toi pianomelodia!! Caater tosiaanki tulee mieleen tosta pääleadista... Soundipuoli tässäkin hyvässä kuosissa!! Erittäin hyvää trancea!! 9+
0   +1 +2
 
Stocco 15.12.2004
Täähän toimii. Aika kliseistä pianoilua, mutta ah niin mehevää potkua muuten tarjoaa tämä träkki. Todella energistä mättöä ja tarpeeksi hyvät melodiat, ettei tylsisty. Pitää heti ladata koneelle!
0   +1 +2
 
10
cj.6 02.08.2004
alus on siiti piano ääni ja biisi lähtee siit sit liikkeel.hyvät saundit ja rummut ja rakenne kunnossa ja basokuvio on hyvä.
0   +1 +2
 
10
DJ-NIZU 04.08.2004
Kyllä toi piano on sit loistava tuossa alussa ja hienosti täytyy sanoa että biisi lähti siitä sitten liikkeelle 10 pistettä ehdottomasti.
0   +1 +2
 
10
Red 20.06.2004
Saakelin kliseistä, supersahamelodia oli hieman hyppivä. Saundit onkin sitten A-luokkaa ja kyllä bilemeininki pelastaa paljon. Tanssilattialla 10, kotona 9. Pyöristynee siis siihen kauniimpaan numeroon :)
0   +1 +2
 
9
juhku 14.06.2004
No juu!! tätä kuunnellaan huomennakin!! biisi kiskasee oikeen mukavasti mukaansa ja melodia ja muu meno on just... :) Juu täytyy latailla kotiin saaka tää biisi!! aivan mahtava!!!
0   +1 +2
 
cohelix 10.06.2004
Jaaha, enpä joutunut taaskaan pettymään. :-)

Jo totuttuun tyyliin, saundissa ei ole mitään valittamista. Eipä tässä koko biisissä muutenkaan ole juurikaan korjattavaa, mutta kerronpa nyt kuitenkin asiat mitä mieleeni tuli:

Alku on erittäin hyvä. Kuitenkin kun piano jää 0:17 pois, jäin vielä odottamaan, että se tulisi tuossa nousussa mukaan hieman.

Biitin lähtiessä käyntiin basso tuntui oudolta. Ehkäpä juuri siksi, ettei tuollaista bassoa ole ihan joka biisissä. Ehkäpä se sitten sopiikin. Ainakin se tekee biisille hieman erikoisen luonteen.

1:02 tulee vähän kuin seinään törmäisi. Snare saattaisi sopia ennen välipätkää.

Jotenkin loppu kuulostaa siltä, että olisi ideat loppuneet. Elikä kulunut lopetustyyli, mutta ainahan tämä fadeoutin voittaa. Muuten en edes viitsisi huomauttaa, mutta - näin lyhyessä - biisissä tuo pianokohta tulee kolmesti. Ehkäpä vähän paljon.


Yhteenveto
Biisi joka on hiottu sangen valmiiksi niin saundeiltaan kuin muutenkin, joten eipä mitään muutoksia sinänsä tarvitse tehdä (ellei oikein sitten innostu). Tätä jaksaa kuunnella vielä paljon. Biisissä on sen verran paljon ideoita kuitenkin, että pidempikin versio sopisi varmasti hyvin. Elikä joku Extended Mix tästäkin saattaisi olla vielä joskus paikallaan.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 08.06.2004
Tulee osa vanhempaa Caaterin tuotantoa mieleen tästä kovin ja omalla kohdallani se nyt ei ole yhtään hassumpi asia. :) Saman tyylisiä elementtejä on kovasti. Ehkä en itse luokittelisi aivan hardtranceksi, vaikkakin energistä tykitystähän tämä on kuitenkin. No eipä sillä luokittelulla niin väliä. Keskitytään itse biisiin. Onhan tässä hyvät soundit ja mukavat melodiat. Tuo piano olisi loppupuolella pitänyt kuitenkin hieman paremmin pystyä equttamaan esiin tuosta liidistä, nyt se jää hiukan liikaa liidin taakse omasta mielestäni (2:13->). Biitti on ihan hyvä sekä tuo hyvää draivia biisiin. Kyllä tämä aika mallikas ja toimiva veto on. :)
0   +1 +2
 
9
Nojustse 08.06.2004
alku on aivan loistava ja jatkuu tykittäen suoraa bilehermoo... äänimaailma on kaikinpuolin kunnossa. Rummut on sitä perusluokkaa ja toimii biisin kanssa hyvin. Piano kohdat ovat ihan mukavat, mutta ei sovi "pääliidin" kanssa kauheen mukavasti. Pääliidi kuulosti alussa kauheen sekavalta mutta kun korva alkoi tottua siihen nii ei se ollu enää niin paha. Bassolinja on mukavasti mukana koko biisin aikana ja ei moitteita oikeen löydä kun sitä ei jyske kohdissa kauheasti kuule :D.

Kaikin puolin erittäin hyvä biisi ja menevä! Bileissä tälläsiä biisejä kaivataan
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat