Dj Disturb-Flying High (Pitch Alert rmx)

Pitch Alert | 09.09.2004 | Hardtrance
4:17

Ensimmäinen varsinainen remix jonka saan julkaisuun asti. Hassua on että edellinen rallini on saman niminen joka on vain sattuma eikä suinkaan tämä sama biisi. Mutta mikäs tällästä tavaraa julkasta kun alla on niinkin loistava biisi.. Rakenne ei ole niinkään tavanomainen tanssimusiikki remix tyylinen vaan tein ihan omaa sotkua oman pääni mukaan. Toivottavasti joku saa yhtä hyviä fiiliksiä tästä kuin itse tätä tehdessä. Rispektit Dj Disturbille. Rikkokaa skobenne!

8.33   2153 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Stocco 16.12.2004
Alkaa aika kauhealla äänellä tämä tekele. EI kovin kummoinen remiksi. Pidin alkuperäisestä enemmän eikä tämä oikein tarjonnut mitään jippoa.
0   +1 +2
 
8
TNP 13.11.2004
Sanottakoon että alkuperäistä biisiä en ole kuullut. Biisin aloittava soundi häiritsi. Tuli mieleen vanha commodore 64-peli. Onneksi sitä ei enään kuulunut paljoa. Hyvä päämelodia, soundit on paikallaan. Taustat turhan yksinkertaiset. Padeja enemmän esille muutenkin kuin alussa ja brekkien kohdilla. Kyllä tämän useempaan kertaan kuuntelee.
0   +1 +2
 
8
cj.6 25.09.2004
jooo...hyvin biisi lähtee käyntiin hyvien saundien kans.bassost en kauheesti pidä..ehkä erilainen bassokuvio olis parempi tai erilainen basso..rummut on hyvin hiottu kuntoon...toi liidi kuulostaa hyvältä...ja sit on kivat paditkin...tost breakbiitist tykkään...melodia on hyvä, mutta mielestäni nio liidit ehkä sekoilee vähän ....muutn biisi on hyvä
0   +1 +2
 
9
Zeip 10.09.2004
Nonnih..Tätä remixiä on jo odoteltukin jonkin aikaa :)...Saundit ovat jälleen huippuluokkaa ja miksaus on onnistunut hyvin (kun vertaa alkuperäistä ;D...). Tuo rakenne on kyllä sinänsä hieman erillainen, niin kuin mainitsitkin, mikä ei missään tapauksessa ole huono puoli. Biisin heikko puoli on mielestäni se, että se ei pääse oikein kunnolla vauhtiin. Siitä puuttuu "se jokin", mikä pistää biisiin vauhtia...Parilla sanalla sanoen, melko hyvin onnistunut remix, joka on tuotettu hyvin, mutta hiukan vaisu kokonaisuus. Ei ole mielestäni aikaisempien tuotostesi tasoista mutta 9 tästä voi huoletta antaa...
0   +1 +2
 
8
DjLime 09.09.2004
Osa soundeista on pirun hyvän kuuloisia, mutta liekö tasapainoksi tästä löytyy tuollaisia ns. pilipali soundejakin muutama tai sitten ne eivät vaan kuulosta korvaani niin hyvältä. Ehdoton heikkous tässä biisissä on tuo päämelodia. Se on melkoisen yhdentekevä eikä oikeen potkaise mukaan menoon mukaan. Heikon siitä tekee se, että kokoajan se kulkee samanlailla ja vain välillä vaihtaa erikorkeudelle. Jotenkin tämä ei vaan yllä noiden sinun omien biisiesi normaalille tasolle. Rakenteestä täytyy sanoa, että se oli tosiaan aika erikoinen ratkaisu, mutta eipä se suuremmin häirinnyt. Aika keskinkertainen kokonaisuudessa. Ei varsinaisesti huono, muttei varsinaisesti kovin makuuni.
0   +1 +2
 
9
DJ-NIZU 09.09.2004
Mielestäni ihan nätti versio tästä kokonaisuus kuulostaa mielestäni aika hyvältä ehkä jotain pientä jäin kaipaamaan mutta kuuntelee tätä tällaisenakin että siinä mielessä tää on ehdottomasti mun makuuni joten 9 pistettä.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta