Rattle Snake

3:14

Varokaa käärmeen puremaa,
muuten joutuu matkaamaan...
space is deep, vai miten se menikään...
traveling without moving?

Space/slide/avaruus kitaraa käsittelee jälleen Makes69.

9.58   2253 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

10
Hyinen tunnelma.

Öinen kylmä viitta heitetty harteille ja tuuli puhaltaa aavikolta. Vilunväristykset vaeltavat siellä täällä, ei auta huikka, ei käsientaputtelu, ei kolmiloikka.

Ja se käärmehän on aivan valtava, pelottava. Se saalistaa, se on nälkäinen.
0   +1 +2
 
8
dasx 30.01.2006
Tulee mielikuva istuskelusta leirinuotiolla autiomaassa. Käärmeitä joka puolella. Slide-kitara on ihan cool. Biisi on ok, mutta ei ihan yhtä hyvää kamaa, ku nää tän projektin muut biisit.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 08.11.2005
Alku tuo mieleen jonkun, ööh, oiskohan Kasvojen runoräppibiisin vuodelta 99. Tai jotain. Samankaltainen tunnelma. Mukavaa kitaraa mutta turhan tunkkaisella alakeskitaajuussoundilla, vähän turhan päällekäyvää. Lofi on hauska tyylilaji mutta tässä saisi olla tasapainoisempi miksaus, nyt nuo keskitaajuudet käyvät vähän korvilla. Stereokuvan käyttö on myös mieleeni vähän turhan holtitonta, tuntuisi hienommalta jos kitaran pannailuissa olisi joku logiikka. Persoonallista ja härön psykedeelistä tunnelmaa tässä on mutta sitäkin voisi viedä vielä voimakkaammaksi latomalla enemmän soundeja päällekäin kerroksittain.

Aika pointitonta haahuiluahan tämä on, hauska tunnelma ja itse asiassa tämä sopisi johonkin, ööh, Natural Born Killers -henkiseen psykedeliatykitykseen oikein hyvin taustalle. Itsenäisenä teoksena vähän vajaa vielä. Mutta kiintoisaa ja persoonallista matskua silti!
0   +1 +2
 
9
Ray-Ska 29.10.2005
maukkaat saundit ja biisi
0   +1 +2
 
theplan 26.09.2005
Erinomaisen hienoa tunnelmointia, myös jonkun elokuvan soundtrackilla tää toimis varmaan hienosti! Jännittäviä kitaroita ja muita outoja ääniä jotka alleviivaavat tunnelmaa erinomaisesti.

Teoksen äänimaailma piirtää tarkan kuvan silminkantamattomiin jatkuvan aavikon halkeilevasta maasta, jossa siellä täällä törröttää yksinäinen kaktus. Kalkkarokäärmettä en nähnyt, mutta liekö ollut viettämässä siestaa.

Tunnelman varassahan tämä teos hyvin pitkälti on, mutta mikäs on ollessa! :)
0   +1 +2
 
9
MMarin 23.09.2005
Tulee välittömästi mieleen amerikkalainen, menneiden aikojen pölyinen kaupunki keskellä suurta lamaa. Tunnelma on odottava. Ehkä jotain suurta tapahtuu pian, ehkä ei. Hyvä tunnelma siis, mutta sen tarkemmin en osaa arvostella. Mie tykkään.
0   +1 +2
 
odkid 18.09.2005
Bluesavaruus aukeaa edessäni. Avant-garde-planeetta tulee vastaan. Bändi soittaa siellä. Tämä on tällainen tunnelmapala joka ei ala eikä lopu, tämä on vain yksi äänimaailma joka voisi jatkua loputtomiin, ja tämä on ikäänkuin näytepala siitä. Hämyä. Vaikea numeroarvosteltava.
0   +1 +2
 
10
Tulee mieleen vanha kunnon Beatless ja heidän leikkimielinen videonsa Yellow submarine. Tämä on niin hiton hyvää, että tekisi mieli pussata !
0   +1 +2
 
10
Mr. Mojo Rising 18.09.2005
Aavekaupunki ja piikkipensaat. Lainsuojattomat läpi preerian. Clint Eastwoodia ei taida näkyä missään. Kaikki on omillaan. Hirtettyinä muutama kalpeanaama.
0   +1 +2
 
10
makes69 18.09.2005
Pakko antaa tälle kymppi. Kun kuulin ensimmäisen kerran tämän raakaversion pelkän komppikitaran siinä oli jotakin hypnoottista. Nyt lisätyt makupalat aiheuttaa hyvän mielihyvää. Loistava pohdiskeleva ote jopa innovatiivinen erilaiset efektit tuovat tähän sen jonkun jutun enkä puhu tuosta slidestä joka on efekti muisen joukossa.Jälleen mahtavaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta