Mikko L - My Girlfriend

Mikko L | 02.06.2008 | Eurotrance
4:08

Jee! muutaman päivän säätäny tämmöstä rallia, paikka paikoin jäi tosi vajaaksi biisi mut halusin saaha jonku biisin aikaseksi, kyl tää varmasti toimivaa baila baila settiä on, ja onhan tos vuosi viime biisistäki hurahtanu aikaa :),
Eli perus varmaan poppista ja ei mitään masterointia ja miksaus on oikeasti täyttä puuroa ku EN jaksanut vetää stressiä tästä biisistä ja tätä kannata muutenkaan niin tosissaan ottaa :)
Kesät!

Vocals: Cc.K

Ps. etiskelen tässä sitä laulajaa vieläki et jos on intoa hoilailla parit biisit ni ota rohkeasti yhteyttä vaikka M1cH0-lp@hotmail.com

9.09   9150 kuuntelua

Kappaleen sanat

Strophe1
This, is my Song, my Song, to thank you babe
Past, was hard time, with me on your side going
You, go with me, on each, good or bad day and
Night you safe me, my dreams will come true with you


Ref.
I wanna thank you for being my girlfriend, my love, every day
This is my thank for you for being my best friend, my sweet, here by me
I wanna thank you to be the my angel my, true love, you ever give
This is my thank for you, my own song for you, my love i found in you

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Dj Nezraum 29.01.2012
jumaliste nämä toimii :) Mistä vocalsit?
0   +1 +2
 
10
Cylenth Vision 24.01.2011
Todella menevää ja pirteää euroa!
0   +1 +2
 
Deltaforest 31.03.2009
No mutta tämähän on kunnon pirteää nitkua :)
Sinällään ihan toimiva ja hyväntuulinen ralli. Kyllä toimii...
0   +1 +2
 
10
JanZa^ 28.01.2009
uijui, tulin pitkäst aikaa pyörähtää äijän biisejä kurkkaamassa ja KYLLÄ sielä oli uusi veisu!
Josta tykkäsin kyllä, popitellu jäbän biisejä niin perkeleesti vaikka en mikään eurotrancen suurin ystävä mut nää toimii :)
Teeppäs lisää ^^
0   +1 +2
 
T-Sync 03.01.2009
ihan mukavasti tätä popitteli. sellainen tuli mieleen jotta aika tyhjät keskialueet / alamiddlet on. Laulut on leikkailtu hirmu korkeelta. Eli aika varman päälle on equtettu jotta taatusti sopii, siin samas ehkä vähän liikaakin. mut melodiat on hyvät ja soundit pelittää. Noi laulut on ihan ok.
Ihan mukava kesäbiisi :)
0   +1 +2
 
Aurisgale 20.10.2008
Jälleen laadukas setti. Miksaus kuulostaisi selkeältä ainakin purkeilla kuunneltuna. Harjoittelen tosin vielä näiden uusien Genelecien kuuntelua, mutta en osaa sanoa mitään pahaa tästä. Dynamiikka on dynamiittiä, jytää nää sun biisit aina aika energisesti. Vokaalit on miksattu selkeästi biisiin. Toivoisin kovasti, että joku tuottaja sais huomata sut (joka sais myös hommat pyörimäänkin).

Euroahan tää tietysti taas on, mutta mikäs siinä kun se tuntuu sujuvan vain aina paremmin ja lippalakkipäinen autokansa on varmasti onnessaan ;)

Toivottavasti joku pätevä laulaja löytyisi sun kimppaan pian. Potentiaalia löytyy aina liiaksikin ja sit se jää vain tänne mikseriin osittain hukkaan.
0   +1 +2
 
10
DFN 14.07.2008
Ihan vitun jees!! :D
0   +1 +2
 
10
Nanh 16.06.2008
Ihana!! <33
0   +1 +2
 
siiki 08.06.2008
Alun piano oli aivan älyttömän ihana, tykkäsin siitä melodiasta aivan käsittämättömän kovin. Mut nuo vokaalit nyt on vähän kököt, ja kun noita kuulee niin monessa kappaleessa ja muutenkaan en vokaaleista tykännyt. Mutta muuten kyllä aivan loistavalta kappaleelta kuulostaa, omassa genressään hyvin onnistunut tekele! Ehkä vähän turhan suoraviivainen, tuohon mainmelodiaan kaipaisin jotain koukkua enemmän ja leadiin ehkä jotain muuta kuin tuon peruseurohumppasoundin. Mutta en mä kyllä tästäkään biisistä mitään sen ihmeemmin osaa haukkua kuitenkaan. Loistavaa euroa jälleen sieltä suunnilta.
Miksaus toimii, soundit toimii, fillit toimii, biitti toimii, kaikki toimii. En mä enempää tästä osaa sanoa, tanssimusaahan tämä, mutta tosiaan tuosta alun pianorilluttelusta suurin plussa tälle kappaleelle ehdottomasti. En tiedä miksi mutta se oli niin kaunis ja ihana, iski muhun. Hyvät kesät sinne päin ja pidä lippu korkealla! ^^
0   +1 +2
 
8
Tumzzz 29.07.2008
ei huono :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat