Sydän Feat. Dedi-B & Heidi ( master Tomi F )

PiiloVoima! | 11.11.2009 | Hip-Hop
3:39

Noniin lopultaki tää on valmis. Eli aika monen kuukauden projekti ollu täs alla ja nyt tässä se ois. Kommentteja kaivataan. Oma verse vähä mietityttää mut joo..

Biitti: Cruortone | www.mikseri.net/cruortone/
1verse: Piilovoima
Kertsi: Heidi
2verse: Dedi-B
Miksaus Dedi-B
Masterointi Tomi F

Kiitos valtavasti kaikille jotka tässä biisissä oli mukana ja apuna :)

9.09   6122 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Miia Pirinen 23.07.2011
Mahtavaa ei voi muuta sanoa :) !
0   +1 +2
 
10
IgGeE 12.04.2010
mahtava biisi ja biitti ja kaikki. yhdyn manen kommenttiin. aah tää on niin ihana. Peace man :)
0   +1 +2
 
10
möjkö 07.12.2009
kvm ja dedi-bn setit toimi todella hyvin mut ton heidin ääni ei oikee napannut mut silti täys 10!:)
0   +1 +2
 
10
Joro 02.12.2009
Hitto sä osaat nää räppi duunit..
en tiiä pitäiskö itkee vai nauraa mutta helvetin hyvää settiä ! :D
kiitos Jonille tästä<3
0   +1 +2
 
9
alias Tuma 17.11.2009
laatu tuntuu jäbl olevan vähä jumis tai jotenki vähä ku p tölkist tulee toi ääni,mut snat sul edellee rautaa ym : ),kertsin laulaja iha ok mut vähä noi kaikulaulut taustal autotunetettu överiks..mut räpit toimii kaikil hyvin mut miksaukset varmaan pikaseen väsätty ??,ei siin kyl ysi täst
0   +1 +2
 
8
Mc_Mane 16.11.2009
En oo pitkään aikaa kommentoinukka sun biisejäs. jotenki jääny huomaamatta nyt ku ton artistinimen vaihdoit :S..mut tosiaan itse biisiin:

Biitti on hieno, oon aina tykänny cruortonen biiteistä, enpä nää mitään erityistä korjattavaa. toimii

Laulajalla hyvä ääni mutta jotenkin ärsyttävästi heitetty päällekkäin korkeelta ja matalalta...jotenki ärsyttävän kuulonen..olis voinu joihinki kohtii ton stemman heittää muttei tollee koko kertsin ajan. muuten hyvä kyllä ja kaunis ääni kuten sanoin.

Sun verses oli iha jeppis. Äänenkäyttös ja oli erilainen kun yleensä ja ilmeisesti dedi on miksaillu sunkin settis, huomas snadisti eron. Niinku rimma sano niin mustakin molemmilla snadisti huonompi laatu kun yleensä :O... riimis oli menevät, ei nyt kai mitään sysäyttävää mut toimi.

Dedin tuplista pidin varsinkin. oon aina tykänny sen musasta ja tää on aika peruskauraa nää riimit tässäkin, mutta toimii.

Kokonaisuudessaan menevä biisi, ei nyt kauheasti mitään uutta genreen mutta menevä kuitenkin :) kasi puol 9 olis vissiin tää. annetaan tällä kertaa kasi :) hyvä hyvä, katsellaan taas jos ensi biisi enemmän iskevä mun makuun! =)
0   +1 +2
 
Cruortone 14.11.2009
jep, pistetään nyt jotain mietteitä. Versethän on ihan mallikasta poljentaa, kuten myös kertsi, vaikka siitä ei varmastikaan kaikki kaavoihin kangistuneet hippihoppiräkänokat digailekkaan. Ja sen verran voin ottaa omaankin piikkiin, et toi ei oo mikään ihan helpoin kertsi hoitaa niin et se potkii kunnolla silmille.
Mutta niin kuin joku tossa tais jo mainitakin niin miksit on kyllä epäonnistuneet, aika yllättävää tosiaan kun on kuullu miesten edellisiä tuotoksia. Jotenkin kuullostaa, että tässä on yritetty saada liian cleanistä ja kirkasta soundia, joka on menny överiks. Tausta on pääosin soitettu oikeilla soittimilla, joten silloin tietynlainen "lämpö" pitäisi säilyttää kokonaisuudessa. Ei välttämättä olis huono idea ottaa viel kertaalleen työpöydälle käsiteltäväks.. aika hyvän vertailun voi tehdä niin, että avaa toiseen clienttiin mun sivun mistä toi biitti löytyy ja sitte soittelee sitä ja valmista tuotosta niin voi helposti huomata eron. Jotenkin valmis tuotos vaikuttaa kovin monotooniselta, ikään kun se olis rutistettu nippuun. Harmi että näin tällä kertaa.
0   +1 +2
 
10
uninen runoilija 12.11.2009
pakko vielä sanoa, nyt kun tää biisi mp3 soi,
niin kertsi on todella pettymys. :/
kertsiin ois voinnut ottaa jonkun muun laulaa..
muuten 10!
0   +1 +2
 
10
uninen runoilija 11.11.2009
<3 en tiedä mitä sanoa.. tää on niin ihana :) mitä nyt en hirveesti kertsistä
tykkää, mutta kyllä se menee. sun ja dedi-B kohdat
on parhaat.
helmi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat