Love Emotion (Vision 2005)

petuz | 30.01.2005 | Eurodance
5:05

23.1.2006 on mennyt rikki 2000 kuuntelua.

Vuoden lopussa: Electronic-listalla #85

8.85   7271 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
sarka 21.09.2009
Hienoja koukkuja :) Vähä semmosta jauhavaa humppaa kumminki, vokaalit auttas varmaan aika paljo, tai sit joku kunnon himo soolorevittely?
0   +1 +2
 
10
tomcutio 01.03.2006
Huippua! sun paras biisi todellakin! yks parhaist trance biiseist mitä oon kuullu!
0   +1 +2
 
8
JaDubb 23.12.2005
Perustyylikkäällä melodioinnilla lähdetään liitoon. Arpeggio on myös sitä tuttua ja turvallista, mutta ihan mallikkaasti soi. Biitti edelleen tuttua settiä, basari voisi olla tiukempikin. Toisaalta tuollaisena vaimeampana sopii jotenkin paremmin biisin yleisilmeeseen. Ykkösliidin melodia on myöskin maukas ja jotenkin niin raikkaanoloinen. Meininki on kokonaisuudessaan aika tavallista, mutta jotenkin tässä on kauttaaltaan tuollainen raikas meininki.

Miksauksellisesti ehkä bassopuoli on heikointa antia, mutta muutoin pumppu paukuttaa alusta loppuun näpsäkästi. Itse pidän juuri tällaisesta korkeasta ja lennokkaasta materiaalista, joka saa hyvälle tuulelle. Soittokertoja tämä biisi ei kotikuuntelussa kyllä kestä, kuin pari-kolme, mutta jossakin tanssilattialla voisi toimia erittäinkin mainiosti.
0   +1 +2
 
10
Contour 24.11.2005
huhhuh, tää on kyllä radiokigulin kruunaamaton ykkönen !

NRJ ----> HERE COMES STARSHIP PETUZ !!!
0   +1 +2
 
9
deadmanshand 11.11.2005
Mahtava raita! Alku oli mahtava, mutta kuten aiemmat jo ovat maininneet, olisi kannattanut räjäyttää koko setti intron jälkeen ja rauhoittaa myöhemmin hetkeksi.
Soundit oli perinteistä, hyväksi havaittua sarjaa ja sulautuivat toisiinsa harvinaisen hyvin.
Loppupuolelle olisi kannattanut tehdä ehkä hieman monipuolisempi bassokuvio, niin ei olisi kuulostanut niin toistolta ja olisi pysynyt tuoreena loppuun asti.

Mutta kokonaisuutena kuitenkin onnistunut viritelmä ja eipä tarvitse artisin tuotoksiaan hävetä!
0   +1 +2
 
A.D.I.D.A.S. 10.11.2005
Tää on kieltämättä ihan kiva... Laulaja tekís kyllä paljon eurodancen ollessa kyseessä... jotain inhimillistä pitäis saada sekaan eli jotain voksua... vaikka sitte omaa ääntäsi samplailisit jotain sanoja tai yms.

Ikäväkyllä mä en saanu tästä paljookaan kiksejä tai edes kiksua, jotenki kuullosti liiankin tutulta, en nyt tarkota että tää olis mistään mutta silti...

paras kohta oli ehdottomasti alussa ennen ku tuli se dj. bobo kohta ja muutenkin se melodia siinä oli parasta koko tunessa... mutta jotenki tuntu kanssa pitkältä näillä mausteilla...

Ihan kiva mut ei kuitenkaan tarpeeks...
0   +1 +2
 
10
Fröideiro 20.10.2005
en yhtään ihmettele miksi tämä on sun suosituin biisi.... tää rokkaaaa!!!
tätä kokemusta vaan rasittaa se että nettiyhteys temppuilee ja biisi vaimenee ja kovene ja loppuu ja alkaa alusta vähän väliä... silti aivan saakelin kova biisi!! toi let the bass kick sample olis kyl saanu jääjä sinne mistä se tulikin.. ei sovi... kaikki soundit (paitsi let the bass kick) rulettaa ja miksaus toimii hirveen hyvin... melodiat on aivan taivasta tämä on lähes täydellinen biisi.. (let the bass kick häiritsi) se kuitenki tuli muistaakseni vaan kerran ja annan kybän.
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 20.10.2005
No, nyt iski ja pahan kerran, perkeles kun on kovaa! Melodia ja basso ja kaikki muukin, mahtavaa! Anteeksi tästä kaikesta, mutta tämä nyt vain on niin hyvä, että ei oikein pysy ajatuksetkaan enää kasassa, ei kyllä löydy mitään huonoakaan sanottavaa, joten antaa mennä vaan! Hmm, kolme minuuttia olisi tosin riittänyt kuultavaksi, kerrankin, niin sittenpähän tehtiinkin näin, venytys alkoi... mutta muuta ongelmia ei löytynytkään, sanonpa vain... öhh, toinen kuuntelukerta toden sanoo. ;)
0   +1 +2
 
8
J.R Koivukoski 23.09.2005
tämä kappale oli kyllä hyvä..sori ku en osaa kommentoida.:D
0   +1 +2
 
8
DjFaSt 08.08.2005
Biisi toisti liikaa itseään.Muuten ihan jees kamaa.Alapää tarvis kyllä jotakin(vaikka koollahan ei ole väliä :) )..pienillä viilauksilla ihan hittikaman pohjaa
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat