Maximum Overdrive

Mojo Swing | 03.04.2005 | Hard Rock
3:28

Mojo Swing on Joensuulainen rokkibändi.
AC/DC henkinen autoilukappale
www.mojoswing.com

8.00   1632 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Coce 12.01.2006
hyvä menobiisi! just semmonen rallirokkiralli-biisi
0   +1 +2
 
6
LauriT 16.04.2005
Hmmm... Tässä miksaus on kyllä todellakin vähän sinne päin. Rummut kuulostavat ihan pahvilaatikoilta ja vokaaleista ei saa yhtään mitään selvää, koska ne ovat yksinkertaisesti aivan liian takana. Sama pätee kitarasooloon, joka on lähes kuulumaton. Minun mielestäni katurokissakin voisi kyllä panostaa miksaamiseen edes vähän.
0   +1 +2
 
9
Argyle 16.04.2005
Kunnon räimittyä rokkia. Laulajan soundi on lähellä muttei ihan. Voi olla että se viimeinen varmuus tulee iän myötä. Tykkään kyllä yleisellä tasolla. Tämä on yksi niitä harvoja tyylejä, jossa nuotin läheltä vetämisen saa täysin anteeksi. Se on vaan fiilistä! Jalka alkaa vipattaa täysin huomaamatta. Sopivan mittainen vääntö, niin että mielenkiinto pysyy yllä koko biisin. Basisti luukuttaa taas hullun tavalla. Kitarasoundi jää vähän mössöksi noissa mätömmissä kohdissa vaikka sinänsä kirkas onkin, ei oikein saa selvää että mitä tapahtuu. Lopun kiukunpurkaus on tyly! Tykkään.
0   +1 +2
 
louis 15.04.2005
Rockki ei vaan uppoa oikein nyt pakko jättää arvioimatta.
0   +1 +2
 
8
argon 15.04.2005
Öh... AC/DC-henkinen?

...joka tapauksessa menevä biisi joka toimii livenä takuuvarmasti hienosti - keikkojenne päätösbiisi, kenties? Biisi ei sinällään tarjoillut mitään poikkeuksellista taide-elämystä, mutta oli esimerkki toimivasta rock-biisistä - se lienee kuitenkin tapauksessanne tärkeämpi tieto, että biisi toimii kuulijan mielestä livenä?

Kuuntelijan korvien kannalta (eli siis tilanteessa jossa kuunnellaan musiikkia keskittyen, ei keikan mukana rokkaillessa) tässä vedossa on vielä jonkin verran soitannollista paikkailtavaa, tuntuu että biisi menee hieman tempon puolesta soittotekniikan äärirajoilla varsinkin rumpalilla ja basistilla? Muutenhan tietty rosoisuus sopii tämäntyyppiseen musiikkiin mainiosti, mutta biisin tiukkuus hieman kärsi tuosta hienoisesta soiton huojunnasta ja se tiputtaa arvosanan juuri ysistä kasin puolelle - joka tapauksessa kelpo biisi!
0   +1 +2
 
Michikawa 14.04.2005
Turvallisen perinteinen ja eteenpäin kulkeva meininki. Musiikillisesti sisältö on kuitenkin niin kliseinen, että mielenkiinto ei oikein jaksa riittää kuuntelemiseen. Teknisesti soitto kulkee ihan mukavasti ja laulajalla on genreen sopiva rosoinen soundi, mutta tätä ei oikein tule kuunnelleeksi ellei genre satu kolahtamaan tosi lujaa. Turhan tyypillinen.
0   +1 +2
 
P. Virta 14.04.2005
Ihan hyvä biisi, mutta ei oikeen sopinut oikeen mun makuun. Joku voisi tykätä enemmäkin
0   +1 +2
 
8
Jukeboksi 13.04.2005
Sellanen punkfiilis iski tästä biisistä, hyvä vaan. Aihe ei kiinnosta pätkääkään, ja vokalistin piiitkäksi vedetyt lyriikat ei miellytä niin paljon. 2:00 jälkeen tullutta rumpukohtaa oli ilo kuunnella, sekä sen jälkeen tullutta vauhtia. Vauhdikas biisi tosiaan muuten...mukava pitkäksivenytetty loppu. Sellasta monotonista junnausta mikä kuitenkin toimi hyvin.
0   +1 +2
 
9
blisser 13.04.2005
ei mikään omäperäisyyden riemuvoitto, mutta tyylilleen hyvin uskollinen, mikä
sekin on hyvä asia. Laulaja sopi biisiin kuin nyrkki päähän.
jeah meininkiä!!
0   +1 +2
 
8
Enterdead 13.04.2005
Taas Mojo Swingiä, jee jee... Tuosta nimestä tulee heti huonoja viboja. Sen verran on tuo paska filmatisointi S.Kingin novellista. Rockina tämä toimii kyllä paremmin, ihan mukavan kuuloinen kipale, kaikki toimii soitto puolella. Silti turhan mitään sanomaton.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat