Kadzuki

MKDELTA | 14.12.2007 | Experimental
4:53

Serial Run Q3

Music For >Your< Operating System

9.50   1204 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
lahje 30.07.2009
loistava biisi, mut en tiä mitä sanoo, pitäs kuunnella useempi kerta (minkä varmaan teenkin)..
0   +1 +2
 
10
Begga(R) 24.01.2008
Tässä on kyllä sen verran kaikki niin hyvän kuuloista, että kyllä tykkäsin ja paljon!
0   +1 +2
 
buranaC 25.12.2007
Hassu melodia ja yllättävän kevyt biitti tulee sisään. Tässä selvästi palaudutaan ton My Sensors-kappaleen energisyydestä vähän rauhallisempaan settiin.
Nyt ei tunnu myöskään tuo korkea NES-soundi ärsyttävän niinkuin usein tämän EP:n aikana käynyt.
Nätisti säröttyy tuo biitti pikkuhiljaa. Tykkään myös siitä miten tämä kappale hetkellisesti keskittää huomion tuohon pelkkään biittiin.
Lopetuksen tosin koin vähän omituiseksi, mutta overall fiilis;

Kyllä minun käyttöjärjestelmä tästä tykkäilee. :D
0   +1 +2
 
9
accent 15.12.2007
Melkeinpä kasarimainen alussa. Siis noin niinkuin melodisesti ja saundillisesti. Joku kasarisynailu jota joku soittaa hajonneella laitteistolla niin että se säröytyy. Melodiat ja niiden saundi todella mukavan kuuloista. Ja sinulta yllättävää. Tää biisi olis voinut toimia ilman säröäkin ehkä. Ja sitten... puolivälin jälkeen mennään industriaalielektroon suuntaan! TIUKAKKAKATAIU TIUKA. Tällä biisillä saisit multa pillua jos mulla olis semmonen. Tota lopun epävireisen kuuloisella saundilla melodioilua ja sekoilua lukuunottamatta ihan pirun kova biisi.
0   +1 +2
 
9
TomyS 15.12.2007
Oho oho, alkaapa nätisti. Tykkään alussa kun on kuuluvinaan jotain puhetta taustalta, hienot soittimet tässä! Toimiva basso, kun aina vähän ennen rumpua lyö. Vielä kertaalleen että on kyllä hyvin soittimet valittu ja efektoitu. Jännä meininki, ei oikeasti tule nyt mieleen toista samantapaista. Kovilla soittimilla rauhallinen tunnelma. Juu arvasin, lopussa tuleekin ihan aivot narikkaan menoa. :) Hienosti tehty tosin, vähän meinaan itseni hukuttaa noihin melodioihin, kovin on psykedeelisiä. Vielä yhdistettynä tuohon villiin rumputyöskentelyyn. Vähän ehkä olisin lisää melodiaa kaivannut, koska tässä mainiossa tunnelmassa olisivat varmaan toimineet. 1:06 kohta eteenpäin oli mahdollisesti eniten mun mieleen, loistavaa!

En tiedä miksi tulee joku leikkausoperaatio tästä mieleen.. Henkilö on juuri nukutettu ja siinä alussa kuulee etäisesti lääkärien puheet. Laitteiden äänet kuuluvat sellaisina kuin ne tässä ovat, eli hieman erilaisina verrattuna oikeasti. Tuntuu että tämä henkilö matkasi jonnekin toisaalle. Pirun loistava lopetus, olisit laittanut vähän kaikua siihen vikaan ääneen. Mutta.. Sangen unenomainen teos!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta