Energy

MiZ0 | 01.03.2006 | Darkstep
5:53

Intro joka ei ole kotoisin sitten niin mistään.. ja Tech Itch hengessä väsättyä rummuttelua..

8.50   1038 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Peltsi- 05.10.2006
meikä tyää tos alus olevista kolina putkista systeemistä raidin kanssa.. alku on lupaavaa!! Mukavia vaihteluja kikkailua sun muuta häröilyä. Yks suosikeistani!
0   +1 +2
 
7
rjv 02.04.2006
hutastu intro indeed, ois ehkä vähän voinu enemmän pistää ajatusta siihen :-)

kickback-breikki ja kaiken maailman vaihdokset toimii kyl kivasti, mut jotenkin ite biisistä jää tosi sekava vaikutelma. soundeja koottu päällekkäin ja jotain pieniä variaatioita tehty pikkusen biittiin, mutta kun basso on tommonen mumina jossain pohjalla, eikä oikein mitään muuta koukkua tai vastaavaa, tai ambienssejakaan ole, ei oikein biisistä saa kiinni.

mut asialliset rummut, ja paljon matalia taajuuksia :-)
0   +1 +2
 
8
Imp 07.03.2006
noh introsta kyllä huomaa että se on vähä väkisin tehty :) rumpu kikkailut on onnistuneita.muuten äänimaisema on mieleeni hieman suppeaa rymistelyä..ois kaivannut mielestäni jotain sairaita pädejä tai jotain sellasta tunnelmaa tuovaa elementtiä..basso linja tuo sitä hieman.se on hienosti filtteröity koko ajan ja vaihtelee sopivasti.tästä biisitä tulee todellakin mieleen evol intent todella hienosti paikoin.varsinkin rumpuosioiden vaihtelevuus pitkin biisiä.biisissä on mielestäni liikaa stillejä siis biisi pysähtyy kokonaan liian monta kertaa ja liian pitkäksi aikaa..näihin kohtiin ois toivonut jotain häyääntä mutta sitten tästä olisi voinut tulla liian hempeä.nyt se kuullostaa rivakkaalta :) makuasia.agressiivisen yleiskuvan tästä saa ja se on tietenkin tarkoituskin vai mitä? munaa on rummuissa tarpeeksi.iskee naamalle kunnolla..bassoa olisi voinut säätää enemmän vatkaamaan munia.mutta kaikinpuolin varsin munakas yritys..mutta jotain sanoinkuvaamatonta silti uupui kokonaiskuvasta
0   +1 +2
 
9
Kari Runk 03.03.2006
Milenkiitoista kuunneltavaa ja kaikenmaailman kilinät ja kolinat kuulostivat aika oudoilta, mutta sitten kun biitti hyppäsi kehiin, niin alkoikin jo sukat pyöriä jalassa.
Kokonaisuudessan mukavasti uppoava paketti, joka olisi saanut olla hieman lyhempi, sillä jossain vaiheessa tuli olo, että biisi hieman junnaa paikallaan...
9/10
0   +1 +2
 
8
furiousanger 02.03.2006
Puoliväkisyys introssa näkyy. Tosin pitchattu ride kympaali tuo siihen jotain eloa. Mutta tässä on ny kuultavissa pelkkiä yksittäisiä ääniä, ei niinkään ambienssia (äänimaailmaa) Tuntuu että äänet on laitettu vaan paikoilleen ilman sen kummempaa suunnittelua. Mutta kuten taas, biitit ja bassot on sit ihan eri asia. Todella hienoa raastobasson käyttöä ja komppi rullaa oikeen tosi mukavasti.

8p !
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta