Abomination

MiZ0 | 12.08.2006 | Darkstep
5:18
9.00   785 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

10
skelic 14.10.2006
intro oli loistava ja noi porabassot kuulostivat kyllä aevan loistavilta. pidän tällaisesta hitaasta alusta ja melodiankulku padeilla alkaa rumpujen kera. loistavat rumpusoundit, kovat kikkailut. mukavan tekninen soundi kyllä ja nopeuskin on hyvä. jos tämä soisi playlistilläni muiden seassa, kuuntelisin tämän loppuun, vaikka usein skippaan biisejä.bassot taustalla ovat myös erittäin mainiot. jos tästä nyt jotain miinusta pitäisi etsiä niin eipä tule mieleen
0   +1 +2
 
9
wdm 15.08.2006
Hyvänkuuloista settiä. Intro on hiaman ohuen tuntuinen. Vähän kummitusmelodioita jonka jälkeen homma pamahtaa erittäin onnistuneesti päinnäköä. Biitti puoleen on selvästi kiinnitetty paljon huomiota. Metallisen kuuloisia ja sopivasti likaisia. Kuin pro äijien biiseissä konsanaan :).
03:20 tulevan dropin kohdalla on sitä meininkiä mitä olis odottanut introltakin. Bassopuoli toimii soundien puolelta hyvin vaikka subin olisi voinut miksata kovemmalle. Hieman myös lisäkikkailua bassolinjaan olisin kaivannut. Biisi loppuu hieman ikävästi seinään, juuri kun odottaa jotain lisäelementtiä tuomaan lisää potkua riehumiseen. Tekniseltä puolelta kova biisi, vielä vähän lisää elementtejä ja paremmin rakenneltu intro niin tämä olis pirun kova. Jatka samaan malliin!
0   +1 +2
 
9
alte 29.10.2006
tämähän toimii loistavasti. minun mielestä kallistuu darkstepin puoleen. saikedeeliset rummut toimii, samoin ku tuo basso. dropin jälkeinen fiilistely liukuu todella hyvin.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta