Aika kultaa muistot

Penetraatio | 14.11.2005 | Melodic Metal
4:02
8.50   1214 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

HW 27.01.2006
Oli vähän liikaa bassoa.
Taas toistettiin ihan liikaa samoja asioita. Se tuo aina biisiin ennalta-arvattavuutta mikä on aina huono juttu.
Edelleen soitto oli sujuvaa ja soundit suttuisia. Piano oli loistava lisä mutta sen kanssa olisi voinut tehdä enemmän juttuja.
Sanalla sanottuna tämä on ihan kivaa mutta massaan katoavaa.
0   +1 +2
 
8
Dr.Groove 01.01.2006
Hyvät soundit ja tasapainoinen kokonaisuus.
Soolokitara on hieman epävireessä, samoin arpeggio-kitara, tämä vie turhaan huomiota biisin ansioilta.
Teemat ovat tarttuvia, vaikka ovat yksinkertaisia -- ehkä niiden vähemmät toistot olisivat paikallaan. Biisiin voisi vielä hakea enemmän vaihtelua tai uutta, jotta biisi tarttuisi kuulijoihin paremmin, dynamiikalla, sovituksella tai uusilla teemoilla?
0   +1 +2
 
7
KurtDragon 31.12.2005
Ihan ok. Kitarointi tosin ei mielestäni ollut tarpeeksi korkeatasoista, hieman "VÄKISIN" väännetyn oloisia sooloiluita ja soundit ei parhaat mahdolliset...
0   +1 +2
 
9
reemi 28.12.2005
Sellasta josta tykkään, jotenkin rauhoittava olematta kuitenkaan tylsä. Jaksan helposti kuunnella loppuun, ja pystyn vain kuvittelemaan mielessäni sanoja biisiin, mutta luulen että ne antaisivat viimeisen silauksen. Yhdellä sanalla: kaunista.
0   +1 +2
 
9
Joo Moi 25.12.2005
Tää on ehkä mun suosikki näis kolmesta... Vaikka laulu puuttuuki, niin pystyy ihan hyvin kuvittelee sen tonne. Jos tarvitte laulajaa tohon biisiin, niin oon kyll vapaa käyttöön. (Ihan vaan kokeilemaan). Piano on todella hyvä, by the way... Kuka muuten soitti koskettimia täss?
Rakenne on kunnos! Toi hiljennys tuol välis (noin 02.00) oli tosi jees! Biisi sai vähän hengittää siinä välissä ja kerätä vauhtii loppua kohti...
Koska kappale on instrumentaali, niin olisitte voinu viel lisätä jotain pieniä kikkoja loppuun. Sillai tost olis kasvanu viel suurempi spektaakkeli.
(Se on tosin vain mun mielipide). Vähän on kornin kuulonen toi nimi, mutta toisaalta mulla ei oo varaa sanoo, ku kerta itellä on sellanen biisi ku "Romeo & Julia".
Mutta hyvin te jätkät vedätte!!! Vokaaliset vajeet rokottaa yhdellä pisteellä antamaani arvosanaa!
0   +1 +2
 
6
Juise6-0 25.12.2005
Ei ny oikein osunut. Jotenkin keskeneräisen kuulosta kamaa.
0   +1 +2
 
Michikawa 25.12.2005
Soundit kaipaisivat vähän hiontaa, kuulostavat aika suttuisilta ja muovisilta. Kitarasärö on vähän turhan suriseva ja perussoundit tuntuvat vähän liian "kliinisiltä". Toisaalta ymmärrän jos käytännön rajoitteet ovat sellaiset, ettei niitä voi ohittaa. Musiikilliset ideat ovat aika perinteisiä, mutta ihan toimivia. Kaipaisi vain mielestäni sellaisen melodisen punaisen langan, joka kantaisi biisiä, nyt jää vähän taustanauhan kuuloiseksi.
0   +1 +2
 
9
TURMIO666 12.12.2005
Aika sanoisiko synkkä ja jollain tapaa agressiivinen fiilis tässä biisissä...
Kuuntelee kyllä mielellään tausta musiikkina.
Piano on hyvin toteutettu ja keksitty... Solo kitara korostaa jossain kohtii aika hyvin pianoo.. Riffi kitara tuo sitä mättö meininkiä ja raskautta hyvin.
Tähän ei voi mitenkää rumpalia kovin kommentoida sillä tähän ei mitkään erikoiset rummut sopisikaan eli voisi sanoa että pakko soittaa tälläistä "helppoa" rytmiä. laulua kaivataan. Sentencedin joku uutukainen ehkä jopa killing me killing you tulee jollain tapaa mieleen... Loppuu ehkä hiukan liian seinää... jää kaipaamaan loppuun vielä jotain, tai jonkin näköistä "herkkää" loppua.
0   +1 +2
 
10
_Black Angel_ 11.12.2005
Toi on just tosi hienon kuulosta! Toi melodia on aivan ihana. Jää oikeen kunnolla kuunteleen tota biisiä. Hieno
0   +1 +2
 
9
ruumiinlaulaja 19.11.2005
salaperäinen ja kaunis. kauniit pianosoundit, pidän niistä. juuri sellainen biisi, joka saa tämän tytön hiljaiseksi, kiitos siitä. :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta