Flying High

Pitch Alert | 22.08.2004 | Hardtrance
3:36

Takasin hieman rankempaan ja likasempaan soundiin. Tää kuulostaa todella huonolta markan jääkaappikaupan mankassa mutta pääsee hieman oikeuksiinsa paremmassa äänentoistossa. Perus mätkettä dx corollojen takakontinkamojen tuhoojaksi.

8.82   3033 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Xsoldier 12.08.2005
Aivan loistava paketti, vetää väkisin mukaansa :P leadi on mahtava ja biitti potkii hyvin, ei voi sanoa kuin että mainio biisi.
0   +1 +2
 
9
techrono 16.07.2005
Noniin, taas lähdetään tutuilla Pitch Alert leadeilla (jotka tosin ovat aika tuttuja hyvin monesta muustakin biisistä... ;) Taustat ja melodiat sopivat totuttuun tyyliin moitteettomasti yhteen. Breakbeat potkii myös todella kovaa. Sen verran täytyy kritisoida että nyt neljännen biisisi kuunneltuani ei niistä hirveästi erotu mikään muista... Aika tasapaksu äänimaailma niissä kaikissa on. Mutta mitäs sitä ehjää asiaa korjaamaan... ;) Toki saisi omaperäisyyttä ja kokeiluja erilaisilla saundeilla olla.
0   +1 +2
 
Stocco 16.12.2004
Melodia tulee tosiaankin alussa mukaan vähän pöhkösti tavanomaisen breikkailun jälkeen. Minuutin jälkeen tööttäily on kivaa, mut sekin tuli ihan puun takaa ja ei oikein sovi edelliseen fiilikseen.
0   +1 +2
 
5
Desklet 14.12.2004
liidi makee ja toi drum bass kuulonen rumpu soolo tos alus on iha tollanen hyvä :P jah siis tosiaa melodiat hyvät ja pomppii hyvi :P
0   +1 +2
 
9
siiki 18.09.2004
Aika kovaa jumputusta.
Tulee ehkä hieman 666 mieleen.
Aika hienot basslinet ja saundit ovat hyvät.
Biisi etenee hienosti eikä missään vaiheessa käy tylsäksi.
0   +1 +2
 
10
Nojustse 22.08.2004
alku pyörähtää käyntii mukaansa tempaavasti hienolla break beat osiolla ja pamahtaa käyntii erittäin energisesti ja nopeasti. Biisin rakenne on erittäin hyvin hallussa ja moitteita ei löydy. Soundit ovat hyvin hyvin energisiä ja ne on hiottu huolella. Melodiat ovat hyvin mietitty ja toteutettu huolella. Biisi on erittäin hyvä ja kunnon biletys musaa... ei voi sanoo muutaku että tämä on erittäin HYVÄ BIISI!!! :)
0   +1 +2
 
10
DJ-NIZU 22.08.2004
No... tästä biisistä sitä menoa löytyy mitä tällaisista biiseistä yleensä itse odotankin. Mielestäni alku lähtee hienosti käyntiin taikka erittäin hienosti mistä tää biisi sit jatkaa tuota hyvää menoaan aina loppuun asti. Minulle ei kyllä tässä heti tule mitään kritisoitavaa kun niin hieno biisi tämä on kun on tullut todettuakin jo eli 10 pistettä ehdottomasti.
0   +1 +2
 
9
juhku 22.08.2004
Biisi just semmon joka muhun parhaiten iskee!! :) Alku oli aivan mahtava ja kun noi breikit oli viä taustalla nii melkee putosin tuolilta! Sit pamahtaa koko biisi käyntiin.. iha pieni pätkä tota pää melodiaa olis voinu olla tossa ennenkö pamahti kunnolla.. nii ei kuullostas nii tökeröltä.. sen jälkee tulee tää vähä rauhallisempi kohta joka oli kans aivan mainon kuulonen!! hiljentyminen ja nousu.... Mmmmm... aivan ihanan kuulosta!! :P ja sit taas tulee toi melodia!! Lopetus oli kans hienon kuulonen! :D

Täys kymppi äänistä sun muista melkee kaikesta! mut jätän tohon ysiin silti kun se alku on nii hämy.. muuten kyllä täyden kympin biisi!! jos viittisit ton alun tehä viä uusiksi silleen et se melodia nousee tolla tavalla kun 2:40 kohdassakin!! Sitten olis kyllä nii mainio biisi että!!!!! :)
0   +1 +2
 
DjLime 22.08.2004
hmm.. alku jotenkin vaan pamahtaa käyntiin. Alussa oleva breikki ei kyllä toimi kun jotenkin niin tutun kuuloinen. Jotenkin on tuo rakenne aika sekava eikä näin ensimmäisellä kuuntelulla oikeen tähän pääse mukaan. En oikeen erota milloin on päämelodia ja milloin joku muu melodia kikkailu. Kaipaisi jotain vahvasti erottavaa tekijää noiden päämelodian ja muiden melodien selventämiseksi. Myöskin rakennetta voisi hiukan korjailla. Soundit on ihan perus hyvät.. varmaankin tämäkin olisi ollut hyvä biisi jos olisin päässyt mukaan menoon.
0   +1 +2
 
9
M1cH0 22.08.2004
hohoh. Onpas makeen kuulonen alku. Liidi on just helevetin makeen kuulonen joka tulee sisään ja menoa riittää. Tuttua soundia on jossa ei ole mitään moittimista.tämä biisi on omasta mielestä paras pitch alertin biisi. basari on hyvän kuulonen ja rummut näin muutenki toimii todella mainiosti, basso on kans makeen kuulonen ja soundiltaan muutenki helevetin hyvää. kova biisi :)-
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2