Speculation

Outset | 06.12.2004 | Eurotrance
3:06
9.15   9571 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Anssi H 10.06.2005
erittäin pirteä biisi. melodia on ehä vähän yksi puolinen, mutta se on varmaa tarkoituskin. korkee basso sopii tosi hyvin tähän. mulle tulee iha saksan trance mielee näistä biiseistä. iha hyvä kipale!
0   +1 +2
 
10
Mike H 18.04.2005
Jepulis! Mukavastihan tämä pärähtää käyntiin!

Erittäin kivasti basari potkii ja rummut muutenkin vaikka niissä ei mitään erikois kikkailua olekkaan, mutta se ei haittaa yhtään! Rumut ovat siis erittäin mukavat!
Speakithan tässä biisissä ovat niin taivaallisen loistavat ettei mitään tolkkua! Aivan käsittämätöntä! Mukavia ovat myös leadit, eivät mitään perus sahaleadeja. Kivaa vaihtelua. Melodiathan ovat myös älyttömän hyvät. Jäävät todellakin päähä pörisemään. Porukka kotonakin kyllästy jo yhessä vaiheessa kun koko ajan soitin tätä ja viheltelin yms. Puoli Tamperettahan tästä biisitä tykkää meikän ansiosta! :) Tästä tulee niin helvetin hyvä fiilis muutenkin kun kuuntelee. Ainoa ikävä asia on se että tulee (EX?)-muija vaan pahasti mieleen ja se ei ole kiva juttu alkuunkaan. Mutta mutta, helvetin hyvän biisin olet päräyttänyt, ja niinkun sulle tossa mesessä jo äsken totesin, niin tää on yksi niistä kolmesta biisistä mistä OIKEESTI tykkään Mikserissä. Juup, mutta eiköhän tämä ollut tässä. En viitsi mitään artikkelia tänne väsätä! Mutta juu, tän kaltasia biisejä lisää!! 10+++++++++
+4   +1 +2
 
9
Rites 04.03.2005
Hyvin potkii jälleen. Koko levyllinen on siis kasassa. Darude on kuollut...
0   +1 +2
 
9
Marquez 12.02.2005
Aikaisempiin kommentteihin ei paljon mitään lisättävää, mutta pitää nyt itsekin sanoa jotain. :P
Eli ensinnäkkin nuo voksut aivan mahtavat. :)
Äänimaailma jytää ja rakenne on hjyvä. Melodiat sopivat toisiinsa. Oikeastaan melko omaperäinen biisi (hyvässä mielessä), kun vertaa että tavanomaisia trance -biisejä täältä löytyy kyllä.
Ei paljon huonoa löydy tästä biisistä, kun tässä biisissä hyvät puolet jyrää ylivoimaisesti. Biisi on hiukan lyhyt, mutta eipähän ainakaan toista itseään.

Sanoisin että 9++
0   +1 +2
 
Aurisgale 17.01.2005
Vai että meidän pitäisi ruveta spekuloimaan? Aivan kuin kehottaisit kaikkia mikseriläisiä kuuntelemaan tämän biisin. Olen vähän huono arvostelemaan tätä tyylilajia, mutta kyllä tämä maistuu reilusti paremmin kuin Günther, mikä on jo sinällään hyvä juttu... ei vain minulle tarkoita hirveän paljoa... olen kai jotenkin turhan katkera kaupallista musiikkia kohtaan, mut sun kannaltahan tämä on varsin hyvä juttu.

Pirteä kappale jossa huumoria piisaa, ja melodiat ovat todellakin kiitettävän kuuloisia. Miksaus ja masterointi ovat kohdillaan. Soundit ovat mitoitettu millilleen oikein ja laatu paistaa muutenkin läpi. Ei biisissä ole varsinaisesti mitään moitittavaa... lähinnä mitä voisin moittia, ni silloin lähinnä pitäisi moittia itseäni... Omaan päähän on jäänyt ikävä kuva Günther -maisista hiteistä. Tämä kuulostaa vähän turhan pelottavasti joltain hitiltä. Upea juttu, mutta en vain lämpene... mutta tämähän on vain minun mielipide.
0   +1 +2
 
9
Protush 13.01.2005
onpas pirteä alku (melkein säikähdin).. ;) meno on todella mukavan kuuloista eikä biisissä jäädä turhia jankkaamaan.. varsinkin päämelodia on oikein koukuttava! rummuissa saisi olla vähän enemmän tehoja ja hatsit on perussettiä mutta hyvin ajavat asiansa.. spiikit kuullostavat todella hyvältä ja miksaus biisissä on selkeää ja hyvän kuuloista.. vaikka biisi rullaa läpi samoja melodioita käyttäen ilman kummenpia vaihteluita tai suuria nostatuksia/kikkailuja niin biisi ei ala kyllästyttää loistavien melodioidensa ansiosta:)
0   +1 +2
 
10
Basement Studios 10.01.2005
yltää ihan kärkeen...tää on erittäin hyvä biisi!
0   +1 +2
 
DjLime 06.01.2005
aina vaan kaupallisempaan suuntaan soundi ja ideat tuntuu kehittyvän. Ihan hyvin voisi luulla tämän olevan jollain kaupallisella eurotrance levyllä. Kieltämättä kaikki osat osuvat hyvin yhtiin ja toimivat mukavasti. Ehkäpä loppupuolelle olisi kaivannut jonkun erikoisen revittelyn tai vastaavan, sillä tuossa loppupuolella tämä alkaa toistamaan samaa. Ehkäpä sama melodia soitettuna astetta ylempää? se voisi toimia. Näinkin tämä on jo melkoisen toimivaa matskua.
0   +1 +2
 
9
Kiekka 02.01.2005
Piristävää edistystä tapahtunut, kun vertaa aiempiin biiseihisi, kappale poikkeaa ihan perusmassasta edukseen. Tuli mieleeni,vähän Italobändi Hipnosis, mutta toki modernimmalla otteellla. Mutta hei, kiva biisi, säväytti todella!! T- Micilito
0   +1 +2
 
10
A-Trax 30.12.2004
Upeesti alkaa! Spiikit on tosi makeet... :) Gyntteriä! Kiksuttelee vanhaan hyvään malliin ja tää homma alkaa olla muutenkin niin mun ymmärryksen ulkopuolella että ei uskois olevan enää mikseriartisti kyseessä. :) Tuotantopuoli on hiton hyvin kunnossa ja saundit on taas hienoa jälkeä, todella biisin saundimaailmaan istuvat.
Biitti on sitä tuttua outsettiä, jossa tunnetusti basari iskee ja tuntuu... haitsut hoitaa hommansa ja perkussiopuoli vaikuttaa olevan muutenkin kohdillaan.
Kun minä isona poikana perustan klubin niin siellä soi kyllä outsetti jos vaan siihen luvat saan... ;)
Ei ole syytä miksi tästä en kybää antas... Ehkä *ittuillakseni tai kateudesta, mutta ne ei todellakaan tule kuuloonkaan! ;D
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat