Wall of China

20:02

en keksiny tälle mitään tyyliä syystä että tää on lähinnä tyylitöntä... erilaisesti ja monipuolisesti. siksi siis soundtrack

matka on pitkä kuten nimikin sen jo kertoo, lopussa ei kuitenkaan palkita.
jos pidät itseäsi täysijärkisenä tai muuten normaalina, älä kuuntele.

Rummut: esajakkara
Kiippareita tuttaa: Thomas V
minä hoidan mielenvikaisuus osaston.

9.63   1566 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
spede from hell 23.09.2006
Tää on just sitä fiilistelyä mitä nyt kaipasin... ei muuta!
0   +1 +2
 
9
AkiVee 03.02.2006
Elokuvamusaahan tämä on ja sopisi Kiina -teemaa paremmin vaikkapa Ilmestyskirja Nyt filkkaan. Erinomaista maalailua kylppäri-kaiutetulla kitaralla kaikenmaailman taustakilkuttelun pitäessä kuulijan jännityksessä siitä, mitä tuleman pitää. Hieman tuskastuin tuossa 7 minuutin kohdalla, kun biisi lupailee kliimaksia, mutta pidättelee ja pidättelee ja varsinaista huipennusta ei rakennukaan ja ehkä hyvä niin. Omaperäistä mietiskelyä instrumenttien välityksellä.
0   +1 +2
 
10
dasx 30.01.2006
Kunnon happomeininkiä... Syvissä vesissä liikutaan ja se miellyttää meikäläistä. Hieman on sellasta psykedeelisempää stoner-henkisyyttä (vrt. Los Natas) mukana. Hyvin riittää kärsivällisyyttä pitää jumitusfiilis yllä, liikaan revittelyyn ei sorruta. Loppupuolella (about 13 min kohdalla) tulee syntikoilla
jopa hieman popimpaa sointukulkua, mutta kaupallisuushakuisuudesta ei tämän teoksen tekijöitä voi syyttää.
0   +1 +2
 
Tää meni yli niin ettei tukkakaan heilahtanut. Ja mä olen todistetusti HULLU tarkoitan siis etten ole täysjärkinen.
Jotain tässä biisissä kyllä on, kun sen jaksoin loppuun asti kuunnella.Ja sitä viitsin arvostella.
Kiinalaista tulee 5.50n kohdalla.
Tää on vähän niinkuin mun omia sävellyksiä ilman sitä suurta tuskaa tai sanoisinko että tässä järki on mukana liikaa. Taitavasti soitettu.
Ja saanko kysyä:"Miksi laatuna on vain 56 kbps?"
0   +1 +2
 
10
makes69 19.12.2005
Uh nyt mennään rajusti sellaiseen tilaan aikaan ja paikkaan että ihan pelottaa mahtavaa fiilistelyä päättyy soittolistalleni.
0   +1 +2
 
10
Norman Bass 17.12.2005
Hmm...alkaa mielenkiintoisen jännittävästi. Mielipuolet musisoijat matkalla manalaan? Aika jännä tunnelma....huu ja mieleen tulee myös merenneitojen ja seireenien kutsuhuuto; mutta ei vedessä eikä sen läheisyydessä vaan jossain tuolla mustan massan keskellä kaukaisuudessa, jonne emme pääse tämän hetkisen teknologian köyhyyden takia, mutta mielissämme olemme jo sen osin valloittaneet.

Itämaisen viehkeyden siivin matka alkaa jostain alkupäästä kohti loppupäätä, joka ei löydy tuhansien mandariinien joukosta, ei keltaisen joen rannoilta, eikä pandan bambumetsistä.

Olen maanisen, vaanivan varran keskellä kuljen kohti auringon nousua ja ihmeissäni olen kohdaessani kaikki nämä vaeltajat, joita vastaani tulee koko ajan eri maailmoista ja jotka kaikki etsivät sitä samaa, jota itsekin metsästän.

and I´m wandering... all alone... with all those strange friends around me...how they can take me to travel to the place of eastern magic..where we all can meet again..don´t be late...I go now...C U there...now I fly.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta