Delirium And Her Daughter

4:10

Delirium And Her Daughter(2004)-demon nimikkobiisi. Saanut radiosoiton myös Metalliliitossa kesäkuussa 2004. Tuotoksella laulaa edellinen laulaja Johanna. Pohdintaa isovanhemmista.

8.83   1646 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

vihtakostaja 26.10.2005
Veri: Vanhaa matskuahan tää, laulaja sopi paremmin muun tyyliseen esitykseen. Mulla on vaa semmonen hirvee Epiphonen Les Pauli :)
0   +1 +2
 
8
raaka-Ana 27.08.2005
Mielenkiintoinen tahtilaji alussa,mutta yleisilme paljastui aika sekavaksi.Erottuvuus miksauksessa on hakoteilla.Biisi on aika erikoinen ja poukkoillaan sinnetänne.Ei ihan pure näillä eväillä.Bändissä on selvää osaamista mutta sovituspuoleen kannattaa paneutua tarkemmin.Tuotantoon myös.Tuntuu siltä,että tähän ahdettu kaikkea pakosta.Kehityskelpoinen juttu kaikenkaikkiaan.
0   +1 +2
 
8
J.R No 12.08.2005
No nyt päästään jo saundeissa enemmän elävämpään ja toimivaan suuntaan, vaikka ilmeisesti vanhempi tuotos kuin tuo Amber Wake. Genre ei oikein ole minulle ikinä toiminut. Mutta olettaisin, että livenä toimiipi paremmin. Kertsissä on kyllä hittiä vähän :) varsinkin taustalaulu on hieno. Tasapaksuksi jää kyllä jotenkin vähän yleiskuva minun korvaani. Lopun kliimaksi toimiipi kyllä aikas hyvin!
0   +1 +2
 
9
Spathi 15.10.2004
Laulajalla oli tässä mukavan persoonallinen ääni, toi mukavasti omaperäisyyttä muuten melodisen goottimetalli -genren tyypillisille melodiaratkaisuille. Soitto tuntuu olevan hyvin hallussa, etenki rumpali pistää hyviä fillejä aika ajoin. Saundit ok.
0   +1 +2
 
9
Ounce 21.09.2004
Jaaha. Nightwishiä. Aika taitava rumpali. Aika villi meininki alkaa tos puolentoist minsan kohil
0   +1 +2
 
Infernal Fear 16.09.2004
Hyvät saundit, siitä aina ehdottomasti plussaa. Ajoittain melko mahtipontista menoa tarjolla tässä. Laulaja hoitaa hommansa asiaan kuuluvalla tavalla. Soittopuoli on hallussa ja sovitus on myös melko onnistunut. Loppujen lopuksi melko rauhallinen kappalehan tämä on, johtuen ehkä laulajan äänestä. Kiipparia on tuotu mukavasti esille ja se luo rutkasti lisää tunnelmaa biisiin. Onnistunut kipale kaiken kaikkiaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat