Invisible Life (Original mix)

5:17

Noniin, tässä se sitten vihdoinkin on pitkän pitkän tauon jälkeen. Melodia on huomattavasti muuttunut samplesta...

Kritiikki on nyt erittäin tervetullutta, onhan tämä sitä paitsi ensimmäinen biisini Melodic Trance -genressä...

9.44   2641 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Marquez 23.10.2005
Rummuttelu oli mukavan sujuvaa. Breikit, fillit ja muut kikkailut olivat mukavia. Bassolinja taustalla voisi olla hitusen kovemmalla. Melodian kaverina voisi väillä olla joku jelppimässä vielä taustalla.
Tuli mukavan rento fiilis tästä biisistä näin illan ratoksi (tai yöhän tuo jo näyttäisi olevan), vaikka tempo välillä on melko nopea. Välillä tuli jopa jonkinlaisia mielikuvia biisin aikana. :) Mukava biisi tuon samplen ympärille sitten loppujen lopuksi rakentui. (tai mistä minä tiiän, missä järjestyksessä mikin rakentui :P)
Koneelle myöhempää kuuntelua varten ehdottomasti. Kyllähän melodic trance aina maistuu. :)
0   +1 +2
 
9
^Nocturna 21.10.2005
Todella nätti melodia ja biisi menee samaa tahtia vähän aikaa eteenpäin, mikä ei ole huono asia.. noi biitit tossa yhessä kohtaalla kuulostaa hienolta ja sopii soundien kanssa yhteen.. kikki biisissa on tosi nätisti säädetty..
Biisi olisi kympin arvoinen pienellä vaihtelulla, 9 kuitenkin irtoaa.....
0   +1 +2
 
9
Protush 20.10.2005
Tunnelmallisilla saundeilla lähtee liikkeelle hyvinkin vauhdikkaasti. Kick on hyvän kuuloinen ja mukavan fat.. Perkkarit pelaa niinkuin trancessa yleensäkkin. Jotain omaperäistä olisi tietty voinut vielä olla mukana mutta toimii näinkin. Breakbeat on erittäin onnistunut. Vähän olisi EQ:n yläpäitä voinut nostaa niin tämä pieni tunkkaisuus olisi jäänyt pois. Tempoa on yllättävän paljon ja tuohan se tähän hyvää energisyyttä lisää mutta pari pykälää vähemmänkin olisi riittänyt. Rakenne on vähän turhan hätiköidyn kuuloinen.. Biisi polkee loppuun saakkaa samojen melodioiden kantamana eikä kovinkaan paljon sulattele rakennetta osiosta osioon tmv.. Toimiva kokonaisuus kyllä mutta se sample pätkä antoi hieman erilaisen kuvan tästä. Ehkä vähän pidempi versio olisi tän tyyppiseen biisiin toiminut paremmin. Ja melodioihin vähän tavaraa lisää. Biisissä on kuitenkin hyvä tunnelma eikä mitään pahasti häiritseviä tekijöitä. Masterointiin olisi hitusen voinut vielä panostaa. Jotkin saundit tuppaavat peittymään toistensa alle ja tuo ed mainittu tunkkaisuus hieman latisti tunnelmaa. Tarkoitukseni ei ollut kirjoittaa mitenkään erityisen negatiivista kommenttia vaan kertoa tarkkaan missä kohtaan on hieman parannuksen varaa. Biisi ei missään tapauksessa ollut huono :) Ja parempaan suuntaan ollaan menossa koko ajan. Siitä 9 =)
0   +1 +2
 
9
ViZo 19.10.2005
Mukavasti alkaa.....rummut toimii hienosti. Melodia on ok, ehkä jotain repäsevää yllätystä jäin biisissä kaipaamaan. Nyt mennään aikas samalla linjalla loppuun asti, mutta....kaikin puolin ammattitaitoisesti tehty kipale. 9 pistettä paukahtaa...
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 19.10.2005
Kuulostaapas erinomaisen hyvältä. Tuli sellainen unenomainen fiilis tämän biisin pehmeästä ja rantamaisesta soundista. Melodia on yksinkertaista ja ehkä hiukan kliseistä murtosointua, mut toteutettu varmoilla ratkaisuilla, ni mikäs tätä teosta nauttiessa on.

Tilutukset, nostot ja sweepit ovat kohdillaan. Basslinestä tykkään kun se on hillitympi, mutta tukee kuitenkin taustalla. Breikki sopii tähän biisiin paremmin kuin hyvin ja se tuli kuin tilauksena mukaan.

En uskalla sanoa itse äänestä kovin tarkkaa analyysiä, kun en ole omalla koneella ja kuulokkeita ei ole lähimailla. Silti äänenlaatu tuntuu olevan mallillaan. Rakenne ja pituus on onnistunut nappiin, vaikka yleensä kitisen hiukan lyhemmistä biiseistä. Sisältöä sopivasti.

Jotain räväkämpää ja omaperäisempää ehkä vielä kaipaisin, mutta on tämä silti erittäin vahvan kiitettävän ainesta... numero jää jonnekin 9 ja 10 välimaille. Nautittava leijunta biisi.
0   +1 +2
 
10
Rites 18.10.2005
Melodic trance kuuluu suosikkeihini, joten tälle on helppo antaa pisteet. Ei turhia kikkailuita/kolinoita lisäilty, erittäin tasaista junttausta. Plussat vielä kappaleen sopivasta pituudesta.
0   +1 +2
 
9
dOob 18.10.2005
Noniin vihdoin kipale tuli valmiiks ja juu tämä poikkeaa alkuperäsestä paljon... Mutta jokin tässä jaa kaipaamaan. Basarissa ei ole vikaa. "Breakbeat" kohtaukset jossain määrin toimii mutta minusta tuntuu että vaikka on melodia trancea kuitenkaan ei kaikkia elementtejä löydy. Oko melodia vaihtelee mutta ei ole tätä tuttua kliimaksi kohtaa missä melodia soi enenmmän kuin lääkäri määrää ja opettaja suosittelee. Mutta menevä biisi. Tulee ihan Space manouvers kappaleesta mieleen :D mutta siis ihan lataamisen arvonen biisi. :) Enenmmän oktaavi aloja kaivataisiin kappaleeseen sitten homma olisi niin perfectoi :) mutta 9 tippuu niin että se sattuu :D
0   +1 +2
 
10
Holmström 18.10.2005
Aivan huippu biisi erinomaiselta artistilta. Tätä on odotettu ja vihdoin saatu kuunteluun. Nyt ei saada mitään kritiikkiä tähän koska jokainen osa-alue rokkaa täysillä... Erittäin pehmeällä soundimaailmalla kuljetaan... Tässä hittiainesta :) Todella upea... THNX :)
0   +1 +2