Forsaken Shores

9:41
8.14   2800 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
MikaelArt 06.12.2008
Mun mielestä tää oli ihana biisi.....3 tai 4 minuutiks tässä oli musta tavaraa, pitäis tiivistää...tai muuten sit lisätä joku kiinnostava osuus johonki väliin.Mut hemmetin vaikeeha semmosia on keksiä, ja voihan olla et sä et ikinä ees haluisi tähä biisiin sellasta.

Kaunis olo tuli tästä kyllä, kiitos että oot tehny tän=)
0   +1 +2
 
8
karman hardon 21.04.2008
ja paskat tähän mitn oopperahevilaulajaaa tars. kivan ysärit synasoundit, miljoonabudjetilla miksattuna tämä biisi soisi jonkin kivan actionpiereskelyn lopputekstien taustalla. kivaa äänenkuljetusta mutta jotain äkkiväärää koukkua tämä tarvitsis että potkis enempi munille.
0   +1 +2
 
10
dbgirl 14.04.2006
Aallot hyökyvät pahaenteisinä rantaan. 0:29 hyvä basso. Hiljainen jytke viestii epämääräisyydestä. Kivat koskettimet joissa selkeä linja ja nätti melodia. Haikeaa tunnelmaa. 2:04 päämäärätietoisempi basso. Rummuissa tanssittava rytmi. Hiukan afrikkalaista tunnelmaa (vai onko se vain minun päässäni?). 3:39 taas pahaenteinen basso. Pelotteleva biisi, huokuu yksinäisyyttä. Nämä rannat ovat päässeet alun yksinäisyydestä ja hyväksyneet kohtalonsa. Mutta pahempaa voi olla tulossa. Sadan vuoden yksinäisyyskö? Tällä hetkellä ne nauttivat olostaan, vielä. Vaikka kyllä seura kelpaisi. Pientä erakoitumista ilmassa. Vain lokit käyvät morjenstamassa. Ja nekin kehtaavat kakkia rannalle. Eikä ketään ole siivoamassa rantaa. Siivoojista on aina pulaa, eikä heitä arvosteta vasta kun jotain on hullusti. Erittäin sopiva pituus, ei häirinnyt yhtään. Olisin varmaan kuunnellut pari ylimääräistäkin minuuttia mielelläni.
0   +1 +2
 
Haava 17.03.2005
Noise on kivaa... Basso saundissa on kiva roso siinä alussa... Tykkäsin. Stringit kuljettavat suhteellisen perinteisin melodioin biisiä eteenpäin ja aaltoilevat läpi se tasainen rumpukomppi tukenaan.. Joohh.. Monissa saundeissa on ihan oikeaa yritystä... otenkin kappaleen pointti ja kokonaisuus jäävät häilyviksi päässäni.. en tajua... Noh.. Kivaa perus melodiointia ihan asiallisella äänikuvalla. Jeps...

Vaikka jotenkin minulle tulee tästä biisitä sellainen olo, että tämän kappaleen tekijää ei ole olemassa.
0   +1 +2
 
8
Rumarimpsrempsa 17.03.2005
Toimivaa matskua. Hyviä harmonioita. Rumpusoundit onnettomat, niitä parantamalla kappale nousisi aivan toisiin sfääreihin. Pituudesta voisi pudottaa myös aivastuksen verran pois, minun makuuni.
0   +1 +2
 
P. Virta 17.03.2005
Tämä on mielestäni aika hyvä biisi, mutta jotain erikoisempaa olisi nimen perusteella voinut odottaa, Ehkäpä olisi hyvä jos seuraavassa biisissä olisis jotain uutta ja ihmeellistä.
0   +1 +2
 
8
Harulf 17.03.2005
mitäs tässä, ihan ok tausta musiikkia. Jo teidän mikseri sivun toteutuksesta tulee plussaa. Mukavat soundit, mukavat melodiat,
0   +1 +2
 
8
Siddhartha 17.03.2005
tää on ihan jees fiilistely kamaa. ei mitään maailmaa mullistavaa millään saralla, mut mul on jotenkin sellanen kutina et täs ei olla siihen pyrittykään. bassoa enemmän kuuluviin...joo sellanen jäi mieleen päälimmäisenä ja se basso saundikin oli aika...tylsä, imho. tää on aika easy listningtavaraa, ainakin allekirjottaneelle.
0   +1 +2
 
9
MajorForce 17.03.2005
Tässä biisissä on fiilis kohdallaan. Tuli sellaine olo, kuin olisin kävellyt hyljätyillä rannoilla etsimässä viimeisiä merkkejä ihmiskunnan eloonjäämisestä ;) (liikaa scifiä kattonu). Biisi kasvoi hienosti ja oli toimiva kokonaisuus pituudestaan huolimatta.
0   +1 +2
 
6
tRA 17.03.2005
Liian 'perinteisiä' soundeja minun makuun.. Turhan pitkä biisi.. Junnaa paikallaan, kaipaisin enemmän actionia tai rakennevaihtelua.. Pelimusiikkina, ei listakamaa.. Ei kuitenkaan ihan paskaa tai aivan summittaista hakuammuntaa, ideaakin siis on...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat