Party Alarm

Pitch Alert | 28.11.2003 | Hardtrance
3:35

Alku intro iskee meikäläiseen parhaiten ja onnistuneimmin. Basso on hyvin mukana mutta taitaa tuo nimi olla hieman huono tälle kappaleelle. Ei nostata mitään mielettömiä bailufiiliksiä mutta yksinkertaista ja ensimmäinen mihin olen löytänyt aina niin hienon tb vinguttelun. Sittemmin sitä on tullu käytettyä joka kappaleessa. Tarttis varmaan päästä kohta jo eroon.

9.00   2562 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Stocco 26.12.2004
Mukavaa, että olet jaksanut kirjoittaa leppoisat kuvaukset näistä biiseistä. Paljon helpompaa arvostella, kun on mistä lähteä liikkeellä. Kannattaisi muidenkin, jos haluaisi saada esim parannusehdotuksia.

Ei tosiaankaan ole mikään mahtiralli, mutta kyllä tässä jotain nostatuksen makua on, ettei nimi aivan metsässä ole. Jotenkin tässä ei vaan tuntunut tapahtuvan mitään eli rakenne on aika kuiva. Saunit oli taas hienot varsinkin alun ylös alas menevä melodia. Loppu jauhaasitten liikaa samaa. Eikä mitään lisäkomponenttia tullut mukaan.
0   +1 +2
 
10
nacol 10.12.2004
Noniin, tästähän ei vauhtia puutu! Erittäin räjähtävä ja hieno alku. Rumpuosasto on kunnossa, mutta kick voisi olla ehkä hieman lujempi. Mitäs sitten sanois.. Leadi/melodia on hyvä ja hyvillä soundeilla varustettu paketti :)
Biisi tuo ensimmäisenä mieleen K-Systemin jonkin biisin (en muista nimeä) ja sen jälkeen tyyliltään Voodoo & Seranon tuotannosta biisin nimeltä Blood Is Pumpin'. Pidin noista molemmista, joten pidän tästäkin erittäin paljon!
Numeroksi antaisin 9½ mikäli pystyisin, mutta kun en voi niin joudun (harmi vaan ;) nostamaan numeron kymmeneen! :)
0   +1 +2
 
9
DJ-NIZU 04.08.2004
Tää kuulostaa must jo alusta lähtien todella hyvältä heti tulee ainaski itellä hyvä fiilis! :) mut ei tää päihitä kyllä tota sun Take Me Away biisiä 9 pistettä.
0   +1 +2
 
10
DJ Mindtrick 13.05.2004
Helvetin hyvä kipale...mutta alussa hieman havaittavissa Scooter soundit mutta se kipaletta pilannu...kun vauhtiin päästii nii huhuh....liityn ehdottamasti sun faniksi!!!
0   +1 +2
 
8
Planetary 06.12.2003
Tämä nyt mielestäni jäi hieman noitten aikaisempien alle mutta miltein yhtä hyvä kuin ne.Annoin kuitenkin kasin koska tämä ei ihan niin hyvä ollut kui toiset.Tsemppiä :D
0   +1 +2
 
8
M1cH0 03.12.2003
Joo!! tää oli mun mielest aika menevä hardtrancu biisi ja hyvä sellainen!!! siinä ois pitänny olla mun mielestä vielä jotaki mut annoinpa silti 8
0   +1 +2