Syömishäiriö

4:39

Syömishäiriö on erittäin koskettava tarina paino ongelmasta kärsivästä munkista, mutta silti seesteinen kuvaus Luostarin hetkittäisistä vaikeuksista.

9.50   5419 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Toisella kuunterukerralla avautui,efektejä pois niin kuullostaa loitavalle...
0   +1 +2
 
8
H4zu 25.10.2004
Tämä on hienoa kampetta. Erityisesti diggaan Letkuniuksen laulusoundia, joka kaikkine omaperäisyyksineen ja koukkuineen on mukavaa kuultavaa. Ehkä sitä ei tosiaan tarvitsisi kiusata liioilla efekteillä. Bändi soittaa hyvin yhteen. Mageat skebat ja kannut. Ja nii basso kans.
0   +1 +2
 
Bill Cosby 20.04.2004
Mielenkiintoista.

Liikaa efektiä laulussa, laulajan touché on kunnossa ilmankin tollaista efektimäärääkin. Tämä biisi on mielestäni ehkä sävellyksenä vaatimattomampi kuin tuo "Vastuussa olevat kärsii!". Bändillänne on selvästi tunnistettava soundi, joka on aina positiivista ns. demobändeillä. Arnold's kohta on ihanasti jätetty melkein tyhjäksi. Sitten kun basso lähtee niin tuntuupa hyvältä munissa. Kertosäkeistön jälkeinen riffi on varsin munakas myöskin.

Jos minä olisin te, niin jättäisin syntikan pienempään osaan sovituksessa. Tämä kyllä johtuu yleisestä vihasta noiden halpiskiippareiden käytöstä rockmusiikissa. Muuten erittäin hyvä sovituskorva bändillä on. Mukava huomata, että rock ei ole kuollut. Edelleen haluaisin suoraviivaisempaa otetta, mutta toimii tämä näinkin. Hyvä, että tällainenkin bändi on olemassa.
0   +1 +2