Hard Rock

Hard Rock Hoosianna 17.08.2010

4:39

Hard Rock kappale, joka jäi keskeneräiseksi liian vaikean laulusovituksen vuoksi. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen sävellykseen ja kappaleen kitarasaundiin, joka on tehty kokonaan syntikalla (Korg N5) ja VST- efekteillä. Rummut ovat taattua ja tuttua FL- studio huttua, ja ne olisi tietenkin tehty paremmin, mikäli kappale olisi tehty valmiiksi joskus. Pohjalla (syna) basso, lisänä kuoro ja (vsti) minimoog-sekvenssi (vsti) sekä "kirkkourut". Latasin kappaleen Mikseri.netiin esimekkinä kitarasaundista, joka on tehty syntikalla ja tietokoneella. Kitarasoolo alkaa ajassa 2.11.

-   0 169 kuuntelua
Soundtrack

Galaxies (in the Eternity) 16.01.2006

2:32

Avaruusteemainen ja maalaileva, tunnelmallinen äänikollaasi. Tätä varten syntikoiden eriskummalliset humina-presettisaundit kaikkine efekteineen ja härösaundeineen siis ovat. Eihän niilla oikeata musiikkia voi tehdä! Mutta ovat hintansa väärtejä.

Olen myös "laulanut" tässä "biisissä", tosin kieli lienee jotakin universaalia galaxien välistä mongerrusta. Mutta tunnelman kannnalta myös oman suun kautta tuotetut saundit ovat ylivertaisia. Pitkät kaiut, delayt ja laaja stereokenttä luovat ylimääräisiä jännitteitä tähän biisiin.

Täydellisen kuuntelukokemuksen ja...

-   0 390 kuuntelua
Progressive Trance

Grasshopper´s Venom 14.01.2006

2:10

Tyrmistyttävä, sekava, uhkaava, mielivaltainen, mielipuolinen, perkussiivinen, progressiivinen.

Grasshoppers Venom on lähtökohtaisesti erilainen biisi tuotannossani, sillä tämä biisi on kokonaisuudessaan alusta loppuun asti FL-Studiolla sävelletty ja työstetty. En siis soita tällä kertaa yhtäkään raitaa tai instrumenttia itse, niin kuin yleensä olen tottunut tekemään. Konebiiseissäkin.

Tein biisistä tarkoituksella lyhyen ja ytimekkään, sillä se vaatii sulattelua, eikä välttämättä iske heti ensimmäisellä kuuntelukerralla. Se on erikoinen ja... oudon kuuloinen....

-   0 366 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.