Verhon raosta

Mokka | 23.01.2004 | Electro
3:36

Mokka-projektin avaava kappale, joka syntyi aamuisista tuntemuksista. Verhon raosta-nimi kuvannee sitä kun tuijottelee kahvikupin kanssa ikkunasta aamuhyörinää. Uutukainen projekti kaipaa kovin kommentointia, kun ei tuo genrekään edes itselle ole selvä. :)

8.75   2359 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
yawn 16.04.2005
Kahvia?Hmm..tästä tuli joku halpis Saludo lähinnä mieleen..Kaipais ehkä enemmän sellasta aamuhämäryyttä..mutta toisaalta kappaleen toistavuus kuvaa just sitä aamujumitusta. Pienellä hiomisella tästä saa kunnon sumpit :)
0   +1 +2
 
10
JaDubb 18.03.2005
Kivan tuore tuo alun tilutus. Rosoinen bassonmurahdus saa kaiken kunnioitukseni. Äänistä rakentuva tunnelma tuo todellakin mieleen kappaleen kuvauksen. Itse näen kesäauringon paahtaman urbaanin viidakon, josta nousevan hiekkapöly auringon säteet lävistävät matkallaan kohti aamukahviaan nauttivia kaupunkilaisia.

Tuo alun "tilutus" jatkuu koko kappaleen ajan ja toivoisin sen soivan vähän maltillisemmin kun kappale varsinaisesti alkaa rullata. Myös pieni oktaavivariaatio (mikä termi...) ei olisi pahitteeksi ko. soundissa.

Kaikipuolin pirtsakka paketti tämä kuitenkin on. Genrenä tuo electro toimii varamsti vallan mainiosti. Varmempi vaihtoehto olisi electronic, niin eivät pääse puristit valittamaan ;)

Kyllä tämä projektisi fanittuu mun suunnalta nyt varmasti siinä toivossa, että jatkossakin tulee yhtä hienoa tuotantoa, jota voin sitten kuunnella kesäpaahteessa. Kappaleen ansaitseman kympin myötä myös toivotan kaikkea hyvää tämän uuden projektisi suhteen.
0   +1 +2
 
9
Oude 15.02.2005
vähän Ulrich Schnauss tulee mielee minimalistisuudesta ja äänimaailmasta, ja se on vähintäänkin hyvä asia. erittäin positiivinen yllätys.

jos tällaista olisi tulossa levyn muodossa, osto olisi lähes pakollinen ratkaisu. (tietysti, rahatilanteen salliessa.)
0   +1 +2
 
9
karkkitouhu 24.05.2004
nii ja sopii myös perjantaiseksin taustaksi ku pierre hellästi pistelee!!! :D
0   +1 +2
 
9
karkkitouhu 24.05.2004
hehei! suorastaan loistava projekti/bändinimi! oli pakko sen takia ja kuunnella. hyväähän tuo oli, itse pidän tommosesta meiningistä vaikken kyllä sitä paljo pysty kuuntelemaan. mieleen tuli ihan tamperelaisten skeittileffat thekuumotus ja thehehkutus, enemmänkin hehkutus joka sisältää aikalaista samanlaista electrofiilistely meininkiä. olisin kaivannu semmosta kaikulaulua tonne enemmän kuin mitään ja hitusen vaihtelua enemmän.

joka kuuntelu kerralla tääki paranee ja tykkään tosi lujaa tästä biisistä, melodia meininki on tosi hyvä! jees.
0   +1 +2
 
9
ioona 14.04.2004
Onnistunut kuvaus kappaleesta synnytti mielenkiintoisia kuvia pääni sisällä kappaleen soidessa. Tulee mieleen joku erakko keskellä erämaata pienessä mökissään siemailemassa kahvia ja katselemassa ulos talvista maisemaa. Hyvin paljon tulee myös mieleen Jori Hulkkosen musiikkivideo kappaleesta "Let me love you", jossa ei oikeastaan tapahdu mitään merkittävää ja kamera vain zoomaa hitaasti ilmastointikanavaan. Kappale sinänsä on niin rauhallinen ja mielenkiintoinen että voisin kuvitella samanlaisen videon tästä. Muutenkin äänimaailma on hieman kuin varhaista JH:n tuotantoa ja miellytti minua. Tosiaan loppuu kuin seinään, mutta ei sinänsä tee hallaa kappaleelle vaan jättää kuuntelijan miettimään mielikuviansa. Hyvin demoscenemäiset soittimet. Hyvin tuotettu & masteroitu.
0   +1 +2
 
9
aish 07.04.2004
Hoh, pääsin kuunteleen tän vasta nyt kun koht jo oon siel sun koneen ääres. Pitää kommentoida kuitenkin, kun nenän edessä on kupillinen epäpyhää NestleInstantGoldia (eli ihan kurakahvia). Niin jotta tykkäsin. Minusta kuulosti vaan surulliselta kahvihetkeltä, mut ehkä son tää kevät kun minust kuulostaa monenlainen kaunis musiikki surulliselta.
Se yksi kuvio häiritsi kyl pahoin sävellajituntua kun bassohkoiset borduunaäänet meni alas niin se vain pysyi samas.. Se kuulosti hankalalta. Muuten en valita, toivon vaan et saadaan jotain nyt vihdoin paperille ja kovalevylle siä PeacestreetBR- studiolla.. Eh.
0   +1 +2
 
8
mepojat. 18.02.2004
varsin mielenkiintoista tosin yllättävän kuunneltavaa kun normaalisti tällaisen soidessa ei oikeen edes ajatus kulje mutta toi onnistu jopa miellyttämään.. ja yllätämään jatkuvilla pienillä ja vähän isommilla muutoksilla.. tässäkin huomataam kuinka pienestä saadaan hyvät kiksit aikaseks... kasi tulee koska jotain puuttui.. ehkä sellanen vähän rankempi kohta jossa mummo kaatuu liukkaalla jäällä ja tai ikkunan alla tapahtuu kolari :P KPB! NEO/MP.
0   +1 +2
 
9
kramp 17.02.2004
tollasta kivaa minimalistista elektroa, tykkäsin. vaikka en ite edes kahvia juo.
0   +1 +2
 
9
Niina. 30.01.2004
tuli röyksopp mieleen tästä ja pidin kyllä. Kyllä sinä tuomas osaat tehdä sitten kivoja biisejä!:) hi hi...pitääpä testata joku aamu ku kerkeis jopa keittää kahvia.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta