Graveyard Blues

Nook | 25.02.2009 | Grunge
2:59
10.00   877 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Kvri 28.04.2009
Mahtavaa. Todella mahtavaa.

Biisi lähtee rullaamaan aivan loistavasti ja on alusta loppuun tiukkaa tykitystä eikä tule mieleen missään vaiheessa lopettaa kuuntelemista. Luulin että tuskin tulee teiltä mitään yhtä tykkiä kuin tuo cute poison joka oli kanssa parhautta, mutta luulin väärin! Siis huh huh

Teidän laulajanne on kyllä todella mahtava. Vetää todella hyvin ja tunteella. Basso kuvio verseissä on kyllä aivan erityisen hienoa jälkeä.
Rummutkin hakkaavat todella hyvin ja kaikki instrumentit yhdessä synkkaavat niin hyvin että kokonaisuus on pelkkää rautaa. Ei tätäkään biisiä voi tarpeeksi kehua.

Biisi sortuu kuitenkin samaan kuin cute poison. Liian lyhyt. Ja loppui todella odottamattomasti. Mielestäni tämä on niin hyvä kuin huono puoli. Kuuntelin kappaleen reilu 10 kertaa heti putkeen. ROCK ON NOOK!! Te ootte mikserin eliittiä
0   +1 +2
 
10
Uuuhhh...

Nyt on miehet päästetty omaan elementtiinsä, synkkiin maisemiin ja aivan valloilleen. Biisi on tosi kovaa kamaa. Tätä ei helposti nielaise, tukkii kyllä pienen kitusen ja pistää kuuntelemaan hiljaa ja kunnoittavasti tätä äänimassan vyöryä.

Taidokas kudelma synkkiä syövereitä.
Komeata on!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta