Heat

Mojo Swing | 10.01.2005 | Stoner Rock
4:44

Junnaavaa mutta tiukkaa rokkia
www.mojoswing.com

8.43   3160 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Coce 12.01.2006
todella hyvä biisi, alun näppäilystä en pitänyt, mutta onneksi ei ollut pitkä, kun biisi pääsee vauhtiin ni kyll ävie mukanaan saundit on hyvii ja kaikki sävellyksestä sovitukseen.
0   +1 +2
 
7
blisser 04.04.2005
vielä kun panis tempoa puokkiin niin johan olis kunnon mätkäytykset. mutta rokkiahan tämä, ja sellaisenaankin menevä.
0   +1 +2
 
Michikawa 03.04.2005
Ihan mukavan rosoiset ja rujot soundit, ehkä kuitenkin jäin kaipaamaan harmonisilta rakenteilta pientä potkua ja persoonaa, nyt riffit ja rakenteet jäävät hieman turhan "tyypillisiksi", kappale ei oikein herätä mitään hirveän mielenkiintoista ja yksilöllistä kokemusta, vaan tarjoaa sellaisen "ihan jees-rokkia" fiiliksen. Mutta ehkä sitä tavoiteltiinkin?
0   +1 +2
 
9
thepax 03.04.2005
Tää hän oli aika hyvä. Napakkaa soitantaa ja miksauksestakaan en keksi valitettavaa.Varsinkin rumpujen soundeista tykkäsin. Laulajakin on uskottava.Kuulostaa viskin ja tupakan suurkuluttajalta. Biisikin toimii alusta loppuun ja välijumittelu ennen loppua tuo vaihtelua oikeaan kohtaan. Jos jostain pitää valittaa niin kertsiin olisi voinut tarvita jonkun melodisen koukun esim lauluun nostamaan tämä hyvästä biisistä joksinkin vielä paremmaksi. Mutta nouseehan tämä tälläisenäkin helposti yli mikserin yleisen tason.
0   +1 +2
 
9
jimbow 03.04.2005
Onko tämä jokin ZZ Top:n kappale? Yhtäläisyyksiä nimittäin löytyy. Mutta tärkeintä on, että musiikki toimii jokaisella osa-alueella mainiosti. Vokalisti on käheä juuri oikeanlaisella tavalla. Hyvä biisi, jonka luulisi toimivan keikkatilanteessa vieläkin paremmin.
0   +1 +2
 
MajorForce 03.04.2005
Olihan tässä meininki kohdallaan. Varsin hyvin soitettua ja laulettua kamaa. Mielestäni ihan valmista stonerrockkia. Vokalistikin osaa laulaa. Yleensä nämä hommat kaatuu huonoon laulajaan. Tämä toimis livenä varmasti loistavasti!
0   +1 +2
 
9
Dr.Groove 03.04.2005
Hienosti alkava, kunnon perusrokki.
Kitaroiden soundit ja soitto ovat kohdallaan -- ehkä vasemmalle pannatun säröä voisi hieman vähentää ja lisätä botnea: nyt soundikuvan alapäässä on vain basso. Myös sooloon kohdalla kitaran soundi on hieman hentoinen.
Keskellä oleva hiljaisempi kohta on hyvä muutos biisissä, mutta erityisesti se kärsii tuosta soundin pohjan puutteesta.
Biisi toimii kuitenkin hyvin.
0   +1 +2
 
Bemary 03.04.2005
Junnaavaapa hyvinki. Miksaus ei oo mun mieleen. Kitarat käy korviin, vaik muuten niistä ei löydykää suuremmin valittamista. Tää ei oo mun tyylistä rockia. Menis tää jossain lätkäpelissä väliaikamusana, mut e lähtis ite tätä kuuntelemaan kotosalla. Joku tässä vaa tökkää.
0   +1 +2
 
9
Wretch 03.04.2005
Biisi on toimiva kokonaisuus, ja riffit ovat kerrassaan mukaan ottavia. Helvetin hyvä fiilis päällä biisissä koko ajan. Soittajat osaavat hommansa ja laulajan ääni sopii biisiin pirun hyvin. Soundit ovat juuri sopivat tällaiseen musiikkiin, juuri sopivasti säröä ja likaisuutta.
0   +1 +2
 
Suvaitsemattomat 03.04.2005
Ennemmin kuin stonerilta, minusta tämä kuulostaa joltain AC/DC:n tyyppiseltä perusrockilta. Ainoa kohta, mikä kuulostaa jossain määrin stonerilta on se suvanto tuolla 3:30:n kohdilla.

Laulaja kuulostaa minusta siltä kuin yrittäisi olla tosi uskottava, mutta ei kuitenkaan ole. Vähän niinkuin yrittäisi tehdä äänestää karheampaa ja rockimpaa, kun se ei oikeasti sellainen ehkä ole. Omana itsenään pärjäisi varmaan paremmin.

En ole tämäntyylisen perus-perusrockin ystävä, mutta varmaan tästä voisi joku pitää. Onhan tässä ihan päähänjäävä kertosäkeistökin ja kaikkea. Lajityyppinsä tyypillinen edustaja, sanoisin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta