Luja

3:02

Välipalanomainen tujaus vanhanmallista intelligenttiä kesäiltojen ratoksi. Ei mikään huippurakenteen omaava dancefloorfilleri , vaan lähinnä pureksittavaa ja maisteltavaa korvalle.

8.55   4175 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Amphobia 21.11.2011
Kyl maar maittaa tällainen. Tulee vahvasti Namcon Rage Racer tästä kilkuttelusta/jazzahtavasta melodiamualimasta mieleen. Tää on just sellaista drum and bassia, mitä kyseisestä termistä ensimmäisenä kuvittelen (lähempänä jungleilua, kuin tätä nykyajan Pendulum-meisinkiä). Ehkä hieman liian lyhyt teos, hieman pitkitetympi olisi saanut olla.
0   +1 +2
 
8
SpeaK 01.02.2007
Mukavan mystistä menoa. Liian hiljaisella olevat rummut latistaa tunnelman silti melko hyvin. Muuten tämä olisi kyllä ihan huippubiisi.

Melodiat, bassolinja ja naisälähdykset toimivat erinomaisesti. Miksaus on todella hyvässä kunnossa, joten ihmetyttää tosiaan tuo aivan liian hiljaisella pyörivä rumpubiitti. Hienot rumpukuviotkin tuntuvat olevan.

Kasin biisi nykyisellään, joskin helposti yltäisi ysiin jos rummut olisivat lujemmalla, ja jopa kymppiin jos biisillä olisi pituutta ja vaihtelua enemmän. Toimii kyllä näinkin. :)
0   +1 +2
 
8
nolo83 02.02.2005
ei nyt mulle oikeen täydellisesti avautunut...
0   +1 +2
 
aleksi 14.09.2004
tää tosiaan muistuttaa vanhaa junglea 90-luvulta. ainakin vielä 96 tällaista kamaa ostin vinyylillä tukholmasta ja ohikiitävän kuvittelin olevani skenen ytimessä. ;) nostalgiapaukku siis.
0   +1 +2
 
a98 02.02.2004
hienoa fiilistelyä. rhodesit on just mainiot ja nuo voksutkin toimii. biitti puolikin on hyvin hanskassa ja mieltä lämmitti erityisesti tuo biitin monipuolisuus ettei vaan samaa looppiia jauheta. hyvä biisi!
0   +1 +2
 
8
corter 01.02.2004
hmm.. tämä rinki bugaa, laittaa tän biisin toiseen kertaan. omituista :/
0   +1 +2
 
Psylocke 01.02.2004
Tyylikkäästi lähtee liikenteeseen,nuo "jeaaah jeaaaah" ulvonnat tuolla taustalla tuovat ikävästi tunnelmaa alas kliseisyydellään.Bassopuolta tarvittaisiin enemmän,ehkä rytmittelypuolinkin on hieman liian perinteistä.
Mutta melodiat ovat kivoja ja lämpimiä. Jotain lisäkamaa olisi kaivannut. Mutta varsin kuuneltava teos muuten.
0   +1 +2
 
Nyhde 08.10.2003
Aivan ensimmäisenä pitänee korjata sen verran, etten ole missään välissä mitään dancefloorfilleriä tuosta Living Landscapesta halunnut, enkä rakennetta pitänyt mitenkään epäonnistuneena, vaan sanoin vain että sitä olisi voinut kehitellä eteenpäin ja maustaa ehkä hieman lisää joillain uusilla elementeillä. En tarkoittanut loukata tai mitään, anteeksi. Tästä kappaleesta on sanottava, että auttamattoman lyhyeksi tämä hyväntuulinen tunnelmapala jäi, ikävä kyllä. Kohdassa, jossa kappale jo lopettelee, olisi voinut heittää sisään vaikkapa ensimmäisen breakdownin. Tunnelma rakoilee mielestäni hieman beattipuolen osalta, sillä tuo käyttämäsi looppi oli ehkä turhankin raju tähän kappaleeseen. Kevyempi rytmipätkä olisi luultavasti ollut enemmän meikäläisen makuun. No joo, eipä tässä ihmeemmin mitään negatiivista ole. Sointuva, harmoninen äänimaisema ja positiivinen tunnelma ovat jo itsessään paljon, eikä tältä teokselta paljoa muuta jää kaipaamaankaan. Mehuja olisi vain mielestäni voinut pusertaa ahkeramminkin irti. Pahoittelen vielä kerran, jos olen jotenkin loukannut jollain kommentillani. Tarkoituksenani on vain ollut tuoda esiin sellaisia asioita kappaleista, jotka mielestäni kaipaisivat ehkä hiomista. Ja loppujen lopuksi kommentoin kappaleita aika pitkälti fiilispohjalta.. jokin näissä sinun kappaleissasi vielä toistaiseksi pistää hanttiin meikäläisen musiikkimaun kanssa, vaikka hyvällä mallilla ovatkin. En vain vielä diggaile aivan täysillä ja toivon että ymmärrät, ettei se tarkoita että inhoaisin kappaleita. Päinvastoin, näitä löytyy kovalevyltänikin. Hyviä kappaleita, mutta eivät mielestäni aivan erinomaisia. Yritän vain herättää ajatuksia ja saada ihmiset kehittämään tyyliään. En minä tällaista osaisi tehdä, ei se siitäkään ole kiinni. Toivottavasti et ole mitenkään hirveän vihainen.. en ole tarkoittanut olla ilkeä tai mitään. Äh.. :/ ..hyvä biisi tämä kuitenkin oli lyhyydestään huolimatta.
0   +1 +2
 
8
oisto 28.09.2003
Lyhyt, rummut liian tavanomaiset ja jotkut soundit tuntuu että on kuultu jo tuhat kertaa. Meno on kuitenkin hyvä ja biisissä on ideaa. Melodia on ok ja äänimaailma noin yleisesti toimiva.
0   +1 +2
 
9
ZOME 02.06.2003
Jos tää nyt on se mitä silloin laitoit nettiin kun viimeks juteltiin, niin on lyhyt ja hyvä ei voi muuta sanoa. Tarvii vielä kahlata läpi noi muut. Ei muuta kun siitä vaan on meinaan hyvällä mallilla. : )
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta