Garden At Night (Shine Fish The Gardener Remix)

6:54

jou! startataan projekti Shine Fishin tuoreella remixillä VR2S:n tuoreesta biisistä. alkuperäisen leppoisampaan fiilikseen verrattuna tämä remix on tiukempi ja kenties tanssilattiaystävällisempi. perinteiseen filtterihousetyyliin kappale ei turhia koreile monipuolisuudella, vaan läiskii tuhteja tahteja päin naamaasi!

9.70   1975 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Patrick Park 01.06.2015
Kuuntelen tätä vuosien jälkeen ja kyl teit mun biisistä ehdottomasti paremman version. :)
0   +1 +2
 
9
Dj Lemon 27.12.2011
Hyvää :)
0   +1 +2
 
10
JimmyLee 26.10.2008
"Huhhuuuh, mikä bassolinja!" oli ensimmäinen reaktio tätä kuunnellessa. Tuttu Shine Fish soundi potkii jälleen, mutta basso on entistä groovaavampi. No, muut soundit on aika samanlaisia kuin Shine Fishin muissa biiseissä. Tukevasti miksattu ja hyvin pumppaava biisi, filsuphaser-jumituksineen. Kovin kesäistä, kovin Ranskalaista, kybä tippuu!
0   +1 +2
 
10
digeon 09.10.2008
vai löytyy mikseristäkin näin hyvää housea. on kyllä taidokkaan kuulonen ja erittäin menevä! tällänen tanssittais myös baarien lattioilla..
0   +1 +2
 
10
Fleeticer 02.10.2008
Loisto settiä kyllä, minkä olen jo monta kertaa aiemmin sanonut. Rakenteesta löytyy filter houselle kaikki ominainen, toistuvuus, filteröinnit, funkki soundimaailma. Rummut hyvässä kuosissa, vaikka ovatkin perusmeiningillä liikkeellä. Basari potkii mun mielestä varsin hyvin, eipä ole valittamista.

Loistavasti oot kasannu eri muottiin ton alkuperäisen kappaleen melodian, joka toimii nyt vieläkin paremmin ja tuo biisiin hemmetin hyvää discofiilistä. Kyllähän tätä soittaessa lähtee jalka vipattamaan pakostikin, niin kova meno on saatu päälle. Efekteissä, filleissä yms. ei valittamista.

Kokonaisuutena tämä varmaan on se mikserin paras house biisi tähän mennessä, ei siitä pääse mihinkään :D Loistopaketti, joka ei kulu kovassakaan kuuntelussa. Great!
0   +1 +2
 
9
TheReal 30.09.2008
Alkuchordit kuulostaa todella hienoilta. Kick on ehkä vähän kuiva mun makuun mutta toimii silti näiden muiden rumpujen kanssa. Melodia on sitä perushouse-laitaa mutta hyvin toimii juuri johonkin muotiohjelmaan ja tälleen =D Soundipuoli on tässä hyvin hallussa. Groovaa todella mukavasti tämä. Bassosta ITE tekisin ihan deepin / submaisen mutta mukavasti toimii nytkin. Vokaalit sopii aina tällaiseen menoon ;)

Lopputulos: Melodia on omaan makuun liian perus, soundipuoli omaan makuun todella hyvä ja idea/groovi sunmuut keskitason yläpuolella! 9/10 voin turvallisesti antaa, sori jos rikoin tän äärimmäisen kymppiputken =D Lupaava ensimmäinen biisi tähän projektiin, wäy! =)
0   +1 +2
 
10
Chadonna 30.09.2008
Aaah. Jospa minä aloitan!

Ensinnäkin voisin aloittaa kommentoimalla tätä ideaa yleisesti: Mahtava. Mikserin parhaat tekijät lyö viisaat kullinsa yhteen ja väsää housuja kastelevaa housea. Kyllä nyt tämä täti kiittää ja kumartaa ja pistää oman nimensä fanilistalle.

Sitten biisiin: Alku kuulosti siltä, miltä shinen tuotokset kuulostavat aina. Ajattelin omassa pienessä mielessäni hetkisen: "jaa a, taas tätä samanlaista. No mut ei haittaa, se on aina hyvää ja voi kuunnel monesti!"
Sitten alkoi tuo aivan erilainen bassokuvio, joka toikin jotain muuta. Kuin olisikin löytänyt karkkipussista toisia karkkeja paremmanmakuisen namusen.

Tämä biisi on taas mahtava esimerkki siitä, miten yksi pieni poika yläkerran huoneistossaan jatkaa kehittymistä hyvästä miksaajasta paremmaksi ja paremmaksi. Kymppi tulee :)

(tietystihän tässä auttoi paljon se, että cirruksen biisi oli kyseessä eikä mikään laimee jenni vartiainen)
0   +1 +2