Fly To The Moon

Mr. J | 18.06.2005 | Trance
5:55

Taas uutta matskua samallasta "piipitystä" kuin aikasemmatkin biisini eli ihan tuttua mr.J tavaraa. kommentteja ja myöskin arvosanoja otetaan mielellään vastaan... [demolla tehty]

7.60   1304 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

RadeoN 24.07.2006
alun rumpuosastolla on hyvää variaatioo mutta soundit ovat vaan turhan laihoja. miksaile niitä vähä voimakkaammiks. basso ja kick puoli jää kans jalkoihin eikä jaksa potkia esiin... matalia päitä enemmän esiin ja kickiin lisää potkua.. laita kickiin compressointia ja filtteriä. melodialinja on tosiaan pidemmän päälle liian junnaavaa vaikka aluksi hyvältä kuulostaakin. soundit on kyllä pehmeitä ja ihan hyvin miksailtuja. äänimaailma yleisestikin on aika pehmeää eikä sinänsä mikään ainakaa räikeesti lyö korville! voimakkaampaa saisi silti olla ja sävelkulkuun lisää variaatioo. uutta saundia kehiin sillä osastolla. ideaa on mutta on vähän laihan kuuloista.. draivia lisää ja rumpuosasto voimakkaammaks sekä basso myös ni tuo kummasti lisää munaa biisiin! ;)
0   +1 +2
 
Taleamus 17.07.2006
Vahva puoli tässä on yksinkertaiset pad- ja melodiakuviot. Myös voimakas biisin aloitus herätti mielenkiinnon. Sitten se lopahtikin, itseääntoistavuus ja miksaus olivat itselleni suurimmat syyt. Vertailepa tätä nyt jälkeen päin kaupallisiin trance-biiseihin, huomaatko eron? Epätoivoon ei ole syytä kylläkään! Tässä oli myös hyviä puolia, kuten mainitsinkin. Uutta matskua vaan peliin niin hyvä tulee!
0   +1 +2
 
spiritusandasper 13.09.2005
Jeppistä. Ihan kivan kuuloiset linjat oot tähän saanu kehiteltyä. Täytyy yhtyä silti tuossa edellämainittuihin seikkoihin, että äänien sijoittelu on mennyt hieman pieleen. Osa äänistä peittyy lähes kokonaan taakse ja osa kuulostaa olevan siten aivan irti koko biisistä. Tuossa minuutin jälkeen menee pahasti vikaan kun puskee tuo arpeggio sisään. Sen jälkeen ei paljon muuta koko biisistä kuulekaan enää. Sitä hiljemmalle ja noita reverbejä hieman pois. Padeja kovemmalle ja haikat reippaasti esiin. Kläppiä ei kuulunu siinä enää ollenkaan ja alussakin se kuului vain vaivoin. Tässä alkais olla aineksia kyllä jo ja rakennekin ihan jees kunnossa, mutta tuo miksaushomma vaatisi kyllä paljon töitä. Kuitenkin pääasiassa voisin sanoa että ihan oikea suunta äijällä on mielestäni. Paranee nää biisit koko ajan kuitenkin. :)
0   +1 +2
 
7
Tota tossa storm of trancessa oli rutkasti enemmän asennetta ku tässä kipaleessa. Rupes toistamaan itseään ekan puolentoista minuutin jälkeen aika lailla. Voisit miettiä tota rakennetta uudelleen (nousuja ja suvantoja jne.) Haitsulooppien kanssa kannattaa viettää myös rutkasti aikaa ja tutkia miten niistä saa läskimmät (Esim kokeile mitä shufflella saa aikaan, sekä testaile kaikenlaista hauskaa kilinää kopinaa). Toi tausta Stabi oli kyllä aika hauska, siitä tulee mieleen junan puksutus. Ja pikku vinkkinä voisin sanoa että voisit kokeilla vähän erillaisia sävelkaavoja sekä niiden tahdituksia.
0   +1 +2
 
8
Objective: Life 09.08.2005
Kohtuullinen biisi demoversiolla tehdyksi.
0   +1 +2
 
Aurisgale 10.07.2005
Alkaa lupaavasti, mutta harmi että se jää siihen lupaavalle asteelle... bassolinja kuulostaa hetken hienolta kunnes kläppi paljastuu olevan jossain puuliiterin takana. Kaikki tärkeät soundit soi aivan liian takana. Varsinkin kun arpeggio-kuvio astuu mukaan. Taustat ovat varsin onnistuneita, mutta riitasoinnutkin pääsevät kiusaamaan kappaletta.

Biisin pohja on oikein hyvä, mutta miksaus on aika pahasti tukkoinen ja säröinen. Taas vingahti uusi riitasointu suvannon tienoilla... no se taitaa tulla tämän saman luupin mukana aina. Potentiaalia olisi paljon tehdä tästä hyvä, jos vain jaksaisit panostaa äänen laatuun enemmän. Olen aivan varma että pystyt kyllä siihen, kun en itsekkään osaa miksata. Equilla vain hurjaa säätöä melkein kaikkiin soittimiin, niin ettei mikään pomppaa minkään yli. Vaisut soundit tekevät tästä varsin tylsän tekeleen.

En sit tiedä mitä kaikkia rajoitteita ton fruityn demon mukana tulee, mutta eiköhän olisi viisaampi säätää kokonaisen version voimin, ellet sitä ole ehtinyt jo hommaamaan. Pahoittelen tätä negatiivis-sävyistä kommentointia, mutta toivottavasti otat tämän motivoivana kommenttina. Tiedän että pystyt parempaan.
0   +1 +2
 
Protush 18.06.2005
joo samanlaista kuin aikaisemmin sekä hyvine että huonoine puolineen.. ei meinaa edes tunnistaa uudeksi kappaleeksi. Sama kommentti kelpaisi tähän minkä heitin aiempaankin mutta sanotaan nyt jotain. Saundi maailma on erittäin pirteä ja koittaa olla hieman energinenkin mutta suppea.. samoilla saundeilla ollaan liikkeellä koko biisin ajan ja hetken aikaa hyvän kuuloiset linjat alkavat pidemmän päälle puuduttaa. en tiedä minkä tasoinen FL studion demo on mutta suosittelisin lämpimästi koko version hankkimista. Rumpuihin tässä saisi käyttää runsaasti enemmän aikaa EQ:ta säätämällä ja samoin muihin saundeihin. Reeverb hatsit on se mistä ainakin mä tunnistan noi sun biisit mutta ehkä hitunen vähemmän riittäisi.. Sisältöä laittaisin biisiin lisää esim efekejä, breakbeat osio, nostoja, melodioita (eri saundeilla) jne.. Tykkään kyllä biisejesi pirteydestä ja leijuvasta fiiliksestä mutta toteutukseen kaipaisin paljon lisää panostusta että nautinto olisi lähes täydellinen =)
0   +1 +2
 
7
Daja 30.07.2007
Alku oli erittäin lupaava, sit ku oli hyvä alku ni odotin hyvää jatkoaki mut se jotenki sit lysähti. Kicki hävis muitten äänien sekaan.
Ja sit loppuu kohden alko menee vähä ykstoikkoseks.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta