Legacy of Hate

Mustaruhtinas | 22.12.2007 | Black Metal
3:24

Recorded & mixed at Lihasjumissa studio

8.56   3872 kuuntelua

Kappaleen sanat

Always you belive lie
And this is where you die
No need to fight now
You embrace the night

Where the light will fade
You see flame
Wondering what you made
My soul you`ll never tame

And I`m one whit night
Never will see the sun
Nor will I feel the might
In black flame I`ll now burn

Violent despair controls me
Hate rapes my soul
In evil dream shall I born again
So my fangs shall penetrate your flesh

As I feast whit blood and flesh
You and your kin will hide
No matter where you go
I`ll always find you

As long as I exist
You get no peace
I find you and
Your prayers are now answered

Now you call me your god
From shadows you`ve emerged
By my taunting presence
You are now revealed

Now your souls belong to me
As my slaves you shall now serve
In this darkened realm
You fulfill my every need
This is legacy of hate

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
_moppi_ 25.12.2009
Olin aluksi antamassa kappaleelle arvosanaa 7, koska se ei minussa erityisemmin mitään tunteita herättänyt vaikka pätevää matskua oliki, toisen kuuntelu kerran myötä muuttuikin ääni kellossa kun kuuntelin hieman suuremmalla volumella ja paremmin keskittyen. Ei tämä mitään uutta tuonnut black metalliin, mutta se mitä se teki teki se hyvin! Erityismaininta hyytävistä vokaaleista sekä kahden kitaran välisistä harmonioista. Antaisin tälle 8.5 mutta koska sellaista arvosanaa ei voi antaa annan 9. Ainoaksi miinukseksi tuli se, että biisi oli mielestäni hyvin perinteinen, eikä paljoa uutta tarjonnut, mutta loppujen lopuksi tarvitseeko sen kun on perus reseptillä saatu jotain näin hyvää aikaan.
0   +1 +2
 
6
Akeli 06.10.2008
Täytyy sanoa että tässä on kyllä black metaliksikin aika vituttavat soundit.. Ja laulussa on niin paljon efektiä pelissä että miltähän tuokin kuulostaisi iliman..

Tuplat ei ihan pysy tahdissa, ja ei niiden soundikaan kyllä ketään lämmitä. Muutenkin symbaalit ovat vituttavan yläpäävoittoisia, ja sama pätee kyllä oikeastaan kitarasoundeihinkin. Laulussakin on paikoitellen jotain "omaperäisiä sovituksia", jos nyt poliittisesti korrektia ilmaisua käytetään.

Biisin sanoista en kyllä saanut selvää kuin yhden kolmen sanan pätkän, mutta ei kai siitä auta valittaa. Örinästä selvää saaminen vaatii tunnetusti hieman tutustumista örisijän tuotantoon..

Nyt se sitten loppu, ja ei voi muuta tuosta lopusta sano kuin että mitä vittua? Muuten ihan ok biisi pilattiin leikatulla lopulla? Whateva, kettu kuittaa.
0   +1 +2
 
6
Lasa 28.09.2008
vähän huonot soundit ja muutenkin aika sekavaa, en oikeen tykänny. joitain ihan hyviä riffejä tässä oli
0   +1 +2
 
Kallemania 14.08.2008
Laulu tai äriseminen on aivan liian kirkkaaksi miksattu ja muutenkin liian korkeaa, rasittavan kuuloista. Muutenkin soundit on aika suttua. Ehkä se on genrelle uskollista mutta itse en pidä ollenkaan. Biisi on paahtoa josta ei jää mitään mieleen soundien takia.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 07.08.2008
Hyvin perinteikkäissä merkeissä rypistää Mustaruhtinas. Suuria yllätyksiä tästä ei lohkea, perus räimettä. Puree luultavasti genren tuoreimpiin edustajiin.
0   +1 +2
 
9
Windir 16.06.2008
Loistavaa mättöbläkkiä hyvin soitettuna, riffit toimii hyvin ja vokaalisti osaa kyllä hommansa. Rumpalilla tuntuu myös tuplat rullaavan hyvin.
0   +1 +2
 
9
Liian vähän tulee nähtävästi nykyään kuunneltua Metallia, kun kaikki metalli kuulostaa hyvältä! Joo ehkä on muuten kovin black metal laulaja tässä bändissä täällä mikserissä... Soittimet toimii hyvin soundi on hyvä... Ehkä vähän persoonallisuutta kaipaisi, että tälläselle vähän metallia kuuntelevalle erottuisi joukosta, mutta sitä blackistä on hankala löytää... Ei tämä elämää suurempaa minulle ollut, mutta tähän iltaan piristystä...
0   +1 +2
 
8
Abasso 27.02.2008
Jossain määrin tuli hornan tuotanto mieleen.Laulussa juurikin niin räkäinen pläkkiote siivitettynä asiaan kuuluvalla vähintäänkin kohtalokkaalla kaijulla.Instrumentit hallitaan ja biisissä on vähän tarttumapintaakin eli pari kitarajuttuja jotka jopa muistaa kuuntelun jälkeen.
0   +1 +2
 
7
Paronie 19.02.2008
Johan oli skuupattu skittasoundi. Vähän hakevaa oli soitanta, mutta jos sen ei anneta haitata niin ihan pätevää bläkkistähän se oli. Mutta tosiaan soundit ja soitanta kuntoon ja keikalle...jatkakaa...
0   +1 +2
 
7
Zoidberg 17.02.2008
No jopas on true pläkkii. Laulaja taitaa olla perkeleen vihainen. Perusbläkkii: ei mitään uutta -> paskaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Viimeisimmät kuuntelijat