Parthenogenesis Part 2

13:40

Arvoisa kuulija: lue vasemmalla oleva pitkä historiapätkä ennen kuuntelua, paremman ymmärryksen tason saavuttamiseksi, kiitos...

Parthenogenesis Part 2 tehtiin vuonna 2000. Tuolloin projektiin osallistuneet muusikot olivat Aki Silventoinen (koskettimet), Juho Koski (rummut), Jussi Aalto (kitarat) ja Markus Lehto (kitarat ja bassot).

Teoksen lopusta on jouduttu karsimaan 3 minuutin mittainen "sinfoniaorkesteri"-outro, jotta projekti mahtuisi tänne alle 10 megan tiedostona ja vielä siedettävällä laadulla. Siinäpä se. Enjoy!

9.00   642 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

axismundi 14.02.2006
Paikoitellen toimii helvetin hyvin, todella mahtipontisen kauniita melodioita ja eteerisiä tunnelmia, kuten myös armotonta rypistelyä puolin toisin, kun taas paikoitellen on kohtia, jotka eivät ehkä niin hyvin toimi. Oli niin tai näin niin tärkeimpänä kuitenkin pidän sitä, että kokonaisuudesta jäi pelkästään helvetin hyvä maku suuhun. Mahdotonta on kuitenkin antaa arvosanaa.
0   +1 +2
 
9
psygothia 11.02.2006
No oli kyllä melkoinen biisi. Tuli paikoitellen mieleen syntikkani esittelydemo. :) Groovaavat osat ja tunnelmalliset fiilistelyt olivat ehdottomasti biisin parhaita osia. Ainoat kohdat mitkä mielestäni eivät sopineet kokonaisuuteen olivat "sirkuspätkä" 9.30 kieppeillä ja "humppakohta" 10.50. Kaikilta soittajilta kyllä taitoa löytyy, mutta saundit olivat vähän sekavat ja monet hyvät jutut hukkuivat sinne jonnekin. Kyllä tällaista kuitenkin mielellään kuuntelee.
0   +1 +2
 
Siddhartha 06.02.2006
aikamielenkiintoista tulittamista...
taidollisestihan tässä ei ole mitään valittamista, mut tyylillisesti, no sanotaanko näin, kaikki ei kolissu. mut oli miten oli, monipuolisia soittajia olette.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta