Masterpiece of Unknown Art

7:00

Vuoden 2009 EP:n kolmas raita.

Silloisten rumpaliongelmien takia jouduimme käyttämään ohjelmoituja rumpuja.

Miksaajana ja Masteroijana toimi Ville Virtanen. Äänityspaikkana toimi ko. herran Studio Navetta.

7.51   363 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Furry 10.12.2011
Hämyisä intro. Tykkäsin erityisesti tuon huilun tuomasta säväyksestä fiilikseen. Muuten biisi tuntui olevan vähän turhan venytetty, varmasti olisi voinut minuutin pari nipistää.
Teknisesti homma on hallussa. Tyylilajiltaan biisi ei ole minulle omiani, turhan synkkää makuuni.
+1   +1 +2
 
Freyelise 07.12.2011
Melkoista soundien kontrastia örinällä ja huilulla. Aika sanoisinko saatanallinen meininki, tosin ei mikään ranteet auki -meno, vaan enempi semmonen taidegalleria+punaviinihifistelyä+saatana ;) Varmaan oman kuulijajoukkonsa tämäkin löytää, vaan ei meikäläiseen oikein tipahda, vähän liian alternativea.
+1   +1 +2
 
zargo_hellfuzz 06.12.2011
Akustinen meininki erittäinkin toimivaa tähän genreen. Tulee kyllä mieleen että sieltä nyt vokalisti huutelee omia aikojaan manalasta kun bändi on vielä introssa taivaan porteilla harppuineen. Masterpiece tämä tosiaankin on, isoa haetaan ja paljon mielenkiintosia juttuja.
+2   +1 +2
 
8
Amphobia 20.11.2011
Akustinen intro toimii mielestäni hyvin. Huilu on kans kiva pieni lisä äänimaailmaan, sitä harvoin kuulee mättöbändien taustalla. Kun ärjyminen starttaa, laskee se vähän fiilistä. Jotenkin ei vain kuulosta tarpeeksi uskottavalta örinältä. Ei ole ns. tarpeeksi munaa laulajan äänessä. Konerummut ei nakerra kauheasti mieltä, mutta jos genrenimenä toimii Alternative Metal, saisi rummut mielestäni olla vielä koneellisemmatkin. Joku Nine Inch Nails -tapainen rumpumättö voisi toimia kivasti kans biisn taustalla. Pituutta ehkä aavistuksen liikaa, mutta kyllähän tätä kuuntelee.
+2   +1 +2
 
9
Niemelä 20.11.2011
Tosiaan alternatiivia, kuuntelemiskelpoista tavaraa. Mukava kitarointi jaksaa miellyttää.
+1   +1 +2
 
Jake Timon 17.11.2011
Kommenttirinki. Kun en tämän musiikkilajin paras ystävä ole niin tykkäisin ehkä ennemmin kuulla tästä pelkän instrumentaaliversion. Ihan mukavat taustat nimittäin, mutta laulu ei yksinkertasesti sovi mun korvaan.
0   +1 +2
 
8
A77E 17.11.2011
Siisti intro näppäily ja kun lähti käyntiin tuli aikamoinen yllätys :D ei paha, mut ei mikään lemppari. Mutta tykkäsin ja varmasti tuun kuuntelee toistekki. ps oli muute iha jees kitara soolo.
+2   +1 +2
 
zenri 17.11.2011
Alku lähtee varsin kauniisti liikkeelle, mutta rankemman osuuden yhdistyessä sointiin kokonaisuudesta tulee jokseenkin sekava. Persoonallista ilmettä tässä on muille asti jaettavaksi. Tällaisen toteutus vaan tarvisi erittäin timmin äänityksen myös teknisesti ja tässä vähän jäädään siinä mielestäni liian keskitasolle.
+2   +1 +2
 
8
Turmis 16.11.2011
Ensimmäisenä kiinnitin huomion selkeään akustiseen kitarasoundiin, muutos oli kovin raju kun siirryttiin kuolonkorinaosastoon ja rumpuihin. Epätasapainoinen soundimaailma haittaa jonkin verran kuunteluelämystä.
Tässä on selvästi haettu mystisiä ja pimeitä fiilistelyitä, joissa on kohtalaisesti onnistuttukin. Tasapainoisempi miksaus parantaisi tätä huomattavasti. Mainio aihio jokatapauksessa.
+2   +1 +2
 
MOHICAN 16.11.2011
mukavan kummittelevan kuuloinen akustinen kitara. Konerummut vain kuullostavat mielestäni hieman irralliselta tuohon akustiseen kitaraan. Myös laulusaundissa on mielestäni liikaa efektiä akustisen soidessa koska nyt tuntuu siltä että laulu tulee eri tilasta kuin akustinen kitara. Laulu ja konerummut istuu paremmin pakettiin kun särökitarat tulevat sisään.

Sävellyksenä monipuolinen ja monisäikeinen teos. Konseptina tämä orkesteri on mielenkiintoinen. Soitto ja laulu tuntuu sujuvan ja huilusta saa plussaa ainakin minulta. Tuotantopuoli kuntoon niin biisit ja meininki pääsevät oikeuksiinsa.
+2   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 6 7 8