Grop

Pequman | 06.12.2003 | Techno
5:28

Paccaa..

8.50   1221 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Stocco 28.12.2004
Alkaa ja loppu jännään noiseen. Välissä mukavaa monotusta. Simppeliä mut toimii. Sopivan pehmeet iskut kolinoissa.
0   +1 +2
 
5
oreverb 28.02.2004
kilkatusta, ei kuulostanu oikein miltään teknolta :oO bassorumpua en edes erottanut muusta melskeestä .. vähän huånå homma
0   +1 +2
 
10
Jurvanen 05.02.2004
Jurvanen korjaa arvostelunsa:
Kyllä tässä on sitten RUMPUJA! Komea komppi takoo koko biisin ajan ja voi herranjee kun meitä sitten sillä hemmotellaan! Koko biisin saa nautiskella tuosta ihanasta rytmin jumalan (PeQu) tuotoksesta ja onneksi ei mikään, ei edes muut äänet, pilaa tuota. Tosin vähän häiritsee tuo että yhdessä vaiheessa tuttu ja turvallinen komppi vaihtuu hetkeksi muuksi. ja sitten mukaan tulee haitsu. Mutta onneksi tuo sama komppi on taustalla vielä.
Ihan lopussa pistää vähän miettimään, että olisiko tätä voinut jatkaa kun tuo rumpukomppi saakin ihan uuden muodon. Mutta hyvä tämä oli näinkin. Täydellinen. Hiphopparit itkevät verta ja veristä paskaa osaamattomuutensa vuoksi!
KIITOS! Kymppi napsahti
0   +1 +2
 
Rhino 05.02.2004
En mä tästä kyllä paljoo älyä löytänyt. Itseasiassa aika puuduttavan kuuloista musiikkia.
0   +1 +2
 
Salminen 04.02.2004
Ei liidejä, ei pädejä, ei melodioita, voksuista ei puhettakaan. Ei tätä pysty arvostelemaan ainakaan meikäläinen. Valitan. Itselleni tämä oli vain pitkä rumpulooppi mitä välillä efektoitiin.
0   +1 +2
 
a98 04.02.2004
enpä kovasti teknosta tykkää, ja ruotsiteknosta kaikkein vähiten. mitähän tästä sanoisi, ihan hyvin tuotettua, nuo ihmisääneltä kuulostavat perkussiot ja noi reverb kikat toimi hienosti. ei ihan mun juttu silti.
0   +1 +2
 
10
Jurvanen 04.02.2004
Hehe... Intelligent Techno... Hehe.. Täyttääkö se veroilmoituksenkin vai mikä siinä on sitten fiksua? Nooh.. hullulla halvat huvit ja minulla ilmaiset.
Minun tuntemat fiksut (ihmiset tai asiat) Eivät yleensä jauha näin samaa ja näin tylsää näin pitkään. (huomaa näin-sanan toistosta, että en itse ole fiksu)
Joo. Lopetin neljässä minuutissa. Tylsempi kuin mun tapettini. Ei näitä
mutta annetaan viisi. Oli tuo genre niin hauska
0   +1 +2
 
9
t.a.blomqvist 26.12.2003
uuuu yeah sanoisi kaksimetrinen mustahipiäinen DJ Detroitista jos kuulisi tämän... äänimaailma on erikoinen, yksinkertainen, mutta mielenkiintoinen. Bassorumpuu olisi ehkä voinut olla mehukkaampi? kenties vähän distortionia, mutta minähän pistän kaikkeen dissiä niin... ehkä se on ihan hyvä ilman sitä :), mutta kaipaisin enemmän tunnetta basariin. Hyvin kikkailtu tolla vocaalilla (henkäisyllä mikä lie?) antaa tälle tekeleelle tunnusomaisen soundin joka jää mieleen vielä pitkäksi aikaa. Biisi ehkä lähtee hieman hitaasti liikkeelle jos ajattelee ihan kotikuuntelu mielessä mutta DJ mielessä kappale lähtee sopivan hitaasti. Bueno, bueno, bueno... minun makuuni tämä kipale!
0   +1 +2
 
9
levo 07.12.2003
alkaa hienolla reverbikikkailulla ja keräilee kivoja nasahduksia mukaansa.. rumpuset/biitti toimii, tosin raidi on hiukan tunkkanen...? tästä tulee mieleen oma biisini: "kiinni". :) tämä kyllä rullaa mainiosti alusta -> loppuun.
0   +1 +2
 
10
Ihana alku tässä biisissä. Herättää heti mielenkiintoni. Kovasti kuulostaa rakastamaltani ruotsalaistyyliseltä kyllä. Äänimaailma on kirkkaampi kuin biiseissäsi yleensä. Minun kannaltani aika neutraalai asia sinänsä, että pidän molemmista. Ei tämä lofinpana vetona olisi näin hyvin välttämättä toiminutkaan. Toi reverse tjsp. efektihässäkkä on mannaa minu korvil! ERITTÄIN PRO! Olen sinusta ylpeä pikku pequseni. ;) luv. Paras biisisi ehdottomasti. Kaikki toimii. Oon pikkusen kateellinen. rspct.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat