2008 Overture/Junkman

MKDELTA | 14.12.2007 | Experimental
4:49

Serial Run Q1

9.17   4152 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

buranaC 25.12.2007
MKDELTA on selvästi siirtynyt siitä Laibach+RhytmicNoise+DESU-kaudesta Tarmvred(vittu, kirjotinko sen oikein)-aikaan, joka vaikuttaa radikaalisti aika monellakin osa-alueella artistin musiikissa.
Hyviä puoliahan tässä on toki se, että musiikkikaan ei ole sillä tavalla hämärää, että se vaikeuttaisi kappaleiden avautumista tehokkaammin.
Kuitenkin tämä kappale EP:n aloituskappaleena tuo sen kuvan, että odotettavissa on NES-soundeja ja iloisia melodioita, joka ainakin itselläni, joka on aina mieltänyt MKDELTA:n synkäksi ja häröksi, lyö aika ristiriitaiseksi.

Hyvää soundia jokatapauksessa, särötetyt biitit ovat ilmavat ja tässä kappaleessa ei ole niitä omituisia irtosoundeja mitä esimerkiksi Vacuum Spiderissa ja muissa vähän vanhemmissa raidoissa kuulen. Härö meininki on tässä biisissä korvautunut hyvällä meiningillä.
Roboottidisko ja sillee!
0   +1 +2
 
8
accent 15.12.2007
Ainiin ja lopussapäin tää menettää viimeiset selkeyden rippeet ja muuttuu liika sekavan tuntuiseksi.
0   +1 +2
 
8
accent 15.12.2007
Hassu sekoitus Commodoremaista ja NES-mäistä chippiä. Mut tiuak. Vähän enemmän menoa ja meininkiä olisi kaivannut vielä mutta ei paljoa. Saundit on rok mutta melodiat suoraan sanottuna öö epämiellyttäviä. Paremmat melodiat ja tiukempaa rutistusta kehiin niin sitten tulee ysikymppisettiä.
0   +1 +2
 
10
Avaruudellinen epätajunta hakkaa pikkaisen supermario maassa... Piilotetut warpit ( vai mitä ne nyt on?) liikkuu edestakaisin kentillä... Välillä pudotaan sellaiseen siistiin maahan jossa niitä pisteitä saa enenmän... MKDELTA on paahtanut tässä biisissä ihan uudelle tasolle... Vienyt melodisesti jotain "järkevää" ehkä positiiviisia muotoja ihanille säröäänille... Joka on aika omalaatuinen veto...

Experimental tanssi musaa? Yhdistettynä nindendo ääniin? Loistavaa!
0   +1 +2
 
10
GxBx 15.12.2007
Iloisella meiningillä lähdetään. Tässä on ikäänkuin nuo chippi kokeilut ja säröbiitti nivottu yhteen yhdeksi kokonaisuudeksi. On kyllä varsin onnistunut sellainen.
Kuulostaa varsin monimutkaiselta rakenteeltaan ja äänikerroksia vaikuttaisi olevan hieman enemmän kuin aikaisemmissa kappaleissasi. Massiivisempi voisi olla oikea sana. Miksaus puoli on hyvin hanskassa ja soundi on varsin kirkasta vaikke asiantuntija ko. asian saralla olekkaan. Henk. koht. tykkään enemmän "likaisemmasta" soundista, mutta näin puhdas miksaus on meriitti sinänsä.
Ajatus karkas ku tuli kaikkea tässä samalla kun kirjotteli, mutta yhteenvetona: tiuka. voin sanoa että kehitystä on tapahtunut huomattavasti alkuajoista (eli 6kk sitten :DD) vaikken ehkä kovin fanisi olekkaan.
0   +1 +2
 
9
Nevermind 14.12.2007
Oho, ufo musiikkia sekoitettuna supermarjoon. Mikä mielenkiintoinen yhdistelmä. Lähes yhtä ufo kuin tekijänsä.^^

Veljeni välikommentti: "Mikä tää on? MItä hienoo tälläsessä on?"

Mielenkiintoinen toteutus, hyvin yhdistelty. Pimputus ei peitä perusrytmiä alleen, mikä on hyvä, sillä muuten kappaleen kaikkia vivahteita voisi olla hankalahko havaita. Kappale ei ole liian pitkä, mikä on hyvä, sillä siihen voisi kyllästyä liian pitkälle soitolla erittäin nopeasti. Päähän jää hoilaamaan sekava vinkuna epämääräistä mölyä.
0   +1 +2
 
8
wtsalmela 09.05.2008
No onpas rupista saundia, noin niinkuin positiivisessa mielessä. Ei sitä että itse lähtisin hakemaan vastaavaa mutta tässähän se kuuluu asiaan.
Tulee sellainen todella hämärä vintage-pelihallifiilis noista piipityksistä. Ootko sämplännyt jotain 8-bittistä nintendoa?

No jossakin vaiheessa sieltä tulikin esiin sopivan superkorni melodialinja/kulku joka kruunaa meiningin, tai oikeastaan aloittaa sen. Lisäksi se on lähes tarttuva, ja jotenkin niin härskin onnellinen tämän kaiken sekasorron keskellä.

Voisi saada ysin mutta tämä rupistelu ei varsinaisesti kolahda näin henkilökohtaisella tasolla.
0   +1 +2
 
Mika Björklund 14.12.2007
MKDELTA:

-Hellää kuin xyleeni
-Toimivaa kuin jumittava kovalevy
-Sulavaa kuin teollisuuspölypuuro
-Kiinnostavaa kuin allergiasta kutiava silmä

Mielikuva epäkuntoisista roboteista tanssimassa avaruuserämaan laidalla.
0   +1 +2