Reason of Insanity

Naryan | 11.02.2007 | Progressive Rock
6:05

Laulu: Tommi
Soolokitara: Harri

9.38   2594 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
HeartlessLeper 28.04.2007
Helevetti, ku on hieno biisi.
Laulajan ääni on todella komea ja toi rouheus on just sitä mistä mä tykkään ja noi kaikuefektit laulussa luovat melankolisen tunnelman läpi biisin.

Akustinen kitara kuulostaa komealta.

ehkä olisi rumpuja ja kitaroita saanut vähä munakkaammiksi laittaa, mutta ne on niitä säätökysymyksiä joihin minä en puutu kun en ammattilainen lainkaan ole :D

Mutta komia veto. Saitte fanin.
0   +1 +2
 
10
Salmis 15.03.2007
Hautajaispiisi on kyl loistava. Laulaja osaa laulaa juuri meitsin makuun sopivan rouheasti. Ja kitaramelodiat loistavat. Mutta jääkö biisin nerous pelkkiin kitaroihin..? Ei kai ja vaikka jäisikin niin ohan tämä täyden kypän biisi.
0   +1 +2
 
9
MonK 27.02.2007
Tunnelmallista, melankolista, kaunista. Laulajan ääni todella vakuuttava, ja pienon melodiat sekä leadkitarat luovat biisiin "unimaisen" tunnelman (positiivisessa mielessä). Kitaroiden ja basson luoma massiivinen aalto takaa sen ettei raskaanmusiikin vannoitunut ystävä kuten allekirjoittanut jää janoiseksi. Lopun armoton kikkelikitara-soolo tosin vei tunnelmaa jonnekkin aivan muualle, siitä sen enempää sanomatta hyvää tahi pahaakaan.
Kokonaisuus todella hyvä!
0   +1 +2
 
10
Mieleni poimi tässä ohimenne vaikutteita Nick Cavesta, Freddy Mercurista, ja kenties niin monesta muustakin taitajasta, ja siltikin tämä on omansa, hyvin kaunis biisi. Jos näin hienon biisin saat aikaiseksi, luulisi nimen olevan enää hienosäädön paikka :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta