Infiltrate

nots | 17.09.2003 | Chill Out
2:41

Tää nyt on taas tälläne hidas tempo testi koitin vaa mite hitaamat rummut sopis ja tälläne tuli :P

8.33   644 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Cerende 25.12.2005
Tää päivä on ollut täynnä musiikillisia yllätyksiä ja tää ei ainakaan tee poikkeusta niihin.
Tällanen nintedo-core oli taas jotain ihan muuta mitä odotin pelkän nimen perusteella, mutta mikäs tässä, mielelläänhän tätäkin kuuntelee.
Narinat ois saanu tosiaan miksaa edemmälle ja ehk panoroida niit hiukkasen, kuulosti nimittäin mageilta.
Rummut on aika jännät, niis on paljon kivoja elementtejä, mut rupes toistamaan itteensä ja yleensä tykkään jos rummuissa on enemmälti tempoa, nyt vähän laahaa.
Yks asia mitä tää ehdottomasti vaatii on voksut, ei välttämättä ees paljoa, mutta parantais ja monipuolistais tätä mielettömästi.
Pidemmän päälle, eli siis noin seittemän kuuntelun jälkeen, mikä meni siihen, että sain tän kommentin kirjotettua, tulee fiilis, että joo, nyt vois pikkuhiljaa jo nsaada tän biisin pois soimasta, koska ärsytysraja lähenee huolestuttavasti.
Eli älä ainakaan kovin paljoa tätä pidennä ilman toimivia koukkuja ja miellyttäviä melodiakulkuja.
Erittäin kehityskelpoinen biisi, jos vaan jaksat työstää., toivottavasti jaksat!
0   +1 +2
 
roxted 28.11.2005
Hmmm.. ehkä hieman parempi kun nuo alemmat kipaleet, kuullostaa vähän joltain räppi taustalta eikä jumputijumputi musalta, ihan jees juttu siis. niin... :) mitäs tässä nyt sanois... en sano siis mitään.
0   +1 +2
 
JamesMercy 27.11.2005
Kommenttia pitkästä aikaa. Mukavia ideoita löytyi, samoin kuin pari kivaa soundiakin. Narinat erityisesti toimivat ihan hyvin, vaikka olisivat voineet vieläkin paksummalta kuulostaa. Rummuttomissa osuuksissa pelittivät mainiosti. Nuo hooverit (jos käsitteen hooverista olen oikein ymmärtänyt) eivät sitävastoin toimi ollenkaan, vaan tekevät kappaleesta jotenkin kaukaisemman ja isomman - ei oikein toimi tässä. Rummuissa oli mielenkiintoista yritystä, varsinkin alun delay-jutut olivat kivoja, mutta vähän tylsiksi lopulta kuitenkin jäivät.

Kokonaisuutena biisi oli loppujen lopuksi vähän tylsähkö. Rakenne ei ollut vielä oikein hanskassa eikä koukkuja riittänyt. Soundeissakin oli vähän mielikuvituksettomuutta, turhan presettejä paikka paikoin. Melodianpätkät viehättivät paikoitellen, mutta eivät pelasta kokonaisuutta. Vokaalit tekisivät terää, samoin pari ylimääräistä instrumenttia olisi varmaan paikoillaan. Laita ihmeessä jatkokehittelyyn.
0   +1 +2
 
10
Flevamusiikki 23.11.2005
Must tää on ihan tykki biisi:D:D:D helvetin hyvä fiilis:D rummut on tosi hienost toteutettu
0   +1 +2
 
8
Flip 18.09.2003
Ei oo kyl sun parasta matskuu!
Mul on vieläki niit sun vanhoja biisejä, ne oli hyvii.. tee niitä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta