Electro-House

BRN! 19.06.2011

4:03

Pituutta ja bassoa, nyt sitäki alkaa jo olla. Lähes kaikki on omaa käsityötä, "from scratch" synista automointiin, kick ja muut beatin osaset on pakettisampleja. Biisin loppupuolella esiintyvät huudot ja lausahdukset on sämplätty djpate246:n videoista YouTubesta.

-   0 114 kuuntelua
Electronic

Hassisen Kone - Levottomat Jalat (remix) 27.03.2011

3:12

Spontaani idea, johon suhteellisen hätänen toteutus. Ei siis perse ruvella väsättu mestariteos. Muutamia pikkuvirheitä matkan varrella joita ei jaksa näin pieneen projektiin korjata. Biisi osoittautui yllätävän vaikeaksi sörssätä, mutta onnistuin mielestäni jotakuinkin tasoni mukaisesti. Kriittiseen kuunteluun käyttö ehdottomasti kielletty.

10   0 176 kuuntelua
Techno

Ctrl + S! 02.03.2010

2:29

Viimeistelemätön kappale, johtuen siitä, etten tallentanut sitä kertaakaan. Tein biisiin nopeasti lopetuksen ja heitin kaverille mp3 arvioitavaksi, jonka jälkeen kone kaatui ja miksaus jäi kesken. Ihan hyvin se tuli silti ulos ja julkaisuhetkellä se oli paras kappaleeni. Muistaakseni pelkkää nexusta on käytetty melodioihin. Konemusiikin tietämykselläni luulisin että tämä biisi ei todellakaan ole Technoa, (Huom, techno ei tarkoita konemusiikkia) mutta ei kyllä mitään hajua ole siitä mihin se oikeasti kuuluisi, ehdotuksia otetaan vastaan.

10   0 190 kuuntelua
Dance

Syvempää Bassoa Eliakselle 02.03.2010

3:27

Suhteellisen nopeasti tehty biisi, nimi on inside ;) Elektronisen tuottajalle tai sen tekemisestä jotain tietävälle näkyy selkeä ero vanhempiin teoksiin, kuten kompressointi ja EQ. Plugineina nexus ja sytrus.

9   0 219 kuuntelua
Trance

Time 02.03.2010

2:20

Vähän vanhempi biisi, synat on kaikki tehty sytruksella lukuunottamatta kitaraa, joka on FL Studion mukana tullut FL Slayer. Luomishetkellä olin hieman amatöörimäisempi, huomasin nyt kuunnellessa vasta, kuinka alussa kitara clippaa ja kompressoinnin ja ekvalisoinnin puute näkyy varsinkin lopun sawmelodiassa.

7   0 176 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.