Where Are We Going?

Mooma | 12.11.2006 | Ambient
5:29

Ambient Collectiven yhteistyössä tekemältä albumilta "Whispers in the Night".

9.77   2993 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Teemujazz 10.03.2009
Hieno äänimaisema...
0   +1 +2
 
DJ Jänes 26.10.2008
tosi kovaa ambienttia :)
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 13.10.2007
Hyvin esikuviltaan kuulostavaa musiikkia, joka ei tuo genreensä uutta mutta ajaa siltä asiansa erittäin hyvin,

tällaiseen kauniin kirkkaaseen lauantai-aamupäivään sopii täydellisesti.

Kiitos.
0   +1 +2
 
10
stuntguitar 30.03.2007
Todella hyvän kuuloinen kappale, ei voi muuta sanoa. Kappalessa miellyttää minua ehkä eniten sen syvyys. Taustalla eteeriset padit ja hieman etualalla kulkee surumielinen melodia. Loistavaa sävellystyötä tukee ammattimaiset soundit. Eipä tästä keksi mitään haukuttavaa. Hienoa työtä!
0   +1 +2
 
10
musicman85 29.03.2007
Löysin tämän kommenttivaihtokauppa -keskustelusta. Olis mukava jos kävisit napsauttamassa vastakommentaation vaikkapa projektilleni Shades of Nowhere www.mikseri.net/son..:) biisin pariin.

Tämä alkaa salamyhkäisesti hiljaa hiipien ja jatkuu rauhallisissa merkeissä loppuun asti. Hieno ja taitavaa työtä, täytyy myöntää! Tätä pitäisi kuunnella yöllä mutta näin päiväsaikaan toimii myös mojovan hyvin:) Ei tästä mitään keljua sanottavaa, ammattimaista!
0   +1 +2
 
9
T-Sync 24.03.2007
kommenttivaihtokauppaa, heh :)

Eipä ole suuri vaiva tulla tällaista biisiä kommentoimaan, ambientti on kuitenkin aika lähellä omaa sydäntä.

- Biisissä on mukavan leijaileva tunnelma. Tykkään soundeista, vaikka ihan vähäsen muovisuutta jossain kuulenkin.

- Biisi kasvaa edetessään. Mukavia puhallinsoittimen kuuloisia pehmeitä liidejä siellä täällä vahvojen, mutta samalla myös pehmeiden padien tukemina. Kaikki on hyvin harmoniassa keskenään, eikä mikään nouse ylitse kaiken muun. Erittäin hyvä.

- Esittelyssä sanotaan, että tavoitteena on luoda unenomaisia äänimaisemia. tässä biisissä ainakin on onnistuttu siinä loistavasti.

Miksauksesta on vaikea sanoa näin flunssaisena ja vasta heränneenä korvat lukossa, mutta tuntuisi ihan hyvällä mallilla olevan. osa soundeista on hieman sumuisia, mutta osa taas vastapainoksi kirkkaita ja puhtoisia.

Hyvä löytö, kyllä tämmöisiä biisejä kehtaa ja pitääkin mainostaa :) sait uuden fanin.
0   +1 +2
 
10
DOGHILL 19.03.2007
Kaunista...seesteistä....ajatonta....tajuntaan hiipivää kosmista maalailua...
0   +1 +2
 
sumunurkka 24.02.2007
Alku rentouttavaa, meditatiivista. Olenko rauhaton, vai miksiköhän alku tuntuu kestävän liian kauan? Kuulunee genreen...Jättää tilaa mielelle liikkua, kivasti säestää ajatuksia...hyvinkin voisin kuvitella meditointi harjoituksien yhteyteen tota kuuntelevani. Tosin yleensä ottaen pidän tapahtumarikkaammasta mätöstä enemmän..."flowing in the nameless" iskee lausahduksena mieleen...
0   +1 +2
 
9
zood 25.03.2007
Uskomattomat harmoniat, ambient on minulle aina ollut vähän kaksipiippuinen juttu, tai lähinnä hyvän ambientin löytämisen puute, mutta tämä menee siihen ambient kategoriaan josta pidän.

Äänimaailma on aika täynnä ajoittain mutta samalla se on todella yksinkertainen mutta toimiva, biisi jopa tuntui vähän loppuvan kesken tuossa, sitten vilkaisin biisin kestoa että mikä pariminuuttinen tynkä tämä oli, mutta sehän oli yli viisiminuuttinen. Tämä olisi hyvinkin voinut kestää kyymmenenkin minuuttia

Sinänsä biisi ei tuo mitään yllätyksellistä tai uutta tuntemaani äänimaailmaan mutta kaikki on vaan niin kaunista ja harmoniassa toistensa kanssa että kateeksi käy. Kun aamuneljältä lähden kävelemään töihin tyhjän kaupungin läpi tämä on se mitä haluan sillon soivan soittimessani.

Tietynlainen musiikki tuo joskus niin epätodellisen tunteen kun kävelee nukkuvassa kaupungissa aamulla, pitänee ladata tämä soittimeen ja testata aamulla miltä kaupunki näyttää kunnon padeilla väritettynä.
0   +1 +2
 
SpeaK 20.01.2007
Kyllä vaan, on niin hienoa tunnelmaa taas. Näennäisesti yksinkertaisista elementäistä koostuvaa kauneutta. Ei kerrassaan mitään kritiikkiä antaa. :) Kiitokset tästä biisistä!

Antaisin ysin kympin sijasta, koska on biisejä jotka tuottavat enemmän tunteita minussa, mutta enpä osaa sanoa miten voisitte tätä parantaa, niin enpäs anna numeroa ollenkaan.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta