End Credits

MKDELTA | 14.12.2007 | Experimental
3:06

Serial Run Complete

Everything beatiful and cute and just ends eventualy. But distorted beats will never die.

9.50   1133 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

e2 22.02.2008
Joo täytyy tästä koko EPstä kommentoida, että tiukkaa tavaraa muuten, mutta itseänikin nuo NES:mäisyydet jossain määrin häiritsivät, ei siinä mitään , onhan NES iha tiukka ja NES-saundit tiukkoja, mutta jotenki ei sovi muuhun soundimaailmaan niin hyvin. Atmomaalailut ja glitchbiitit sen sijaan maistuivat erittäin hyvin meikäläiselle. Mua alko enemmänki kiinnostaa tämmöne säröjunttaus..
0   +1 +2
 
Begga(R) 24.01.2008
Sullahan on alkanut luonnistumaan nää melodiat sun muut erittäin loistavasti.
0   +1 +2
 
buranaC 25.12.2007
Lopputekstit rullaa siis tässä, varmaan aika todennäköisesti siellä lukee Specal Thanks-kohdassa Tarmvred. :D
Ihan hyvä lopetusbiisi, hyvät melodiat ja nuo nessit sopivat hyvin soittamaan ne. :D

Hyvä kokonaisuus tämä EP, vaikka useasti kirjoitin inhoreaktioista noita NES-kohtia kohtaan niin overall tää on tiukka paketti.
FUCK YEAH MKDELTA
0   +1 +2
 
9
accent 15.12.2007
Basso on tiukka. Rummut on tiukat. Chippikilahdukset on tiukat. Plurinamelodia ei ole tiukka. Se on vittumainen. Ja sitten kun alkaa chippimelodia niin sen saundi kuulostaa liian terävältä mulle. Muuten hyvä. Melodia menee kivasti mutta vois olla jotain variaatioita ehkä enempi ja joku hieno soolotyyppinen ratkaisu jossain kohti. Jaa, sitten tuleekin toisenlaisella saundilla melodiaa, se on vielä paremman kuuloinen ja saundikin on kiva. Ja nuo plipipilpilplipilpilpil commodorearpeggiot mitä taustalla pyörii. Ihan kiva biisi tämäkin. Kokonaisuutena varsin tasokas biisikokoelma varsinkin kun ottaa huomioon ettet ole tehnyt konemusaa vielä kovin pitkään.
0   +1 +2
 
10
Ja ihan ettei mikään jää enään epäselväksi... tässä on sitten End Credits...

This was just waaauu... an Experimental experience... It a real feeling! Ja hokasin just että MKDELTA teki sen... MKDELTA on nyt sijoittanut itsensä sinne johonkin missä supernovat räjähtävät...
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta